ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 15:05
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
41.993
857
47,80
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Netko je digao paniku i istresao veliku količinu …

Moram priznat da je malo falilo da ne nasjednem 🙂

Nasjeo si ti kad si prodao po 500, pa sad gledaš i tuguješ.
[/quote]
Nisam na 500 već na 903.00 velike li tuge !

[u]If you need a friend, get a dog. [/u]

Kolega ‘wunderkind’ meni nije sam jasno koje to trendove prati ZSE, očito se sve otelo kontroli, bit će gadno narednih dana.

Ako pratite Europska tržišta vidjet ćete da su danas duboko u crvenom, a očito je hrvatska neka zemlja koja fura po svojim pravilima …

Kaže Gekko:
Istina ! Na drugima se može puno brže zaraditi, slažem se s Vama kolega ‘bkovac’.
Nema baš zainteresirani za ulaz
Ako su za ove brzorastuće onda je najbolje da se presele malo sjevernije.
ako budu kupovali, jer kako su sve krenule gore ja se bojim tog premještanja i bjega iz ATPL.
A uz to je i Europa krenula loše jutros … grrr
Gospodine ‘miami’ nemojte bezveze navlačiti ljude kada nemate informacije, pitajte se zašto je gospodin Jerković izašal, zato jer recimo na jedoj dionici ‘neču je sada navesti jer ulazim u nju’ dobiva sigurno 3x veču dividendu nego u ATPL, pa nije 500.000 kuna za bacit, to je jedan ljep auto.
Ne pikiram na to da ATPL vrijedi 6xx ili 7xx ali budimo realni, pa ona je skočila u mjesec i pol sa 600 na 900. Mislim na rezultate i trenutne svijetske trendove da je jako puno narasla i zbog toga više nemre dalje. Ima puno boljih opcija na burzi šta se pokazalo prošli tjedan.
Kolega ‘zmanojlo’ pa to im i ja govorim a oni se čude zakaj ATPL ne raste pa Panamax Vam pada !!
Baš obratno kolega ATPL je u prvom kvartalu negativna dok drugi nisu pa sada plača danak.
[/quote]
sa ovim postom demantiran si u vrlo kratkom vremenu,a što se tiče Jerkovića ne sekiraj se nije kupovao niti jednu drugu dionicu i ne govori napamet kad ne znaš.

propela

ja nasjeo po 941 majku mu [embarass]
[/quote]

ako si bio na ASK-u, dobro si nasjeo, al ako si bio na BID-u, hmmm…

[/quote]
kupio kolega a toliko se toga drugoga nudilo hajde nadam se i ja da će ta tisuća brzo kad je ono skupšina 30.05 mi se čini

živjeli!!!

Vraća se to na svojih 910 kn!
[/quote]
ako ste primijetili, ovi u USA bas nesto i ne nasjedaju.
crveni li se crveni na brodarima.
a dragi nas indeksic skocio nebu pod oblake.
sapienti sat.

hate red

Lijepo se danas kupovalo Atlansku pred kraj zatvaranja burze, što nije ni čudno jer proteklih dana nije odradila rast. Svakim danom se investitori fokusiraju na određene dionice. Možda su se sada počeli prebacivati na Atlansku pa nas iducih dana ocekuje lijep rast. U prilog ide i BDI.

Možda su se sada počeli prebacivati na Atlansku pa nas iducih dana ocekuje lijep rast.

Ne možda. Sigurno su se počeli prebacivati na ATPL.

Kolega pogledajte kaj se desilo u 14.30 pa razmislite jel se radi o ulagačima ili špekulantima.

[u]If you need a friend, get a dog. [/u]

idućih dana bi panamaxi mogli dobro potegnuti,a s njima i atpl..promijenila se psihologija tržišta,i to je najbitnije-a izgleda da se gospodarstvo oporavlja brže nego što se mislilo,ipak su niske kamatne stope učinile svoje…jedina opasnost je inflacija i visoka cijena nafte-ali zasad takve opasnosti nema na vidiku…

Jerković prodo 10 000 komada vanburzovnom transakcijom odjednom. Znate kaj to znači? To vam znači da kupaca ima ko u priči. Da nije našo kupca treso bi po burzi. Znači ima interesenata za velike blokove.. Potpuno drugačija priča od Lonzine prodaje prije godinu dana… pametnom dovoljno…brodari na nasdaqu se zelene, SP se opasno zeleni, BDI brutalno poteže, gap za panamaxima je ponovno prevelik i kreću i panamaxi, vidljivo po današnjem porastu jer je ovaj gap neodrživ i nepovoljan za unajmoteije kejpova. Dionica ATPL zadnjih mjesec dana se nije pomakla dok je sve ostalo naraslo. Postoji mogućnost isplate glavnog dijela dividende. Flota je svakim kvartalom sve veća i novija. ATPL je puuuno podcijenjena u odnsu na DSX i Genko, a DRYS više ne spominjem jer se bezbrojnim novim emisijama dionica i kojekakvim muljažama oko te firme više jednostavno ništa ne da komparirati… nadam se da imate barem malo ATPL u portfelju [thumbsup]

I'LL BE BACK

nažalost nemam

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

nažalost nemam

Sutra pokupi nešto; zajedno smo jači!

Zamolio bih kolege na oprez, jer se on izčitava iz ovih postotaka:
http://finance.yahoo.com/q/cq?s=DAC,DRYS,DSX,EGLE,ESEA,EXM,GNK,NM,QMAR&d=v1
Nama Roha, kralj kraljeva predviđa duboku krizu a mi letimo nebu pod oblake.
Ovo mi djeluje pomalo sumnjivo, ali moglo bi se desiti moje predviđanje da ako Ameri povežu dva dana u zalenom, probijamo 1000.

SLAVONAC (malo san maka)

New Report

Close