ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 06:11
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
74.725
1,525
47,60
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

bit će akcije bez brige…

promet mizerija, to nemre dugo potrajat, a sad nek svako zaključi će se povećat prema gore il dole sam!

gekko šta ti misliš?

atlantska danas po inerciji išla gore tih par milimetara. američani usnuli, kao i šaptači, kazalište zatvoreno.
danas skok. u revijalnom tonu zse.

nego, ne može to tako stalno.

netko brlja po našem smeću. tko je to bio, djeco? tko je napravio šezdesetak milijuna? tko lansira marginalne dionice i podgrijava lonac?

Odlično zapažanje, Jadroplov otišao gore 80%, a 30% flote po lijepoj cijeni plovi po navozima Splitskog škvera. Ako ni ovo ne prođe poslati ću čovjeku na pm, ne kužim što je bilo loše u prošlom komentaru.

[sealed]

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

Nitko da komentira današnji pad kad je četvrt dionica na ZSE u +blokadi

eto, kad me cimaš za jez…hm… prste:
atpl i ht ne rastu jer ih imam u portfelju. jdpl divlja jer sam je prodao neki dan.
ako mi uplatiš na tekući xyzw kn, reći ću ti koje dionice imam u portfelju da ih ne kupuješ.

i ja imam isti problem [cry]
da nisam slučajno napiknuo prekjučer VLDS po 17 kn ovaj ludi skok nebi ni osjetio šmrc

i da ne zaboravimo i pad je dio leta!

a di će BDI danas?

sutra je novi dan.

Kolega ‘wunderkind’ meni nije sam jasno koje to trendove prati ZSE, očito se sve otelo kontroli, bit će gadno narednih dana.

Ako pratite Europska tržišta vidjet ćete da su danas duboko u crvenom, a očito je hrvatska neka zemlja koja fura po svojim pravilima …

[u]If you need a friend, get a dog. [/u]

Kolega ‘wunderkind’ meni nije sam jasno koje to trendove prati ZSE, očito se sve otelo kontroli, bit će gadno narednih dana.

Ako pratite Europska tržišta vidjet ćete da su danas duboko u crvenom, a očito je hrvatska neka zemlja koja fura po svojim pravilima …

Kaže Gekko:
Istina ! Na drugima se može puno brže zaraditi, slažem se s Vama kolega ‘bkovac’.
Nema baš zainteresirani za ulaz
Ako su za ove brzorastuće onda je najbolje da se presele malo sjevernije.
ako budu kupovali, jer kako su sve krenule gore ja se bojim tog premještanja i bjega iz ATPL.
A uz to je i Europa krenula loše jutros … grrr
Gospodine ‘miami’ nemojte bezveze navlačiti ljude kada nemate informacije, pitajte se zašto je gospodin Jerković izašal, zato jer recimo na jedoj dionici ‘neču je sada navesti jer ulazim u nju’ dobiva sigurno 3x veču dividendu nego u ATPL, pa nije 500.000 kuna za bacit, to je jedan ljep auto.
Ne pikiram na to da ATPL vrijedi 6xx ili 7xx ali budimo realni, pa ona je skočila u mjesec i pol sa 600 na 900. Mislim na rezultate i trenutne svijetske trendove da je jako puno narasla i zbog toga više nemre dalje. Ima puno boljih opcija na burzi šta se pokazalo prošli tjedan.
Kolega ‘zmanojlo’ pa to im i ja govorim a oni se čude zakaj ATPL ne raste pa Panamax Vam pada !!
Baš obratno kolega ATPL je u prvom kvartalu negativna dok drugi nisu pa sada plača danak.

aaaa… nije šala

Baltic Exchange Dry Index TM 2942 (UP 156)
Baltic Exchange Capesize Index TM 4797 (UP 454)
Baltic Exchange Panamax Index TM 2369 (UP 76)
Baltic Exchange Supramax Index TM 1830 (DOWN 7)
Baltic Exchange Handysize Index TM 871 (UP 2)

Da vidimo tko će sada opaljivati po bidu.

1XXX, here we come…

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Capeovi probili 50.000 USD/pd
nažalost Pmaxi su još kreću oko supramax-a, 19000 usd/pd..
Nadajmo se da će ubrzati da se približe omjeru 1:2 sa capeovima

hmmm… jako fino. jako blizu granici bdi 3000 a i crobex blizu prelaska 2000.
po meni ovi rezultati su jako lijepi za oko.

a lijepo je wunder govorio – ću ću ćuuu…..! [lol]

Ovo ulazi u anale trgovanja… Odlično !

New Report

Close