ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 08.11.2024. u 12:16
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
334.572
6,828
49,00
49,60
3,38%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

e sad su počeli i uži članovi otpuštat dionice [sad]

mi smo ipak zemlja slučaj

u tjedan dana bdi porastao za 9,08%, sa 2554 na 2786, a atpl za 2,24%, sa 890 na 910
slabo…

Panamax index pada, a ATPL ima te brodove !!!!

Kolega ‘zmanojlo’ pa to im i ja govorim a oni se čude zakaj ATPL ne raste pa Panamax Vam pada !!

Baš obratno kolega ATPL je u prvom kvartalu negativna dok drugi nisu pa sada plača danak.

[u]If you need a friend, get a dog. [/u]

hajde priznajte tko je od vas duhovitih na kraju ovo izveo?

ATPL 916,89
ULPL 619,98

Kolega ‘zmanojlo’ pa to im i ja govorim a oni se čude zakaj ATPL ne raste pa Panamax Vam pada !!

Baš obratno kolega ATPL je u prvom kvartalu negativna dok drugi nisu pa sada plača danak.

Kolega supotpisujem. A jedinice koju vam daju razni talenti potvrdjuje vjerodostojnost.

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

50%

Da li netko može napisati udio Atlantske u poduzećima gdje nije 100% vlasnik?

Atlantska plovidba vlasnik 45% tvrtke LAUS CC
Dubrovnik Airlines, 70% postotni vlasnički udio Atlantske
"Atlantska plovidba" je vlasnik 65% hotela "Hilton"
Hotel Lapad … trenutno 56,22 posto dionica u vlasništvu ATPL
Grand Hotel na Lopudu je mislim 100% u vlasništvu
[/quote]

When wealth is lost, nothing is lost; when health is lost, something is lost; when character is lost, all is lost. ~Billy Graham

danas sam priznao poraz te iskrcao sav teret sa gosparova broda, od tereta nije puno ostalo koliko ga je na početku putovanja bilo, nešto se ugnjililo, nešto nestalo u olujnim valovima, a nešto su i štakori na brodu pojeli, u svakom slučaju dio tereta sada je u sigurnoj luci, a drugi dio čeka da krene put splita i bilog svita

pozdrav svima!

Kolega supotpisujem. A jedinice koju vam daju razni talenti potvrdjuje vjerodostojnost.
[/quote]
Ja prije mislim da ne raste zato što je prije desetak godina imala ozbiljnih financijskih problema. [lol]

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

poštovanje svim forumašima.pitanja uplašenima [wink] po kojoj cijeni je gospodin Jerković stjecao vlastite dionice?do kada bi čovjek u kasnim šezdesetima trebao čuvati 55000 dionica,odnosno što bi vi radili s dionicama koje ste kupovali po 20 kn a trenutno vrijede 40 puta više? Zašto nitko ne spominje dizalicu ATPL nosivosti 20 t ispred hotela Lapad u lučici orsan tj. budučoj Marini čija je izrada UPU-a i postupak natječaja za koncesiju u tijeku?

Hilton Imperial proglašen najboljim poslovnim hotelom u Hrvatskoj

Hotel Hilton Imperial Dubrovnik proglašen je najboljim poslovnim hotelom u Hrvatskoj u 2009., a po izboru Businees Destination magazina, jednom od vodećih tiskovina specijaliziranih za poslovna putovanja koji uživa internacionalnu publiku, pogotovo kada je riječ o stalnim korisnicima putovanja.
Osvrnuvši se na nagradu, Andreas Jersabeck, generalni direktor hotela Hilton Imperial Dubrovnik je rekao: «Ovo je prvi put da smo nagrađeni u kategoriji „Najbolji poslovni hotel u Hrvatskoj" te je upravo ova nagrada točka na i našem konstantnom i predanom radu u kojem težimo izvrsnosti i brizi pri usluživanju naših gostiju.»

Ovo priznanje dodatno učvršćuje naše konstantne napore da goste uslužujemo na osobnoj razini te da kreiramo događanja prema potrebama naših gostiju. Također, ova nagrada je i jedno veliko priznanje našim djelatnicima, koji svakodnevno udovljavaju željama gostiju. Nagrada je ujedno i priznanje od strane korisnika poslovnih putovanja koji iznova koriste hotel koji ispunjava sve njihove zahtjeve.
Smješten svega par minuta hoda od stare gradske jezgre, sa predivnim pogledom na gradske zidine i prelijepu tvrđavu Lovrijenac, grada poznatoga kao Biser Jadrana, hotel Hilton Imperial je spoj 2 hotela – starog, šarmantnog koji je bio zgrađen 1985. godine, te novog, potopuno rekonstruiranog 2005. Hotel je zadržao prvotni izgled iz 19. stoljeća, kojemu je dodan moderni komfor i tehnologija

http://www.dubrovniknet.hr/novost.php?id=6067

[/quote]
Jel se vi to zahebavate ili što?
Zadnji put kada ste prodali i tiskali prema dolje bili smo na 6xx a vidi nas sada.
Sada opet tiskate i strah me pomisliti gdje čemo završiti za desetak dana.
Moje skromne prognoze su da kada Ameri povežu dva zelena dana probijamo 1000.

p.s. http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=515db029-0b42-4c5d-8cfd-c7daf0ce965f

SLAVONAC (malo san maka)

New Report

Close