Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 74.725 | 1,525 | 47,60 | 49,50 | 0,00% |
ATPL bi vec bila na 1500kn da nisu prodavali ONI koji sada kupuju (kad je – izvjesce izaslo) po 400 i vise dionica (jer su izvjesce znali, a mozda i pisali).
Zima i pad BDI-a (potraznje za prijevozom) rezultirali su manjim zaradama.
ALI sada BDI raste dolazi ljeto (eskalacija turizma, avio i brodarskog prijevoza) i preostali dio dividende, pa vi mislite ocete li olako takvim pobacati svoje dionice, da opet zarade na vama.
svi koji govore da je izvještaj dobar nisu normalni i to je čisto drukanje ili su jeli bunike! kako toliki minus može biti dobar jdpl je lijep primjer kako on nije osjetio globalnu krizu u brodarskom sektoru imam osjećaj da bi vam svejedno o gubitku izvještaj bio dobar! bilo to 5 milja ili pedeset vama svejedno…drage kolege pričamo o milijunima!!!
Poštovani Gogo!
To vi kolega o sebi na LPKC?
Navratite malo tamo.
[/quote]
dragi kolega tu sam jer me atpl zanima trenutno nisam u njoj i drago mi je zbog toga sudeći po situaciji biće prilika za ulaz čemu žurba [thumbsup]
odoše 600 tinjak komada po 870kn kao što rekoh zatišje pred buru držte gaće [bye]
dok se vi prepucavate je li izvješće loše ili ne, netko je iskrcao preko 600 komada ATPL na 870 [shocked]
Poštovani Žuti!
Nije krivo napisano več vi ne želite ili ne znate čitati ispravno.
Žuti, dobronamjerno vam savjetujem – nemojte više komentirati izvješče samo tonete sve dublje.
[/quote]
Pa gledajte, komentirati ću koliko želim jel je to moje pravo…
Ja sam zaključio što sam zaključio. Bio u krivu, i ispričao sam se na grešci…
Da ja sam isto baš pratio. Zaprepastila me količina na kupnju ali još više kaj im je neko zveknul tih 600 komada u sekundi. Očito se veliki iskrcavaju.
Veliki su shvatili da nema baš prostora za rast za razliku da ima više za pad !
Da ja sam isto baš pratio. Zaprepastila me količina na kupnju ali još više kaj im je neko zveknul tih 600 komada u sekundi. Očito se veliki iskrcavaju.
Veliki su shvatili da nema baš prostora za rast za razliku da ima više za pad !
Puno hvala na informaciji!
Eto idem se i ja iskrcati dok još stignem !
[rolleyes]
odoše 600 tinjak komada po 870kn kao što rekoh zatišje pred buru držte gaće [bye]
Zatišje pred buru ili neveru? [huh]
Kolega veliki znaju zakaj izlaze, a mali se povode instinktu a ne informaciji.
Svako objavljeno izvješće je stara vijest i već uključena u cijenu! Bolje vam je da pratite pokazatelje koji će utjecati na nove prihode i izvješća pa tako i na cijenu dionice. Ovo o čemu vi danas razglabate je isto kao što vam nije bilo jasno zašto cijena pada u 2008. godini a prihod je bio po najvišim vozarinama. Kupujte budućnost a ne prošlost!
Pozdrav iz Dubrovnika!
(P.S. trenutno nemam ATPL, ne radi izvješća nego radi drugih pokazatelja, ali sam uvjeren da ću je imati i to jako velike količine)
ATPL bi vec bila na 1500kn da nisu prodavali ONI koji sada kupuju (kad je – izvjesce izaslo) po 400 i vise dionica (jer su izvjesce znali, a mozda i pisali).
Zima i pad BDI-a (potraznje za prijevozom) rezultirali su manjim zaradama.
ALI sada BDI raste dolazi ljeto (eskalacija turizma, avio i brodarskog prijevoza) i preostali dio dividende, pa vi mislite ocete li olako takvim pobacati svoje dionice, da opet zarade na vama.
Leti, leti, leti-optimist!