Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 74.725 | 1,525 | 47,60 | 49,50 | 0,00% |
Ajde što ste se uspaničarili vidite i sami da se ništa nije desilo
Ljudi vole ATPL i to ti je to
Ništa od pada šteta što sam prodao bezveze misleći da bu pala.
Nema šta ATPL ljubimica naroda
TNPL pepeljuga.. [thumbsup]
Ljudi nevole nego trejderi napuhuju balon dionice kako Atlansku plovidbu tako i IGH .Dionica koja napravi toliki milijunski gubitak mora pasti barem 50 % to je raealno a ostalo je drukanje.
[/quote]
To Šefe majstore, neka si rekao drukerima, ovo ništa ne valja, ali isto se ti drži Iveka i svog Atlasa! [lol]
Naravno sad ne važi teorija da je prije pola godine cijena od 500 kuna bila zapravo rezultat predviđenog gubitka u prvom kvartalu 2009.
Slažem se s Vama kolega ‘ceba’, stvarno nije u redu da tako ljude navuku.
Nema tu pravde kolega ceba to ste morali već uočiti da ova burza ima svoja pravila
Ja sam isto proučavao kojeficijente i analize i kupovao po njima i na kraju skužio
da niko ovdje ne gleda fundamente nego gdje svi tu i mali ivica zato sam i prodao
puno super dionica od super firmi jer nisu rasle i kupio od onih lošijih tek
od onda vidim zaradu.
Sve ostalo vam je ovdje borba sa vjetrenjačama.
Pogledajte TNPL pa če vam biti jasno ili FRNK koji je imao bolje izvješče od mnogih još
kupi največeg konkurenta Gloriju i što se desi dionica ni mic..
Vjerujte mi da če ATPL više narast makar joj niti jedno izvješče valjalo nego FRNK da
Ima najbolje izvješče od svih.
Nema pravde nema pravila ima samo pridruži im se ili izgubi.
Evo ovako da vam nešto objasni profesionalni računovođa:1) PRODAJA BRODA JE KNJIŽENA U I KVARTALU 2008 GODINE i iznosi 152,6 mil.,a to kad je brod plaćen i dali je uopće naplaćen trenutno nema nikakav uticaj na izvješće. 2) Kad od ukupnog prihoda za 1-3/2008 izuzmemo prodaju broda onda imamo da je UP 1-3/2008 iznosio 327 mil.kuna ili 95,11 % više nego UP 1-3/2009,ODNOSNO UP 1-3/2009 JE ZA 48,75 % MANJI OD UP 1-3/2008 GODINU 3 ) Analizirakjući izvješće postavlja se pitanje a) zbog čega je rashod amortizacije u periodu 1-3/2009 u odnosu na isti period prošle godine veći za 33,77 % ili 11,4 mil.kuna, a u situaciji kad je aktivnost skoro prepolovljena ; b ostali troškovi su veći za 19,16 % ili 9,68 mil.kuna; c) materijalni troškovi ,pogotovo oni koji nisu fiksni ,trebali su imati veći pad od 29,63 % zbog ,gotovo zbog više nego prepolovljenih prihoda u inozemstvu ( 312,9 mil.naprama 124,19 mil.) d) plaće su rasle za 15,57 %ili 6,09 milijuna. Na kraju bilo kako bilo gubitak je tu, ali o visini istog i o naprijed navedenim rashodima moglo bi se raspravljati
svi koji govore da je izvještaj dobar nisu normalni i to je čisto drukanje ili su jeli bunike! kako toliki minus može biti dobar jdpl je lijep primjer kako on nije osjetio globalnu krizu u brodarskom sektoru imam osjećaj da bi vam svejedno o gubitku izvještaj bio dobar! bilo to 5 milja ili pedeset vama svejedno…drage kolege pričamo o milijunima!!!
Poštovani Gogo!
To vi kolega o sebi na LPKC?
Navratite malo tamo.
Nema tu pravde kolega ceba to ste morali već uočiti da ova burza ima svoja pravila
Ja sam isto proučavao kojeficijente i analize i kupovao po njima i na kraju skužio
da niko ovdje ne gleda fundamente nego gdje svi tu i mali ivica zato sam i prodao
puno super dionica od super firmi jer nisu rasle i kupio od onih lošijih tek
od onda vidim zaradu.
Sve ostalo vam je ovdje borba sa vjetrenjačama.
Pogledajte TNPL pa če vam biti jasno ili FRNK koji je imao bolje izvješče od mnogih još
kupi največeg konkurenta Gloriju i što se desi dionica ni mic..
Vjerujte mi da če ATPL više narast makar joj niti jedno izvješče valjalo nego FRNK da
Ima najbolje izvješče od svih.
Nema pravde nema pravila ima samo pridruži im se ili izgubi.
hahaha pa tko je lud da gleda fundamente i izvješća…od kada slušam samo svoj nos i kada odvalim kontru od zdravog razuma puno mi bolje ide [thumbsup]
A posebno ovo boldano, je onda krivo napisana…
Poštovani Žuti!
Nije krivo napisano več vi ne želite ili ne znate čitati ispravno.
Žuti, dobronamjerno vam savjetujem – nemojte više komentirati izvješče samo tonete sve dublje.
Tako je kolega ‘DATA’ to im ja pokušavam objasniti. Odlučili su da ide dole i ide dole.