Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 74.725 | 1,525 | 47,60 | 49,50 | 0,00% |
Samo se vi svađajte, prepucavajte…
Atlantska je došla na moj target i sve sam prebacio u ledo..
Kad on idući tj. odradi svoje vračam se vama…
LP
zanimljivo.
[/quote]
Pa šta nisam u pravu??
@my moon
Oni koji drukaju dolje uglavnom žele kupiti, a oni koji drukaju gore žele prodati – mali broj ljudi piše i daje informacije iz altruizma
razmišljat o prodaji atpl ispod 4 znamenke, i to koje počinju s 1 mogu samo sitni špekulanti koji uzimaju 5 po 5% i s time su sretni i zadovoljni, te svako malo kupe skuplje nego su prodali…
vjerujem da isto tako oni koji su kupovali prije par godina atpl ispod 100kn su za koju godinu lupali glavom u zid, ako se već nisu bacili kroz prozor jer kao i gubitak, i propuštene zarade bole…
ima nas koji ćemo bit kvalitetnije nagrađeni, jer imamo barem malo više strpljenja od drugih!
Vinski, znači prvo tromjesječje je …izvrsno.
Vinski, znači prvo tromjesječje je …izvrsno.
ja to nisam rekao, i ne znam kakvo je prvo tromjesečje, a izvješće bi trebalo biti idući tjedan pa ćemo vidjeti koliko je …izvrsno. Jedino što ja mislim, je da će 1Q izvješće dati jednu jasniju sliku stanja ATPL, a onda će svako od investitora za sebe odlučiti što i kako dalje.
@my moon
Oni koji drukaju dolje uglavnom žele kupiti, a oni koji drukaju gore žele prodati – mali broj ljudi piše i daje informacije iz altruizma
razmišljat o prodaji atpl ispod 4 znamenke, i to koje počinju s 1 mogu samo sitni špekulanti koji uzimaju 5 po 5% i s time su sretni i zadovoljni, te svako malo kupe skuplje nego su prodali…
vjerujem da isto tako oni koji su kupovali prije par godina atpl ispod 100kn su za koju godinu lupali glavom u zid, ako se već nisu bacili kroz prozor jer kao i gubitak, i propuštene zarade bole…
ima nas koji ćemo bit kvalitetnije nagrađeni, jer imamo barem malo više strpljenja od drugih!
[/quote]
Iskreno to sam probao napraviti na KOEI, pa sam ju utopio na 270 očekivajući da će pasti na 230 ili 240, pa ću je ponovo kupiti, kad ono ošlo, a sad je lagano na 370. Dobro taj sam cash ulupao u druge dionice, uključujući i ATPL i bar za sada nema mrdanja.
Samo se vi svađajte, prepucavajte…
Atlantska je došla na moj target i sve sam prebacio u ledo..
Kad on idući tj. odradi svoje vračam se vama…
LP
Samo ti ime govori da ledo ide LE DO.
Govoreči o prometima zadnjih par dana svi zaboravljamo jednu bitnu činjenicu a to je lokalni izbori.
Bojim se samo kako Crobija održati ovako nategnutog još tjedan dana.
Dali netko zna zašto kod dionice T-HT-a je najveća dobit uloženo dobiveno, cijena dionice i visina dividende ( u zadnje dvije godine najveći omjer dobiti od ostalih ), a neke dionice koje imaju višestruko manju dobit što se odrazi kao "dividendu" imaju porast cijene dionice veći od T-HT…
Ako mi netko zna odgovor na to, znat ću da se ovdje imam s kim dopisivati.
Puno ljudi je krenulo u trgovanje dionicama a nemaju pojma u što se upuštaju…
ATLANTSKA PLOVIDBA ima nadolazeće projekte dovoljne da ostane medju top 5 najlikvidnijih dionica
Koji su to projekti?
ATLANTSKA PLOVIDBA ima nadolazeće projekte dovoljne da ostane medju top 5 najlikvidnijih dionica
Vlada ima asa u rukavu kako izaći iz krize i tako osigurati sljedeće izbore! [lol] [lol] [lol]