nekak mi ide na brutalno šišanje daytradera danas od strane fondova
nekak mi ide na brutalno šišanje daytradera danas od strane fondova
Bome je krenulo u tom smjeru [thumbsup]
Jučerašnji skop Crobexa je neočekivan i nerealan, tako da sam ja stavio naloge ATPL na 911,20 i sve proda a dio HT-a na 220 i proda. Sad čekamo još padanja i ponovno dokup. Mislim da se nikad nije moglo bolje trejdati do danas….nemože crobi ići 6% a Ameri padati a da se to ne kazni..Čekam Optimizam od strane Techa i tada jaki dokup..Puno sriće svima..
sad ce ti atpl preskociti ovih tvojih 911,20 do jedno 14.30 a onda ce ti proraditi nervoza u želucu
pa ćete početi nervozno po asku šamarat
ja sam požurio prije par dana i prodao po 800
ne moram vam pisati kako se sad glupo osjećam
je…. me daytrejdanje
konj, konj, konj
Jučerašnji skop Crobexa je neočekivan i nerealan, tako da sam ja stavio naloge ATPL na 911,20 i sve proda a dio HT-a na 220 i proda. Sad čekamo još padanja i ponovno dokup. Mislim da se nikad nije moglo bolje trejdati do danas….nemože crobi ići 6% a Ameri padati a da se to ne kazni..Čekam Optimizam od strane Techa i tada jaki dokup..Puno sriće svima..
Netreba ti optimizam od strane techa. Iako ću dobiti keca za ovo, ali sve dok je prosjek BDI-a ispod 2000 ne piše nam se dobro. Sezonski BDI može rasti i padati – prosjek je bitan. U jednu ruku dobro je tech rekao nemože bdi rasti ako je ekonomija u klincu. Stres test američkih banaka je dobro pokazao gdje smo i što smo. Procjene nekih analitičara stavljaju i dalje upitnik na to što nam je testiranje pokazalo budući da je u testiranje ugruvan nerealno mali pad BDI.a kao i nerealno mala nezaposlenost… Sve u svemu, bilo je lijepo vidjeti CROBEX opet iznad 1800 a budimo sigurni da će perjanica ZSE.a u ovoj godini biti sigurno 30-ak % viša od ove cijene danas, a to je ono najbitnije. Oscilacije od danas do sutra su nebitne…
Ovo nije poziv na kupnju ili prodaju.
sad ce ti atpl preskociti ovih tvojih 911,20 do jedno 14.30 a onda ce ti proraditi nervoza u želucu
pa ćete početi nervozno po asku šamarat
Vidićemo futurese, ima vrimena vratiti se…svakako..
je…. me daytrejdanje
konj, konj, konj
Koliko puta sam se ja tako osjećao ove godine…
Joooj, toliko veselja ali još više patnje…
Pet X mi je lakše gledat dok pada i imat dionicu nego gledat da ovako brutalno raste a ne imat je…
Ne bi ti bio u koži, iako nije ni 800 loše.
LP
je…. me daytrejdanje
konj, konj, konj
priznam isto [undecid]
je…. me daytrejdanje
konj, konj, konj
i ja sam htio danas prodati ….ali nekako mi je prejednostavno izledalo za zaradu.
to ti je ko kad si zgodna treba nabacuje….nekaj ne štima[wink]