ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

falco
sjeti se kako je padalo u par desetaka dana,tjedana,mjeseci

točno. isto tako vidim kako raste ovih par dana ,kad bi se tako bogatilo, to bi bilo ludilo !
osobno bih volio da još više naraste , ali treba biti realan.

[proud]
[/quote]

Falco je stari lisac i iskusni špekulant. Vrijeme će pokazati da li je i ovaj put bio u pravu.

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

stvarno nas dramatične korekcije očekuju…

evo jadan drys se skorigiro sa 2,7$ na 10$…

drame su to velike, drame! [wink]

Naša sreća trajala je kratko jer umeša se tamo neki Ratko, sutra će biti kad naš brod tone, tone a zvona zvone. Europa se srušila na kraju dana, amerika je skroz u negativi.

Problem je kaj su prerano zablokali ove kaj su htjeli iskocit 5 do 4 van. Sutra ce biti naguravanja na izlazu.

🙂

[u]If you need a friend, get a dog. [/u]

neko će sve to i kupit! [wink]

neko će sve to i kupit! [wink]

kao i svaki put…..

Sorry, kakve drame. To su Bogom dane prilike, sumnjam da možemo očekivati još jednu ovakvu globalnu ekonomsku krizu u našem životnom vijeku. Pa mogao si kupiti "juče" ATPL po 620 i danas prodavati u pristojnim količinama na cca. 900, ili uzeti na INA brzinski 50% ničim izazvan. Samo je trebalo imati mu.. i kupiti u vrijeme kad je Crobi bio dobrano ispod 1500. No, ako nisi naučio lekciju, bit će repete pa budi brz na okidaču, najbolje se uči na vlastitim greškama.

Sorry, kakve drame. To su Bogom dane prilike, sumnjam da možemo očekivati još jednu ovakvu globalnu ekonomsku krizu u našem životnom vijeku. Pa mogao si kupiti "juče" ATPL po 620 i danas prodavati u pristojnim količinama na cca. 900, ili uzeti na INA brzinski 50% ničim izazvan. Samo je trebalo imati mu.. i kupiti u vrijeme kad je Crobi bio dobrano ispod 1500. No, ako nisi naučio lekciju, bit će repete pa budi brz na okidaču, najbolje se uči na vlastitim greškama.
[/quote]

Upravo tako…bogom dane prilike. Neka dođu i tri krize jedna za drugom. Nema boljeg vremena za zaraditi. Trebas samo čvrstu dasku za surfanje u glavi i surfajjj!

Neki su je čekali i na 200 pa nisu dočekali

Naša sreća trajala je kratko jer umeša se tamo neki Ratko, sutra će biti kad naš brod tone, tone a zvona zvone. Europa se srušila na kraju dana, amerika je skroz u negativi.

Problem je kaj su prerano zablokali ove kaj su htjeli iskocit 5 do 4 van. Sutra ce biti naguravanja na izlazu.

🙂

Nemoj biti siguran, danas je ovdje ulupano skoro 9 milja kuna, znači da su šopingirali malo jači igrači, BDI je jako zagrabio naprijed, a uspoređujući ga sa USA DSX-om još uvijek je podcijenjena za bar 300, 400 kuna, meni ne pada na pamet da sutra izlazim, preopasno je btw. vidjet ćemo gdje će završiti USA brodari do zatvaranja, iako nisu neko mjerilo.

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

🙂

Nebi se baš složio prije mislim da će se nastaviti kupovati na ovim razinama.
Morti ujutro malo dole ali zatvara se sigurno iznad 910 [thumbsup]
I tata bi kupio po 700,….. [bye]

ja sam pola prodao danas,a sutra ako padne kupujem,ako bude poovoljno-ispod 860,00…i također sam prodao pola jdpl….nije mi jasno zašto padaju brodari vani a bdi narastao dobrano?

Neki su je čekali i na 200 pa nisu dočekali

Da, a neki još uvijek čekaju,zar ne kolega T. [lol] [lol] [lol]

(P)ostao san dugoročni dokupljivač

New Report

Close