ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 19.11.2024. u 06:33
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
41.993
857
47,80
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Danas više nije bitno kakvo je izvješće nego da li kupci grizu ili ne
A ovdje grizu tako da Atpl je narodna dionica i dok god je takva bude i napredovala..
Nju više može srušit crveno iz vana jer onda raja panično prodaje..
Ako preživi krizu za što je šansa dosta velika opet će biti jednog dana velika dionica
i miljenica naroda..

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Kulaš

Prica se.

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Nikkei 225 u plusu 4,5 % Danas bu se očito sve jako zelenilo.

[u]If you need a friend, get a dog. [/u]

Europa u pozitivi. Sve zeleno.

Top ask
CIJENA KOLIČINA
813,00 20
814,00 20
815,00 20
816,00 20

840,00 7
841,00 20
842,99 75
843,00 12
843,97 17
844,00 21

???

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Rezultati buju bili negativno očito jer su vozarile strahovito pale u zadnjih 6 mjeseci

Rezultati buju bili negativno očito jer su vozarile strahovito pale u zadnjih 6 mjeseci

Nemoj biti dvoličan iz tvoga posta vidi se da si prodao dionice, sada vrebaš da ih kupiš…….
sjedi jedan

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

svidja mi se ova situacija,,,,i burza me opet iznenadila,nisam ovako rano ocekivao preokret..

Već dugo nevidjeno , na kupnji 6800 , a prodaji 8000 kom. Još malo pa nestalo.

Evo me napokon nakon nekoliko mjeseci nuli sa ATPL .. a smatram da sam ju jeftino kupio… [wink]

Evo me napokon nakon nekoliko mjeseci u pozitivnom sa ATPL .. a smatram da sam ju jeftino kupio… [wink]

Evo me napokon nakon nekoliko mjeseci u pozitivnom sa ATPL .. a smatram da sam ju jeftino kupio… [wink]

Bitna je samo cijena i dan kad si kupio i dan i cijena prodaje, sve između baci u vjetar, nebitno je apsolutno. Dakle, kad prodaš vidjeti ćeš jesi li kupio jeftini ili skupo, osobno sam siguirasn da si kupio jeftino, ni i INA je bila jeftina, pa je pitanje maximiziranja dobiti.

New Report

Close