ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 20:28
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
41.993
857
47,80
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

kada se ocekuje FI?

Na putu prema gore

Stvarno, ima li netko kakvu informaciju o datumu FI.

Jel postoji neki zakonski rok do kada moraju objaviti izvješće?

neki su već pisali da bi trebalo biti najkasnije do 15.05. a sad, ko će ga znat……

Tromjesečni izvještaj i izjava poslovodstva
Članak 410.
(1) Izdavatelj dionica koji ima sjedište u Republici Hrvatskoj, obvezan je što je prije moguće, a najkasnije u roku od trideset dana od dana proteka tromjesečja, izraditi i objaviti javnosti tromjesečni izvještaj te osigurati da isti bude dostupan javnosti najmanje pet godina od dana objavljivanja.

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Tromjesečni izvještaj i izjava poslovodstva
Članak 410.
(1) Izdavatelj dionica koji ima sjedište u Republici Hrvatskoj, obvezan je što je prije moguće, a najkasnije u roku od trideset dana od dana proteka tromjesečja, izraditi i objaviti javnosti tromjesečni izvještaj te osigurati da isti bude dostupan javnosti najmanje pet godina od dana objavljivanja.

Hvala TunaSalad na ovoj informaciji, ali zar ovih 30 dana nije već prošlo.

Na koju stranu ćemo sutra, i zašto? ima li tko kakvu ideju?

Promatrajući rast USA i brodara, vrlo vjerojatno i BDI-ja, idemo gore. Prostor za rast je ogroman ukoliko se usporedi sa DSX target je minimalno 1300.
[/quote]
Oni koji vani kupuju DSX svaki dan provjeravaju cijenu ATPL-a i po njoj se ravnaju, kao i mi po DSX-u. [lol]

ZSE EQUITY PREVIEW
Zagrebačka burza: Ericsson Nikola Tesla, Atlantska i Dalekovod vode CROBEX prema pozitivnoj nuli

http://seebiz.eu/hr/burze/zagrebacka-burza-ericsson%2c-atlantska-i-dalekovod-vode-crobex-prema-pozitivnoj-nuli,44366.html

Na koju stranu ćemo sutra, i zašto? ima li tko kakvu ideju?

Promatrajući rast USA i brodara, vrlo vjerojatno i BDI-ja, idemo gore. Prostor za rast je ogroman ukoliko se usporedi sa DSX target je minimalno 1300.
[/quote]
Oni koji vani kupuju DSX svaki dan provjeravaju cijenu ATPL-a i po njoj se ravnaju, kao i mi po DSX-u. [lol]
[/quote]
da prošlo je, ali ne znam koje su sankcije ako isto ne učini

semper fidelis

da prošlo je, ali ne znam koje su sankcije ako isto ne učini

Kazne su koliko znam smješne…

brijem da će danas, ali ako je dobro do dva a ako je p…ona onda bu poslje 4. Barem je takva tradicija bila

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

Misliš da će pasti ili rasti? Čak je i DRYS u premarketu +5% [shocked]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

kaj bi mislil??!?!?!

Pa vidim da raste [lol] [lol]

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

New Report

Close