ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 18:22
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
41.993
857
47,80
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

BDI?…

kazu da je neki bank holiday pa bdi-a da nas nema
[/quote]
London danas ne radi

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Baltic Dry Index ( BDI ) – 1806 Up 20
Baltic Cape Index ( BCI ) – 2376 Up 28
Baltic Panamax Index ( BPI ) – 1556 Up 33
Supramax Index ( BSI ) – 1430 Up 3

BDI?…

Kaj je bitno, rastao on ili padao crobex vs. atpl je veća podudarnost. BDI u odnosu na ATPl koalira u samo 70% slučajeva dok s crobexom 90%

to je stanje od 01.05.2009.

BDI?…

Kaj je bitno, rastao on ili padao crobex vs. atpl je veća podudarnost. BDI u odnosu na ATPl koalira u samo 70% slučajeva dok s crobexom 90%
[/quote]

naravno da danas nije od velike važnosti……"a pogotovo ne u budućnosti jer za atpl je bitno samo da je more mirno a onda će i sve drugo doći, zar ne?"…..koga briga kolike su vozarine….. [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

BDI?…

[/quote]

naravno da danas nije od velike važnosti……"a pogotovo ne u budućnosti jer za atpl je bitno samo da je more mirno a onda će i sve drugo doći, zar ne?"…..koga briga kolike su vozarine….. [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
[/quote]

Ma dobro nisam tak direktno mislio… Ali mislim da ste bit uhvatili… Pokušati ću nači članak…

-Pošto na ovom forumu prevladavaju "odigravači", i vidim da su potjerali "starosjedioce" ovog topica,
(sakai,misko,plavac…..),ne vidim razlog da vam više kvarim "veselje".

Odlaskom nekih ovaj topic je dobio na vrijednosti – moje misljenje. No ja odlazak vidim nesto drukcije. To su ocito bili interesni pisci jer izasavsi iz dionice prestali su o njoj pisati. E sad procijenite sami vjerodostojnost pisanja kad pisete samo kad imate dionicu. Pise se kad se ima sta kazati, komentirati. Naravno pametno.

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Ovo su podaci za periode od 1mj. i 3g.

A pazite sad za periodi za 3m i 1godinu…

Iz čega bi ja zaključio da u zadnjig godinu dana ATPL je pratila CROBEX a ne BDI…

U dužem periodu BDI je utjecajniji…

Symbol Price Change % Change
DSX 17.59 +1.18 +7.18% DIANA SHIPPING INC.
DRYS 9.38 +1.10 +13.27% DryShips Inc.

Post zbog evidencije. Nije za usporedbu, ali nek se nađe.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Na koju stranu ćemo sutra, i zašto? ima li tko kakvu ideju?

Na koju stranu ćemo sutra, i zašto? ima li tko kakvu ideju?

Promatrajući rast USA i brodara, vrlo vjerojatno i BDI-ja, idemo gore. Prostor za rast je ogroman ukoliko se usporedi sa DSX target je minimalno 1300.

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

New Report

Close