Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 41.993 | 857 | 47,80 | 49,50 | 0,00% |
zar ti pričaš sa brokerom?ja ne pričam ni sa ženom ni sa brokerom,a već sam dosad u ove 3 godine staža na burzi obavio oko 150 transakcija..trenutni gubitak mi je cca 27%,a da sam slušao brokera bio bi mi cca 60%..brokeri nemaju pojma,ili ako imaju,onda ti lažu-znam ja takve..s njima se ne priča–nikad…
Do sad sam upoznao 4 brokera. Bez lažne skromnosti za 3 od ta 4 ja sam tata mata.
A šta si tek o njima misle pravi maheri ? [lol]
BTW Trenutno sam u +, ni je veliki ali je ipak +.
[/quote]
u plusu?pa ti si stvarno tata mata,ili imaš vrašku sreću..skidam kapu ljudima koji su u zadnje dvije godine intezivno na burzi,a u plusu su..ja svoj minus od 27% isto tako smatram vrlo solidnim…meni nedostaje discipline,da se toga držim,bilo bi sve o.k.brzo mi leti ruka-to je moj problem,a i na poslu nemam internet,pa sam pola dana van događaja.po meni svi koji imaju minus do 40% u zadnje 2 godine su uspjeli..ja znam puno ljudi koji su potpuno bankrotirali…
[/quote]
Kolega pravi maheri su od početka godine mogli zaraditi i 200%. Reći ću vam moj recept koji ni je nikakva nauka ni ti bog zna kakva sreća. Zarada od početka godine 2× na HT nešto sitno, onda gubitak na Atpl, prelazak u Atgr na 330-40, prodaja na 407, ulazak u Korf 23-25. Trenutna zarada tamo oko 38%. Zbog ovog gubitka na Atpl izgubio sam samopouzdanje i takt da odigram evidentni zicer na Dlkv i Igh. Samo na Igh se je moglo uzeti već 100% ! Ne računam u to i jesenjašnju zaradu na Ini jer je to već pluskvam perfekt. Trenutno mi je naj veća rupa Zaba jer imam recimo više novca tamo a dlaka mi fali do odsukavanja koje nikako da se desi. Da sam progutao taj gubitak i izašao već sam sa tim novcem mogao nešto i zaraditi. Ovako razmišljam da to ostavim na dugo pa možda će na kraju godine ipak biti nešto. Sad si probaj te zamisliti kako izgleda portfelj onoga koji je odigrao ono što ja ni sam ( Dlkv i Igh).
[/quote]
-Ovo više ne sliči na diončare, već na kladioničare.
-A zamislite da ste tek odigrali Madrid 2:6, koliko bi tu bilo novacaaaaa [shocked]
@gklemenc
To ti je jedan od vodecih svjetskih brokera. Oni rade dnevne, tjedne i godisnje biltene koje distribuiraju partnerima. Nisam siguran da se moze skinuti negdje a ako se i moze onda vjerovatno sa dobrom zadrskom (nesto kao Platou). Dobivam dnevna izvjesca i od drugih brokera ali mi se ovi cine nekako naj jasniji. Upravo sam dobio report od Arrow koji je specializiran za S&P i demolition pa cu kad uhvatim vremena pokusat napravit procjenu flote. Heavy lifteri ce mi predstavljat problem ali napravit cu the best possible.
Stigao i friski Platou. Da ne cekate tjedan dana stavljam ga odmah. I to bi bilo sve od mene za jutros da ponovo ne pocmu price o Techmanovu kutku, privatizaciji etc. Dan je suncan, posla ima i pravac ACY.
Heavy lifteri Atlant Trina, Atlant Frauke i Atlant Svenia su u time charteru Flamara
Vaš link
,a Atlant Regine u charteru S.A.L.
oko 10000 – 15000 eur dnevno svaki
zar ti pričaš sa brokerom?ja ne pričam ni sa ženom ni sa brokerom,a već sam dosad u ove 3 godine staža na burzi obavio oko 150 transakcija..trenutni gubitak mi je cca 27%,a da sam slušao brokera bio bi mi cca 60%..brokeri nemaju pojma,ili ako imaju,onda ti lažu-znam ja takve..s njima se ne priča–nikad…
Do sad sam upoznao 4 brokera. Bez lažne skromnosti za 3 od ta 4 ja sam tata mata.
A šta si tek o njima misle pravi maheri ? [lol]
BTW Trenutno sam u +, ni je veliki ali je ipak +.
[/quote]
u plusu?pa ti si stvarno tata mata,ili imaš vrašku sreću..skidam kapu ljudima koji su u zadnje dvije godine intezivno na burzi,a u plusu su..ja svoj minus od 27% isto tako smatram vrlo solidnim…meni nedostaje discipline,da se toga držim,bilo bi sve o.k.brzo mi leti ruka-to je moj problem,a i na poslu nemam internet,pa sam pola dana van događaja.po meni svi koji imaju minus do 40% u zadnje 2 godine su uspjeli..ja znam puno ljudi koji su potpuno bankrotirali…
[/quote]
Kolega pravi maheri su od početka godine mogli zaraditi i 200%. Reći ću vam moj recept koji ni je nikakva nauka ni ti bog zna kakva sreća. Zarada od početka godine 2× na HT nešto sitno, onda gubitak na Atpl, prelazak u Atgr na 330-40, prodaja na 407, ulazak u Korf 23-25. Trenutna zarada tamo oko 38%. Zbog ovog gubitka na Atpl izgubio sam samopouzdanje i takt da odigram evidentni zicer na Dlkv i Igh. Samo na Igh se je moglo uzeti već 100% ! Ne računam u to i jesenjašnju zaradu na Ini jer je to već pluskvam perfekt. Trenutno mi je naj veća rupa Zaba jer imam recimo više novca tamo a dlaka mi fali do odsukavanja koje nikako da se desi. Da sam progutao taj gubitak i izašao već sam sa tim novcem mogao nešto i zaraditi. Ovako razmišljam da to ostavim na dugo pa možda će na kraju godine ipak biti nešto. Sad si probaj te zamisliti kako izgleda portfelj onoga koji je odigrao ono što ja ni sam ( Dlkv i Igh).
[/quote]
-Ovo više ne sliči na diončare, već na kladioničare.
-A zamislite da ste tek odigrali Madrid 2:6, koliko bi tu bilo novacaaaaa [shocked]
[/quote]
Kolega ima te li Vi neki bolji recept? Argumentirana mišljenja su uvijek dobro došla. Ali ako Vam je kladionica jedina preostala solucija onda si trebate promjeniti nick jer od toga ne bu kuna.
-Kolega, pa u svom postu višekratno spominjete "odigravanje",a ja sam alergičan na tu riječ.
-Pošto na ovom forumu prevladavaju "odigravači", i vidim da su potjerali "starosjedioce" ovog topica,
(sakai,misko,plavac…..),ne vidim razlog da vam više kvarim "veselje".
-Uživajte u "odigravanju"
@verdi
-Kolega, pa u svom postu višekratno spominjete "odigravanje",a ja sam alergičan na tu riječ.
-Pošto na ovom forumu prevladavaju "odigravači", i vidim da su potjerali "starosjedioce" ovog topica,
(sakai,misko,plavac…..),ne vidim razlog da vam više kvarim "veselje".
-Uživajte u "odigravanju"
Kolega ne razumijem šta vam tu izaziva alergiju?
Ja osobno sam alergičan jedino na besparicu i to jako. [thumbsup]
a kako ću onda znati dal’ da kupim il prodam [lol]
Ovdje upišite svoj komentar…8.03 Mkt Cap: 1.27B P/E: – Dividend: 0.20
High: 8.79 52Wk High: 116.43 F P/E: – Yield: –
Low: 7.49 52Wk Low: 2.72 Beta: 4.12 Shares: 153.86M
Vol: 359,932.00 Avg Vol: 32.66M EPS: -13.62 Inst. Own: 7%
Pre-Market: 8.69 +0.41 (4.95%) – May 4, 8:27AM EDT NASDAQ Real-time data – Disclaimer
Compare Settings