Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 41.993 | 857 | 47,80 | 49,50 | 0,00% |
ne mislim tako, ali ti nisam dao kulju ne znam kojoj se to budali da stalno raditi, pa ćak i na poruke o objavi BDI-a
[/quote]
[/quote]
ne znam ni ja tko djeli komade ali na ovom topiku nekako mi se čini da ih ima najviše….
[/quote]
Vidi bogati pocele vam kulje smetat. Ja na njih oguglao. Kad sam pisao o psihu koji ih djeli bez ikakvog kriterija vi se smijali. Sve se vraca, sve se placa.
ne mislim tako, ali ti nisam dao kulju ne znam kojoj se to budali da stalno raditi, pa ćak i na poruke o objavi BDI-a
[/quote]
[/quote]
ne znam ni ja tko djeli komade ali na ovom topiku nekako mi se čini da ih ima najviše….
[/quote]
Vidi bogati pocele vam kulje smetat. Ja na njih oguglao. Kad sam pisao o psihu koji ih djeli bez ikakvog kriterija vi se smijali. Sve se vraca, sve se placa.
[/quote]
Što poštenije i korektnije više asova.
Objektivan pristup se tretira kao napad.Gosp.Techmanu sigurno podižem prosijek,ali u dane kada je
aktivniji samo na dva posta.
Inaće običavam davati maksimalne ocijene,da neki forumaši nebi napustili forum.
DryShips objavio bolje od očekivanog kvartalno izvješće, kad se izuzmu jednokratne stavke,penali itd.. čak imaju i dobit od 47.3 million USD ili $0.45 po dionici znači li to da će i ATPL IMATI DOBIT za prvi kvartal?
Baltic Exchange Dry Index 1772 DOWN 18
BCI Baltic Exchange Capesize Index 2342 DOWN 22
BPI Baltic Exchange Panamax Index 1469 DOWN 28
BSI Baltic Exchange Supramax Index 1438 DOWN 9
BHSI Baltic Exchange Handysize Index 694 DOWN 3
Miriše na okret trenda, možda već sutra, a najkasnije početkom idućeg tjedna.
[/quote]
Ako trebate neki savjet slobodno pitajte, o brodarima nemam pojma, al eto neka logika čuda čini [lol]
DryShips objavio bolje od očekivanog kvartalno izvješće, kad se izuzmu jednokratne stavke,penali itd.. čak imaju i dobit od 47.3 million USD ili $0.45 po dionici znači li to da će i ATPL IMATI DOBIT za prvi kvartal?
Naravno da hoće, samo je pitanje koliku
Ne
objasni malo ovo sto si napisao
Baltic Exchange Dry Index 1806 UP 20
BCI Baltic Exchange Capesize Index 2376 UP 28
BPI Baltic Exchange Panamax Index 1556 UP 33
BSI Baltic Exchange Supramax Index 1430 UP 3
BHSI Baltic Exchange Handysize Index 694 UP 1
Ne
[/quote]
Odakle tebi stotka a svi ostali jediničari.
Meni su ove ocjene glupost i više se ne zamaram sa time. Nikada ne moš svima ugoditi.
Čestitam svima praznik NErada. U NEradu je spas. Znam puno nih koji su previše radili pa su se razbolili ili prolupali. Živijo TRADE.
Što se izvješća tiče neče biti onoliko loše koliko su nas plašili. Ide dionica uskoro na 1000.
… jučerašnji promet (kupnje) je malo iznenadio. financ izvještaj za 1. q malo kasni, ali nadam (!) se da upravo taj promet/kupnja od jučer ide u prilog tome da je moguća pozitivna bilanca odnosno da neki imaju pristup povlaštenim informacijama. zapravo vjerujem u to. prisjetimo se filma "wall street" … na burzi dobiva onja tko ima pristup povlaštenim info, ma kako to gorko zvučalo … a zadnji primjer smo imali ovdje pred nosom, kad su zaredale kupovine igh i prije objave posla stoljeća u c. gori, da bi potom odletjela u nebo … i sad, koje li mudrosti sjedit u uparvnom odboru atlantske i koji dan prije uložiti koji milijun, pa za sedmicu dignut par stotina tisuća bez znoja i motike, ili – meni osobno najgorčije – bez mutit more …
jerković je rekao da ove godine očekuje cca 30 milijuna kuna gubitka,to je ugrađeno u cijenu od cca 600,00 kuna..po meni bi vrlo pozitivno bilo da atpl prvi kvartal završi sa malim gubitkom,a odlično bi bilo da atpl završi prvi kvartal sa bilo kakvom dobiti-tada se ne bih čudio da atpl dođe blizu 1000,00..očito je da netko ima inside informaciju,pa se iz ht-a preselio u atpl,na vrijeme..eto ja uzeo po 746,00-pa ćemo vidit..ispod 800,00 je neću prodavati svakako,jer će i brzo drugi dio dividende,cca 55 kn po dionici-to je bilo odokativno…
mene je moj broker već upozorio da se očekuje lagani gubitak, al’ se ne opterećujem s tim, jer je veći dio firmi zaronio, neki više neki manje, tako da je to očekivano. Jedino će bit ružno za vidit i čuti koliki je pad, obzirom da je od one velike dobiti dio došao od prodaje brodova, pa će to izgledati još lošije.