Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 41.993 | 857 | 47,80 | 49,50 | 0,00% |
Mozda je trenutno na obradi u photoshopu ili je toliko dobro da ne zele da nekoga strefi kap od veselja pa odlazu objavu.
Paradoksalno ali jedno od najbogatijih zemalja s prirodnim resursima je upravo Kina. Ono što meni nije jasno zašto uvoze ako imaju svoje?
[/quote]
Zuti znas li koliko Amerika ima nalazista nafte koja su spremna za eksploataciju a ne diraju se. Potrosi prvo tudje resurse a onda si kralj.
Da li netko zna zašto rastemo?
Jer danas kupuju malo veći igrači.
Paradoksalno ali jedno od najbogatijih zemalja s prirodnim resursima je upravo Kina. Ono što meni nije jasno zašto uvoze ako imaju svoje?
[/quote]
Zuti znas li koliko Amerika ima nalazista nafte koja su spremna za eksploataciju a ne diraju se. Potrosi prvo tudje resurse a onda si kralj.
[/quote]
To bih razumio za ameriku kojoj rast netreba, ali kini ipak treba, pa kad se osoviš na noge onda kupuj tuđe…
mislim da će izviješče u 15,58 kad bude kasno za neko rušenje cijene…!!!?
Šta Vi ostali mislite??????
ne mislim tako, ali ti nisam dao kulju ne znam kojoj se to budali da stalno raditi, pa ćak i na poruke o objavi BDI-a
Nekako moja prognoza izvjesca je negdje dobit oko 120 milja kuna
Za koje to razdoblje?
??? [shocked]
mislim da će izviješče u 15,58 kad bude kasno za neko rušenje cijene…!!!?
Šta Vi ostali mislite??????
ne znam ni ja tko djeli komade ali na ovom topiku nekako mi se čini da ih ima najviše….
ne mislim tako, ali ti nisam dao kulju ne znam kojoj se to budali da stalno raditi, pa ćak i na poruke o objavi BDI-a
[/quote]
[/quote]
[/quote]
ne znam ni ja tko djeli komade ali na ovom topiku nekako mi se čini da ih ima najviše….
@ Roger
Ne volim se bas bavit prognozama ali bi rekao sansa ispod 50%. Ovo dolje je malo pogolemo ali mislim da je dosta realno pa sa tim i interesantno. Ponunalo me pitanje o BDI-u da ga postam. Posebno je interesantan podatak o uvozu i proizvodnji rude u Kini. O svakom slucaju izgleda oporavak da no ne preko noci.
-Loše si Vam prognoze, [lol] [lol] [lol]
nema izvjesca?kupio u utorak,ali ipak prodao danas
@ Roger
Ne volim se bas bavit prognozama ali bi rekao sansa ispod 50%. Ovo dolje je malo pogolemo ali mislim da je dosta realno pa sa tim i interesantno. Ponunalo me pitanje o BDI-u da ga postam. Posebno je interesantan podatak o uvozu i proizvodnji rude u Kini. O svakom slucaju izgleda oporavak da no ne preko noci.
-Loše si Vam prognoze, [lol] [lol] [lol]
[/quote]
Jesu i posipam se pepelom.