ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 02:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
41.993
857
47,80
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Mozda je trenutno na obradi u photoshopu ili je toliko dobro da ne zele da nekoga strefi kap od veselja pa odlazu objavu.

Paradoksalno ali jedno od najbogatijih zemalja s prirodnim resursima je upravo Kina. Ono što meni nije jasno zašto uvoze ako imaju svoje?
[/quote]

A koje tomolimte lijepo kina ima prirodne resurse

HANS, ŽELIŠ LI SE PROVOZAT NA MOJOJ METLI...IAKO NISAM ZLI PROROK

kad je blokada?

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

782

Mean people suck and nice people swallow!

kad je blokada?

minut prije kraja..

kad je blokada?

782,75

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

Mozda je trenutno na obradi u photoshopu ili je toliko dobro da ne zele da nekoga strefi kap od veselja pa odlazu objavu.

Paradoksalno ali jedno od najbogatijih zemalja s prirodnim resursima je upravo Kina. Ono što meni nije jasno zašto uvoze ako imaju svoje?
[/quote]

rješavaju se dolara i zamjenjuju ga za stvarnu vrijednost!!
[thumbsup]

[b]"Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju"[/b]

[/quote]

[/quote]

http://www.china.org.cn/english/en-shuzi2004/zr/gq-biao/zrzy.htm

[b]"Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju"[/b]

Pa ako se ja dobro sjećam, u školi su nas učili da Kina (kao i Rusija) ima posebno puno nafte, zemnog plina, ugljena, željezne rude uz veliki vodeni potencijal (ali su im rijeke i jezera jako zagađena)…

Pretpostavljam da s obzirom da je večina industrije razvijena u priobalnom području, a prirodni resorsi u unutrašnjosti da je preskupo prevoziti cestom toliku količinu sirovine. Ali to je samo moja pretpostavka jel mi nejde u glavu da cijena domače rude s cestovnim prijevozom skuplja nego stana sirovina s brodskim prijevozom. Pogotovo ako znamo da je to ipak zemlja koja je još u post komunizmu a do prije 40 godina bila u cijelosti komunistička, gdje je sve svačije, gdje nema slobodne kupovine…

[/quote]

[thumbsup]
[/quote]

Moguće…

Trebali bi se onda i mi ugledati na Kineze pa mjenjati dionice za zlato… Jel ovako i onako nam prodaju muda pod bubrege…

:))

Federalna banka SAD-a ovako i onako je privatna firma, i to privatna firma koja jedina ima ovlasti štampati $. A za te $ ovako i onako pokriče imaju u zlatu, i to onom američkom zlatu u Fort Knoxu…

mislim da će izviješče u 15,58 kad bude kasno za neko rušenje cijene…!!!?

Šta Vi ostali mislite??????

na 4300 sve prodajem...

[/quote]

[thumbsup]
[/quote]

Moguće…

Trebali bi se onda i mi ugledati na Kineze pa mjenjati dionice za zlato… Jel ovako i onako nam prodaju muda pod bubrege…

:))

Federalna banka SAD-a ovako i onako je privatna firma, i to privatna firma koja jedina ima ovlasti štampati $. A za te $ ovako i onako pokriče imaju u zlatu, i to onom američkom zlatu u Fort Knoxu…
[/quote]

pokriće ne postoji

Da li netko zna zašto rastemo?

semper fidelis

New Report

Close