Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 41.993 | 857 | 47,80 | 49,50 | 0,00% |
već po drugi put se čisti do 700 bez postavljanja naloga. ovo je definitivno trezor i sramota je da ovako troše novac s računa [bye]
pa šta se ljutiš odma? ak si prodo ne kupuju tvjim parama, a ak nisi prodo onda ti čuvaju dupe[lol] [lol]
već po drugi put se čisti do 700 bez postavljanja naloga. ovo je definitivno trezor i sramota je da ovako troše novac s računa [bye]
pa šta se ljutiš odma? ak si prodo ne kupuju tvjim parama, a ak nisi prodo onda ti čuvaju dupe[lol] [lol]
[/quote]
troše mi moju dividendu na pizd…. [tongue]
može link pls….
[/quote]
..ali ima nekad na tom forumu i šaljivih likova koji postaju krivi BDI.. poznate norveške šale.. flicka fika…hej do..
[/quote]
troše mi moju dividendu na pizd…. [tongue]
[/quote]
ma ne troše ti dividendu, nego kupuju dok je povoljno, a ovako će sve ostati u firmi. [wink]
bdi futuresi apsorbirali pad polako i ponovo se lagano zelene…
di se to može vidit?
di se to može vidit?
[/quote]
Ti mene zanima, iako je već par puta netko poslao link nikad te futurese u linku nisam mogao naći. [undecid]
kad smo već kod toga, mene zanima jel zna tko gdje bi se moglo pratiti kretanje tokom dana, ne samo closing prices od dan prije?