Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 41.993 | 857 | 47,80 | 49,50 | 0,00% |
Sve je to super, al mislim da TA nema veze s time. Ako sam u pravu, kao posljedica ovog iskrcavanja na ATPL uskoro ce jedan drugi brodar gore….
Uostalom, bas nas briga sto ne ide gore – preporucam zimski san do nove primopredaje i novog izvjesca. Previse se tu skupilo drukera, daytradera i “specijalista”…. pustite djecu da se igraju, vidjet cemo za nekoliko mjeseci tko se dobro igrao…
NAPOMENA: uh, vec vidim da taj brodar ide gore[smiley2]
Ja sam pobornik TA ali ovdje sam isključivo radi FA i budućih događaja u sektoru brodara i bio sam svijesan da je TA u banani ali nisam htio ovog puta jahati na valovima jer kada ovo krene neće dugo stati a mnogi se neće stići ukrcati.
Bitno je jedino da gluhih svinja je svakim danom sve manje i manje i današnji dan je odličan jer smo ih potukli mnogo a od danas sam u lovačkom odijelu jer ih još treba odstrijeliti.
prije dva dana vam je kolega di su pare napisao da TA za ovu dionicu govori da nejde gore …
Ajde molim te fazan, iz kojeg si ti grma sad izletil, kolega di su pare ko što mu samo ime govori nema para i nije relevantan da spominje TA, nek prvo promijeni nick u tu su pare pa ćemo se razgovarat…..
Si ti neki profesor na drukerskoj akademiji vidim, ovo je već suptilno drukanje preko trećeg lica…….
[smiley2]
Kolega Fazan jednostavno je dionica pre dobra fundamentalno i imam pre dobru perspektivu a ovi što prodaju biti će slomljeni u vrlo skorom vremenu
Kolega Fazan jednostavno je dionica pre dobra fundamentalno i imam pre dobru perspektivu a ovi što prodaju biti će slomljeni u vrlo skorom vremenu
isto tako je već dobrano odradila i mogla bi malo kratkoročno pasti …
nemam ovu dionicu, nisam je nikada imao, niti ću je imati …
jedan kolega je zamolio ta analizu i ona kaže da nam slijedi pad … vidjet ćemo da li je ta dobro protumačena …
ne drukam, pogotovo što dosta kolega s kojima sam dobar imaju ATPL … tako da im želim zaradu na ovoj dionici …
E ko te nezna s maslom bi pojeo sve ovo kaj si sad izelaboriro………..
[smiley2]
Kolega Fazan pad smo već odradili i to dobar nema više dolje a da će mo se mučiti sa značajnijim rastom to znam ali luk se sve više napinje jednom kada strijela bude ispaljena biti će kasno