Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 41.993 | 857 | 47,80 | 49,50 | 0,00% |
sakai:
”
Nadam se da su najnoviji dionicari ipak jos s nama – vjerojatno su u minusu jos uvijek no ova korekcija ipak je bila pozitivna – dobili smo, na vise mjesta i od vise osoba procjenu vrijednosti dionice ATPL…. dakle, cak i oni koji su kupovali po 3.800 ne mogu biti na gubitku, gledajuci “srednjerocno”….
Potpisujem ono sto je rekao Strawinsky – buy and hold, pod svaku cijenu.
”
Još su ovdje[smiley2] (ušao na3780) i misle dugo ostati – barem ja.
Prije svega zahvaljujući ovim vrsnim kolegama koji nas fantastično servisiraju inforamcijama i analizama
Hvala svima na trudu.
I veselim se danima kad će Geronimo zaprljati odijelo i cipele od nošenja, jer ih neće stići oprati [smiley2]
Kolega slažem se s vama i ja sam ušao na sličnim razinama zahvaljujući odlično argumentiranim postovima na ovom forumu. Čini mi se da je ovo jedan od malobrojnih dionica gdje se priča o činjenicama a nema postova tipa ide to na 10.000 i sl.
To je bitno i koliko su imali…………………..[smiley2]
Imam osjećaj ko da štampaju dionice.Da im se bar stroj pokvari na sat vremena [smiley2]
prije dva dana vam je kolega di su pare napisao da TA za ovu dionicu govori da nejde gore …
Imam osjećaj ko da štampaju dionice.Da im se bar stroj pokvari na sat vremena [smiley2]
još imaju malo tinte……………..[smiley2]