Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 43,00 | 3.870 | 90 | 42,50 | 44,50 | 1,42% |
Evo kad neće nitko, onda barem stari.
Daily Market: This page contains the latest Dry Bulk Shipping News
16 April 2009
Baltic Dry Index (BDI) +70 1604
Rates
BCI
(Cape index)
BPI
(Panamax index)
BSI
(Supramax index)
INDEX
2140
+63
1413
+132
1203
+38
SPOT 4 TCE AVG (USD)
19151
+659
11331
+1066
12579
+394
YESTERDAY (USD)
18492
10265
12185
YEAR AGO (USD)
133881
65031 48985
dajte ljudi recite zasto atlanska ovako pada?
Dali je to u planu trejederima da se danas napune jer sutra slijedi strahoviti rast?
Hvala Lojtra.
Dobro si me nasmijao, evo stotka
Hm. Malo sam prebrojio danasnje postove na ovoj temi. Moj je 21. Šta se dogodilo. Prosli Cetvrtak i Petak je bilo vrlo zivahno na topicu. Gdje su autori koji su me prozivali zbog prodaje u Petak. Ispada da to bas i nije bila losa odluka. Nevjerovatno da je nakon objabve rasta BDI (ako je za vjerovati Ivanu 7) odmah dodatno pala???
Kolega Lopina sta vi kazete? Volio bih cuti Vase strucno misljenje.
Dali je to u planu trejederima da se danas napune jer sutra slijedi strahoviti rast?
pada sada kako bi kasnije rasla čime se zatvara ouroboros princip
BDI [thumbsup]
Koliki je?
mislim da je dobar dio onih koji su prodali HT na dividenda day ušao u ATPL, usput je počeo rasti i BDI, što je ubrzalo kupnju ATPL. A sad kad je nestalo love od HT-a, i kad se sve vraća u normalu, vraća se i ATPL na razine na kojima je bila, plus cca 20 kn UP obzirom da je BDI malo išao gore.
Nije bilo baš očekivano rasti sa 650 na 820 bez nekih novih materijalnih činjenica.
Ja mislim tako, a možda i nisam upravu.
@ over25
rješavanje balasta!
pojasni malo kolega
Nervoza raste u očekivanju BDI-a… Bojim se da njegov daljnji rast neće utjecati povoljno na dionicu. Ovo je sramota kako je ruše s 10 dionica, s 10 kuna manje na asku. Trebalo bi prvo ukinuti skrivene naloge, a onda da HANFA kažnjava ove makinacije menađerčića iz oifa. [angry]