Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 41.993 | 857 | 47,80 | 49,50 | 0,00% |
Pošto je DRYS na ovoj temi popularan, samo da prijavim da sam ga prodao jutros na otvaranju po 4,88 i zamijenio za nešto drugo. Meni je 10% dovoljno.
Basi covik od rici. A reka si ga drzat bar dva dana. Ja planira sutra prodat ATPL da kupim tvoj BDI ako ga stavis na prodaju. To je cisti pederluk reka bi Cirohito.
brodari vani do 20 % plusa, naši uzoriti stranci, solidno, rekao bih poput atlanske:
Companies 21 – 40 of about 47 in Water Transportation
Company
Change
Change%
Market Cap
P/E (ttm)
Ann. Revenue
Ann. Net Income
Diana Shipping Inc. 13.19 +0.77 6.20 %
Star Bulk Carriers Corp. 2.69 +0.15 5.91 %
Overseas Shipholding Group Inc. 26.46 +1.35 5.38 %
Eagle Bulk Shipping Inc. 4.55 +0.23 5.32 %
Dampskibsselskabet Torm A/S (ADR) 8.89 +0.45 5.28 %
Ameri oko 3% u plusu, Đapan oko pola…. Mada tko živ ko mrtav do utorka.
Ovisi da li je svizac vidio svoju sjenu. Slazem se da smo malo pretjerali. Vidim da smo dali Zmanojlu mislit. Sorry stari.
Niste, ATPL jednostavno ne diram već duže vrijeme već pokušavam dokučiti prodati HT prije ili dosli div..
[/quote]
🙂
čini mi se da se bavimo istim stvarima. najbolje je prije dividende prodati – sam sebi isplatiti dividendu pa ako želiš, kupiš ht ili atlantsku gdje te opet čeka dividenda za koji mjesečak (07 might be) + rast brodara + sretna zvijezda….
u tom slučaju će ti dividenda biti malo veća. praksa pokazuje da je nakon dividendi i sl. zveknula nešto više od same dividende, a prije dana d cijena je veća.
pogledaj na zse kako se krentalo u ono doba…
hm… američani rade u ponedjeljak, 13. (valjda), a i azijčani – tradicionalno katoličke zemlje tipa japan su isto tako aktivne za razliku od kauritanskih zemalja. to mi se čini kao neki raskorak.
američani navečer završavaju, a mi njihovim stopama u utorak.
leleee pobjegoše mi dionice na nyse :-((((
Niste, ATPL jednostavno ne diram već duže vrijeme već pokušavam dokučiti prodati HT prije ili dosli div..
[/quote]
…. a prije dana d cijena je veća.
[/quote]
da ne ispadne lapsus mentis, ispravljam se: znaju cijenu napucati trejdadžije jako, nerealno visoko i ako to uzmeš kao referencu, onda fest zvekne. stvar je u tome da je burza malo pročišćena, manje kapitala i sve je nekako surovije, grublje i lukavije. 3 radna dana su ostala. mislim da će 16. zveknuti a 14 i 15 narasti.
Ajajaj, ajme debila, stvarno, zaboravio sam na to da sutra ne rade… Pokrivam se ušima i lupam glavom o stol! [lol]
uf, baš mi je bad što si se zeznuo.
al sam se napalijo :-))
ni ja nisam znao.
"I think that people will always pit fear against greed and once the market starts moving up,
greed will start taking over."
http://www.cnbc.com/id/30111906
Nema Techmana pojavit će se on kad novi set loših vijesti bude prezentiran javnosti. [thumbsup]
Zivko evo mene. Dva puta sam prosao clanak i ima dosta ineresantnih podataka. Ipak mislim da nedostaje jedan i to kljucni a to je timeframe. Ovo je naj blize sta sam nasao
That doesn’t mean anyone is saying the recession is over yet. But the end is closer than people think.
Unquote
Ovako bi i ja mogao bit metereolog na televiziji. Ako bude padala kisa nece biti suho vrijeme a ne bude li puhalo bit ce tiho. Uglavnom su usporedjivali patern kriza iz proslosti sa ovom a jedini egzaktan podatak je ono o prodaji auta. Mogu se sloziti da ce kriza mozda biti kraca ali sta ti to znaci na primjer za konteinerase kojima je 2014 predvidjena kao godina oporavka i sad bude 2013.
hm… američani rade u ponedjeljak, 13. (valjda), a i azijčani – tradicionalno katoličke zemlje tipa japan su isto tako aktivne za razliku od kauritanskih zemalja. to mi se čini kao neki raskorak.
američani navečer završavaju, a mi njihovim stopama u utorak.
leleee pobjegoše mi dionice na nyse :-((((
Očekuje se snažan rast na ZSE. Samo trebaš zamjeniti dolare u kuneirose.
Ovako bi i ja mogao bit metereolog na televiziji.
Mogu se sloziti da ce kriza mozda biti kraca ali sta ti to znaci na primjer za konteinerase kojima je 2014 predvidjena kao godina oporavka i sad bude 2013.
[/quote
Druže Techman pa nemade ovi Dubrovčani kontejnere nikakve. A kako to da danas ne postate Američane, neprijatelji mrskog vam i nam kapitalizma.. kako to?????
Šta se tiče meteorologije, di ste vi bili dok je grmilo? Šta nas tad niste upozoravali?
pitanje je koje su vijesti zaista loše za ATPL a koje dobre.
mislim da bi racionalno gledano bilo najbolje da kriza potraje još cijelu 2009. i malo u 2010., tako da se još godinu dana pojačava scrapping i da se otkaže što više novogradnji i zatvori se pokoje brodogradilište. i da se cijelu godinu može skupljati ispod 800. e tek bi onda negdje od 2010/11. vozarine krenule zaista u nebo.