Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 41.993 | 857 | 47,80 | 49,50 | 0,00% |
Ovisi da li je svizac vidio svoju sjenu. Slazem se da smo malo pretjerali. Vidim da smo dali Zmanojlu mislit. Sorry stari.
Niste, ATPL jednostavno ne diram već duže vrijeme već pokušavam dokučiti prodati HT prije ili dosli div..
Pošto je DRYS na ovoj temi popularan, samo da prijavim da sam ga prodao jutros na otvaranju po 4,88 i zamijenio za nešto drugo. Meni je 10% dovoljno.
Što se ATPL tiče, još prije par dana sam napisao da očekujem rast i lagano je krenulo.
A moglo bi sutra na otvaranju biti paničnog hvatanja vlaka kao u starim dobrim vremenima [lol]
sutra nema ništa od hvatanja vlakova.
tek u utorak.slijedi 4 dana haj laj.
a od utorka u nove bitke.
Što se ATPL tiče, još prije par dana sam napisao da očekujem rast i lagano je krenulo.
A moglo bi sutra na otvaranju biti paničnog hvatanja vlaka kao u starim dobrim vremenima [lol]
Imam graf koji kaže da se to sigurno neće dogodit. [thumbsup]
Pa daj ga stavi, sad sam znatiželjan. Podijeliti će ti ekipa jedinice ali ja ti ziher dajem 100! [thumbsup]
Imam graf koji kaže da se to sigurno neće dogodit. [thumbsup]
[/quote]
da, sutra se to sigurno neće dogoditi!
Pa daj ga stavi, sad sam znatiželjan. Podijeliti će ti ekipa jedinice ali ja ti ziher dajem 100! [thumbsup]
ZSE zatvoren 10. i 13. travnja 2009.
http://www.zse.hr/UserDocsImages/Radno%20vrijeme%202009.pdf
Ajajaj, ajme debila, stvarno, zaboravio sam na to da sutra ne rade… Pokrivam se ušima i lupam glavom o stol! [lol]
kako ću bez burze 4 dana zaredom,uhvatit će me apstinencijska kriza..već se tresem..a još kad se sve zeleni,ako zelenilo potraje,otjerat će nas pohlepa jako daleko,tj. bit ćemo bliže realnosti,ovaj pad je bio potpuno pretjeran……..
http://www.cnbc.com/id/30111906
Nema Techmana pojavit će se on kad novi set loših vijesti bude prezentiran javnosti. [thumbsup]