ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 11:58
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
41.993
857
47,80
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Istina je da je pojedincima ego veći od nebodera

Ako se to odnosi na mene jos bih dodao "sa mandatom" [smiley]. Sta se tice cijene celika i ovo je indikativno.

Proizvodnja čelika u Njemačkoj prepolovljena je u 12 mjeseci do ovogodišnjeg ožujka, što je njezin najveći pad od njemačkog ujedinjenja.

Savezni ured za statistiku objavio je da su njemačke čeličane prošlog mjeseca proizvele 2,1 milijun tona neobrađenog čelika i 1,28 milijuna tona čeličnih šipki, što je 49,8 posto, odnosno 50,3 posto ispod razina zabilježenih u ožujku 2008.

Najveći proizvođač čelika ThyssenKrupp nedavno je najavio 500 milijuna eura vrijedan plan restrukturiranja koji će uključivati i otkaze zbog čega je prosvjedovalo njegovih 10.000 radnika.

Unquote

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

na ovom forumu iz dana u dan ista slika, kad god čovjek dođe, techman se hvali, a sve malobrojniji drugi gube živce.

to o proizvodnji čelika u prošlih 12 mjeseci već znamo, graf BDI-a za prošlost imamo. bilo bi korisnije da nam techman objavi hoće li se u sljedećih 12 mjeseci ta proizvodnja još jednom prepoloviti pa da znamo da čekamo ATPL ispod 250 i dotada ne gubimo vrijeme analizirajući neke bjelosvjetske fiskalne stimuluse i slična mazanja očiju.

iako nisam vidio cv, iako kapa dolje čovjeku ako je iz struke iako sumnjam da je manager il financijski stručnjak, pa isto tako mi se rađa i sumnja da može dioničko tržište prognozirat bolje od kumica…

ove recimo volim pratit jer dobro pogađaju kako god sulude analize ponekad davali i iako sam stavio već bio da ponovim – zanimljivo za pročitat u svakom slučaju!

http://www.streetauthority.com/p/ma/2008/predictions.asp

Molim vas da ne dajete prognoze sa sajtova koji su dokazano napravljeni za spamiranje i slično…ako mi ne vjerujete slobodno se informirajte..

oće danas BDI UP? [undecid]

sutra je novi dan.

[url="http://www.platinuminvest.hr/analize/Brodarska_industrija.pdf"%5D

Ovo je analiza napravljena krajem prošle godine. Cijena dionice je bila ista kao danas. Mislim da je štivo razumljivo običnom puku i razjašnjava neke pojmove vezane za ovaj sektor.

Are you talking to me? ARE YOU talking to me? ARE YOU TALKING TO ME?

08 April 2009

Baltic Dry Index (BDI) -3 1463
Rates BCI
(Cape index)
BPI
(Panamax index)
BSI
(Supramax index)
INDEX 1993
+21
1114
+7
1159
-24

SPOT 4 TCE AVG (USD) 17497
+302
8931
+52 12122
-252

YESTERDAY (USD) 17195
8879
12374

YEAR AGO (USD) 131754
61288 49333

Jedva minus

Baltic Dry Index (BDI) -3 1463

BCI
(Cape index)
BPI
(Panamax index)
BSI
(Supramax index)
INDEX 1993
+21
1114
+7
1159
-24

SPOT 4 TCE AVG (USD) 17497
+302
8931
+52 12122
-252

YESTERDAY (USD) 17195
8879
12374

YEAR AGO (USD) 131754
61288 49333

znači bdi je vjerovatno udario u dno–e sad je pitanje-da li je atpl udarila u dno?vjerovatno da..

ove recimo volim pratit jer dobro pogađaju kako god sulude analize ponekad davali i iako sam stavio već bio da ponovim – zanimljivo za pročitat u svakom slučaju!

Trla baba lan da joj prođe dan.
Ne treba vjerovati baš svemu što piše na internetu. Ja više ničemu ne vjerujem, možda sam otišao previše u ekstrem… [lol]

a joj kaj strah radi svoje kupit ili ne , kupio malo isto sa strahom ali se ugodnije osjecam danas kupivsi nego prije pa makar i po malo visoj cjeni, a bumo vidli [thumbsup]

pepe7

@ rocky

tko je rekao da ikome išta vjerujem? [rolleyes]

ali isto tako ne vjerujem da će bdi vječno bit na ovim razinama, kao i da atpl već nije vidjela dno…

New Report

Close