ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 18:46
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
41.993
857
47,80
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

eto opet pad bdi 1,4 posto na 1466

Tørrbulkindeksen Baltic Dry faller 1,4 prosent til 1.466 poeng tirsdag. Indeksen har dermed falt 20. dager på rad. Siden 10. mars har ratene stupt med 36 prosent.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

pa ne znam šta bi ubrzalo rast cijene metala i rasutog tereta..možda nam treba rat?potres?ili napad kometa i svemiraca…

Smatram da bi dolazak svemiraca prouzrokovao propast drybulk tržišta zbog alternativnih načina transporta koji bi nam predstavili. Pozitivnu stranu vidim u disperziji ATPL na hoteljerstvo jer bi svi ti svemirci trebali negdje odsjesti, a kud bi išli nego u Dubrovnik….
…zjev…dosadan dan… [yawn] …u uredu 1000 stupnjeva..jednostavno nisam mogao odoliti [smiley]

Ide to na 1000 sljedeći tjedan!

jer mislite BDI,pa opet je danas pao pa običaju.-20 tj.1466..pa moglo bi to da na 1000 jer je bio ne tako davno 2200

ja vidim rast bdi

http://www.hellenicshippingnews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1396&Itemid=53

Krenuli su Capeovi ide BDI sigurno gore ovih dana [thumbsup]

Imam fantomske dionice

http://www.dryships.com/pages/report.asp

Imam fantomske dionice

Krenuli su Capeovi ide BDI sigurno gore ovih dana [thumbsup]

Ja se nadam već od sutra lagani plus, a onda sve veći i veći!

14.04.2008.

@ *bingo*, zivko, wunderkind

Ova zadnja tri posta bi vm okarakterizirao kao "moje pjesme moji snovi". Nesto se danasnji BDI uklapa u moj post o capeovima sa prethodne stranice. Cekati ce te vi duuuugo na smanjenje minusa uzrokovanog kasnom kupovinom ATPL. I opet kao papagaj ponavljam da cu biti sretan ako grijesim.

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

@ *bingo*, zivko, wunderkind

Ova zadnja tri posta bi vm okarakterizirao kao "moje pjesme moji snovi". Nesto se danasnji BDI uklapa u moj post o capeovima sa prethodne stranice. Cekati ce te vi duuuugo na smanjenje minusa uzrokovanog kasnom kupovinom ATPL. I opet kao papagaj ponavljam da cu biti sretan ako grijesim.

Ajde Tech objasni nam, kako će se kretati BDI kratkoročno, znači neka naredna dva tjedna?

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

ja vidim rast bdi

http://www.hellenicshippingnews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1396&Itemid=53

Ma naravno. Pogledavsi tvoj avatar sve je jasno. Samo vanzemaljci vide rast BDI. I stara baba zna da nakon kise dolazi sunce pa tako i ti da nakon trotjednog pada moze doci do zaokreta. No ima jos do nule. Zato ne zuri sa prognozama.

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Naslućuje se promjena smjera . Uskoro će Uskrs . Današnji futuresi sa nagovještaj . Tko je bio u pravu vidjeti će slijedeći tjedan. Želim svako dobro svima.

New Report

Close