ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A o dividendi koja ?

semper fidelis

Grupa je u promatranom razdoblju ostvarila neto dobit od 666,6 mil. kuna.

Dovoljno za prevladat krizu

sve u svemu ocekivano i samo zbog njega je i tu dionica di je

Neupitno je da vrijedi više ali i da taj keš na ručunu bu itekako imao kamo za nestat ove godine.

danas kupio i planiram ulazit narednih 10 dana još

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

Ajmo stručnjaci, molim komentare na izvješće. Hvala!

Koliko ja vidim, fenomenalna godina sa lošim zadnjim tromjesečjem. Uglavnom, sve kako je i bilo za očekivati.

Dosta manje dobiti nego je Jerković objavio prije mijesec dva

666 mil dobiti….The plovidba of the beast. [cool]

666 mil dobiti….The plovidba of the beast. [cool]

‘pakleni’ neki broj
[cool]

NIŠTA MI NEĆE OVI DAN POKVARIT

Sve u svemu, i nije tako loše. [smiley]

Kolega Vinski, pa mogli ste upotrebiti koju drugu frazu a ne ‘nije tako loše’. Riječ loše ovdje uopće nema mjesta.

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

sve u svemu ocekivano i samo zbog njega je i tu dionica di je

Neupitno je da vrijedi više ali i da taj keš na ručunu bu itekako imao kamo za nestat ove godine.

danas kupio i planiram ulazit narednih 10 dana još

Samo zbog profita od 477,65 kn /dionici je tu gdje je???? Pa što bi trebala biti na 150 kn?

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

Izvješće o poslovanju prekrasno – dionica u komi.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Dobro je što je izvješće podiglo cijenu ATPL-a NA -5,11% i samim time cijelu burzu na -3,68%. Hebote da je ovako šta izašlo u USA podiglo bi burzu na +5. Živila ZSE, a sad se odo prošetat do neke ambasade.

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Pa izvješće i nije basš tako sjajno. U zadnjem kvartalu su imali gubitak od cca 60 mil kuna, a na računu imaju oko 445 mil kn. Ako uzmemo u obzir da postupno izlaze dobri charter ugovori, gubitak će u narednim kvartalima biti i veći.

Ono što mene brine je što je barba Jerković u prosincu najavio da će dobit za Q4 biti mala (2-3 mil USD), a sad ispada da ne samo da nema dobiti u Q4, već ima gubitak od 11 mil USD. A to je prilično velik promašaj.

Dobro da sam prešao u Techmanov tabor i prodao ATPL:)

New Report

Close