Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 7.595 | 155 | 49,00 | 49,50 | 0,00% |
kažu da je prosjek broja dana u plovidbi za domaće brodare samo nekih 180 dana u godini ………hmmm, kažu da bi ova kriza mogla uništiti mnoge brodare………..
Od predsjednika Nadzornog odbora Palić traži da ispita navode o neviđenoj rastrošnosti. Navodno se članovi uprave voze taksijem od Zagreba do Istre, kupuju bukete cvijeća za 20.000 kuna, za jednu večer troše 240.000 kuna za piće, plaćaju HRT-u velik novac za emitiranje burzovnih cijena iako je po propisu televizija te informacije dužna besplatno objavljivati.
Naravno da imam i to nisam nikad tajio [smiley] Odgovorio sam ti i na PM. Na zalost ovaj post mi je pobjegao.
[/quote]
ma zaista sam zbunjen….nisam se ukrcao vlak sa građevinskim materijalom ali sve mi nesto govori da ja vrijeme za HT pa onda Carica Milica..mogli bi kolege koji su uhvatili građevinarce na vrijeme polako prekrcavati silne dobitke ili…….probably
kažu da je prosjek broja dana u plovidbi za domaće brodare samo nekih 180 dana u godini ………hmmm, kažu da bi ova kriza mogla uništiti mnoge brodare………..
Stavit cu nekoliko postova u nizu jer sam zadnjih par dana nesto i radio.
Media 180 dana nije nikakav podatak. Ako si u TC to je problem charterera. Ako si dosao sa teretom i stojis 15 dana na sidru sta nije neobicno osim za containerase opet nije tvoj problem. Imas luka (posebno koje posjecuju) bulkeri gdje je discharge rate jako mal i moze se desitida ostanes 15-20 dana u luci. Tih 180 dana moze biti i benefit za brodara jer ako je u TC ne troši ulje koje je na njegov racun.
Techmane hoće li biti nešto od te Atlantske pa da se vratim ili što…………………ajde ti si tu najveći autoritet na tih ruzinavim podrtinama
Naravno da ce bit ali je vremenski okvir nepoznanica. Ima raznih scenarija. Postat cu jedan pozitivan za promjenu.
Kažu da brodovi Ulpl plove 360 dana u godini najveći prosijek u svijetu Imam i Atpl
Zašto baš svaki dan ili sat kad otvorim temu Atlpl na njoj Techman ima postove od 10 metara uglavnom copy/paste i komentare bit će još lošije?
Dobro jesi ti normalan ili glumiš majku Terezu?
Ekipa koja čita ovaj forum ionako sama zna ako želi otić na bloomberg ili neku stranicu pa sama o tome čitata ak ih zanima.
Te vijesti koje ti navodiš smjenjuju se iz dana u dan, jednom su dobre drugi put nisu, ni ti ni ja ni nitko ovdje to ne određuje, u jednom času radi nekog tko se nalazi tko zna gdje svi će počet kupovat dionice kao da se nikad ništa nije dogodilo, hoćeš i onda ko manijak postat jebeno dobre vijesti svakih 5 minuta?
Ma siguran sam da su moji copy paste citaniji od tvojih umotvorina. Zasigurno ih nisi copy/paste sa Blomberga
Prognoze kretanja dionice
– Atlanska ide gore samo ako unište u-boat koji im svaki dan potopi jedan brod
Otkrivanje tople vode
-Pa ako recimo prodaš 10 dionica na 2000 i poslje ih kupiš za 1500 zaradio si 5000 kn, onda opet prodaš te od 1500 pa kupš po 1100 zaradio si još 4000 kn, ili jednostavnije prodao si po 2000 i kupio po 1100 i zaradio si 9000 kn.
Unquote
Ovakvi dragulji su dragocijeni na ovom topicu i otkrivaju genialnost uma. Siguran sam da ukoliko autor jos malo poradi na sebi moze ocekivati penkale uglednih znanstvenika.
Vjesti koje postam ti zasigurno ne citas. Da nije jezicna barijera?
Techmane hoće li biti nešto od te Atlantske pa da se vratim ili što…………………ajde ti si tu najveći autoritet na tih ruzinavim podrtinama
Naravno da ce bit ali je vremenski okvir nepoznanica. Ima raznih scenarija. Postat cu jedan pozitivan za promjenu.
[/quote]
previše ima oprečnih informacija…koje su…dijametralno suprotne……kaos! sad ti u ovome izaberi nešto…..loše nažalost
Tekkmane kakva će biti bilanca Atlantske plovidbe dd na 31.03.2009.
Hvala [thumbsup]
Solidna na krilima dobrih ugovora od lani ali losija nego sta smo navikli. Zar si zaboravio novogradnje koje su dolazile u Ploce. Jedna je ako se ne varam plovila u VC 3000/dan