Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 74.725 | 1,525 | 47,60 | 49,50 | 0,00% |
Trend
… Tako da je po meni trend ipak uzlazni…http://www.hellenicshippingnews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=41216&Itemid=79
Trend je trenutno uzlazni već od 3.3. 606->675 ili +11,4%
Techman je bio u pravu, ovi ameri su ludilo, jučer svi zeleni,a DRYS u plusu preko 10%, a danas svi crveni. Zbog čega su jučer rasli ne znam, zašto danas padaju ne znam. Lud zbunjenog, a BDI i jučer i danas u neznatnom padu, zna li netko logičan odgovor?
Techman je bio u pravu, ovi ameri su ludilo, jučer svi zeleni,a DRYS u plusu preko 10%, a danas svi crveni. Zbog čega su jučer rasli ne znam, zašto danas padaju ne znam. Lud zbunjenog, a BDI i jučer i danas u neznatnom padu, zna li netko logičan odgovor?
Kreativni nered [lol] [lol] [lol]
DRYS je objavio gubitak u 4 Q i zato je predvodio pad brodara.
..kako trese, lupa, udara…
…silujte vi trend ako ne želite da trend siluje vas [lol]
(što bi reko drug armani)
Da se nema para, onda bi se nešto i prodalo da se dođe do para, a osim toga onaj ko nema para, nema što ni tražiti na tržištu kapitala, nego treba poći na tržište rada, uz dužno poštovanje. [lol]
Kolega Vinski bez uvrede, u kom brokeraju delate? Hvala na savjetu o prodaji, nebi sada. Jedino ako dođu Slovenci iz Nizozemske pa ko na Pelješcu i Istri ponude nešto nemoralno za djedovinu. Većina je na ovom tržištu kapitala ostala bez kapitala i još uvijek nešto traže na ovom tržištu kapitala. U siječnju veljači i ožujku trend je da većina odlazi sa tržišta rada a ne na tržište rada, uz dužno poštovanje, nema se para, svaka čast medi ali ipak većina čeka dok bik ne krene….Kada je godišnja skupština društva, da li itko zna, odluka o ostatku dividende?
Da se nema para, onda bi se nešto i prodalo da se dođe do para, a osim toga onaj ko nema para, nema što ni tražiti na tržištu kapitala, nego treba poći na tržište rada, uz dužno poštovanje. [lol]
Kolega Vinski bez uvrede, u kom brokeraju delate? Hvala na savjetu o prodaji, nebi sada. Jedino ako dođu Slovenci iz Nizozemske pa ko na Pelješcu i Istri ponude nešto nemoralno za djedovinu. Većina je na ovom tržištu kapitala ostala bez kapitala i još uvijek nešto traže na ovom tržištu kapitala. U siječnju veljači i ožujku trend je da većina odlazi sa tržišta rada a ne na tržište rada, uz dužno poštovanje, nema se para, svaka čast medi ali ipak većina čeka dok bik ne krene….Kada je godišnja skupština društva, da li itko zna, odluka o ostatku dividende?
[/quote]
Moj komentar se odnosio na komentar, kako nema prometa jer je kraj mjeseca, što je apsolutno krivo. Kad je dobra cijena dionice uvijek će neko imat novaca, a oni koji krpaju kraj s krajem od mjeseca do mjeseca baš i ne trguju na burzi, jer ako to rade vjerovatno imaju problem s pameću. Jer onaj koji nema baš novaca ne bi rebao riskirati i ono malo što ima na burzi.
I taj komentar nema veze s nikakvim fondom, nizozemcima, ili s čim već. Kolega, fulali ste temu.
Europe shares advance for 6th session, commods up
LONDON, March 26 (Reuters) – European shares rose for a sixth straight session on Thursday, led higher by commodities, as surprisingly strong U.S. housing data raised hopes that the global economy could be on a recovery path.
Commodity stocks tracked higher crude and metals prices. Among miners, BHP Billiton (BLT.L), Anglo American (AAL.L), Rio Tinto (RIO.L) and Eurasian Natural Resources (ENRC.L) rose 2.2-5.4 percent.
svjeze vijesti. Cijena ugljena u Kini ce ostati na sadasnoj razini ili se u toku 2009 blago povecati.
http://www.hellenicshippingnews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=41406&Itemid=79
Razgovori oko cijene zeljezne rudace ce se ipak prolongirati, kinezi zahtjevaju pad cijene od 40% ali Rio, BHP i Vale bas i nisu voljni zakljuciti ugovore pod tim uvjetima i odugovlace nadajuci se da ce potraznja porasti u drugom kvartalu na osnovi kineskih poticaja i tako spasiti cijenu rude. Za brodare to znaci stagnaciju ali i svakako porast onog trena kad se konacno dogovore a kineske zalihe padnu ispod, za njih, sigurne razine.http://www.hellenicshippingnews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=41326&Itemid=79
Kolega, fulali ste temu.
Aluzija na kraj mjeseca je ironija. Koliko ljudi toliko kombinacija u vezi sa novcem i investiranjem. Po meni je ova cijena odlična, a promet ništa. I tome se ne čudim i čudim. Pa i nisam mislio da mislite na fondove, i ono što sam spomenuo, zar sam rekao da ste na to mislili? Što je vama? Spomenuo sam da su mnogi ovdje popušili kapital, ništa novo i čudno, i pitao za skupštinu i dividendu sa razlogom, mislim da nisam fulao, odgovorite mi radije na ova dva pitanja i da li IGH dijeli dividendu, kad imaju skupštinu, interesira me dividenda day, posebno za njih, ako je ima. Vozdra rista, stipu loma.