ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
74.725
1,525
47,60
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Trend

… Tako da je po meni trend ipak uzlazni…http://www.hellenicshippingnews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=41216&Itemid=79

Trend je trenutno uzlazni već od 3.3. 606->675 ili +11,4%

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

Techman je bio u pravu, ovi ameri su ludilo, jučer svi zeleni,a DRYS u plusu preko 10%, a danas svi crveni. Zbog čega su jučer rasli ne znam, zašto danas padaju ne znam. Lud zbunjenog, a BDI i jučer i danas u neznatnom padu, zna li netko logičan odgovor?

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

@Mcinha

Teorija kaosa?

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

Techman je bio u pravu, ovi ameri su ludilo, jučer svi zeleni,a DRYS u plusu preko 10%, a danas svi crveni. Zbog čega su jučer rasli ne znam, zašto danas padaju ne znam. Lud zbunjenog, a BDI i jučer i danas u neznatnom padu, zna li netko logičan odgovor?

Kreativni nered [lol] [lol] [lol]

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

DRYS je objavio gubitak u 4 Q i zato je predvodio pad brodara.

..kako trese, lupa, udara…

…silujte vi trend ako ne želite da trend siluje vas [lol]
(što bi reko drug armani)

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Da se nema para, onda bi se nešto i prodalo da se dođe do para, a osim toga onaj ko nema para, nema što ni tražiti na tržištu kapitala, nego treba poći na tržište rada, uz dužno poštovanje. [lol]

Kolega Vinski bez uvrede, u kom brokeraju delate? Hvala na savjetu o prodaji, nebi sada. Jedino ako dođu Slovenci iz Nizozemske pa ko na Pelješcu i Istri ponude nešto nemoralno za djedovinu. Većina je na ovom tržištu kapitala ostala bez kapitala i još uvijek nešto traže na ovom tržištu kapitala. U siječnju veljači i ožujku trend je da većina odlazi sa tržišta rada a ne na tržište rada, uz dužno poštovanje, nema se para, svaka čast medi ali ipak većina čeka dok bik ne krene….Kada je godišnja skupština društva, da li itko zna, odluka o ostatku dividende?

Are you talking to me? ARE YOU talking to me? ARE YOU TALKING TO ME?

Da se nema para, onda bi se nešto i prodalo da se dođe do para, a osim toga onaj ko nema para, nema što ni tražiti na tržištu kapitala, nego treba poći na tržište rada, uz dužno poštovanje. [lol]

Kolega Vinski bez uvrede, u kom brokeraju delate? Hvala na savjetu o prodaji, nebi sada. Jedino ako dođu Slovenci iz Nizozemske pa ko na Pelješcu i Istri ponude nešto nemoralno za djedovinu. Većina je na ovom tržištu kapitala ostala bez kapitala i još uvijek nešto traže na ovom tržištu kapitala. U siječnju veljači i ožujku trend je da većina odlazi sa tržišta rada a ne na tržište rada, uz dužno poštovanje, nema se para, svaka čast medi ali ipak većina čeka dok bik ne krene….Kada je godišnja skupština društva, da li itko zna, odluka o ostatku dividende?
[/quote]
Moj komentar se odnosio na komentar, kako nema prometa jer je kraj mjeseca, što je apsolutno krivo. Kad je dobra cijena dionice uvijek će neko imat novaca, a oni koji krpaju kraj s krajem od mjeseca do mjeseca baš i ne trguju na burzi, jer ako to rade vjerovatno imaju problem s pameću. Jer onaj koji nema baš novaca ne bi rebao riskirati i ono malo što ima na burzi.
I taj komentar nema veze s nikakvim fondom, nizozemcima, ili s čim već. Kolega, fulali ste temu.

sutra je novi dan.

Europe shares advance for 6th session, commods up
LONDON, March 26 (Reuters) – European shares rose for a sixth straight session on Thursday, led higher by commodities, as surprisingly strong U.S. housing data raised hopes that the global economy could be on a recovery path.
Commodity stocks tracked higher crude and metals prices. Among miners, BHP Billiton (BLT.L), Anglo American (AAL.L), Rio Tinto (RIO.L) and Eurasian Natural Resources (ENRC.L) rose 2.2-5.4 percent.

svjeze vijesti. Cijena ugljena u Kini ce ostati na sadasnoj razini ili se u toku 2009 blago povecati.
http://www.hellenicshippingnews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=41406&Itemid=79

VIVA LA REVOLUCION !!!

Razgovori oko cijene zeljezne rudace ce se ipak prolongirati, kinezi zahtjevaju pad cijene od 40% ali Rio, BHP i Vale bas i nisu voljni zakljuciti ugovore pod tim uvjetima i odugovlace nadajuci se da ce potraznja porasti u drugom kvartalu na osnovi kineskih poticaja i tako spasiti cijenu rude. Za brodare to znaci stagnaciju ali i svakako porast onog trena kad se konacno dogovore a kineske zalihe padnu ispod, za njih, sigurne razine.http://www.hellenicshippingnews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=41326&Itemid=79

VIVA LA REVOLUCION !!!

Kolega, fulali ste temu.

Aluzija na kraj mjeseca je ironija. Koliko ljudi toliko kombinacija u vezi sa novcem i investiranjem. Po meni je ova cijena odlična, a promet ništa. I tome se ne čudim i čudim. Pa i nisam mislio da mislite na fondove, i ono što sam spomenuo, zar sam rekao da ste na to mislili? Što je vama? Spomenuo sam da su mnogi ovdje popušili kapital, ništa novo i čudno, i pitao za skupštinu i dividendu sa razlogom, mislim da nisam fulao, odgovorite mi radije na ova dva pitanja i da li IGH dijeli dividendu, kad imaju skupštinu, interesira me dividenda day, posebno za njih, ako je ima. Vozdra rista, stipu loma.

Are you talking to me? ARE YOU talking to me? ARE YOU TALKING TO ME?

New Report

Close