Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 7.595 | 155 | 49,00 | 49,50 | 0,00% |
Kako srednjak može biti pristojan?! [lol]
[/quote]
Ako ih kupis dovoljno po niskoj cijeni. [wink] Moram dodati jos i ako ih kupis sa lovusom od brodara. [thumbsup]
[/quote]
Ne sekiraj se g. Techman, stignemo se mi još vratiti u brodare za koji dan, konkretno ATPL – neće oni još uvijek do tada daleko otploviti!
[/quote]
Koja je to tvoja logika investiranja osim DRUK DOWN ?
Daj prosvijetli me, pa ću ti se ispričat!
Moja logika je za tebe špansko selo. Zove se ISTINA ILI ISTINITA INFORMACIJA! Uz to pristojnosti radi odgovori na moje pitanje. Šta je tvoj motiv pisanja na brodarima?
Predanim radom sam dosao do pristojne kolicine i pristojnog srednjaka.
Kako srednjak može biti pristojan?! [lol]
[/quote]
Ako ih kupis dovoljno po niskoj cijeni. [wink] Moram dodati jos i ako ih kupis sa lovusom od brodara. [thumbsup]
[/quote]
Ne sekiraj se g. Techman, stignemo se mi još vratiti u brodare za koji dan, konkretno ATPL – neće oni još uvijek do tada daleko otploviti!
[/quote]
[/quote]
Do dalnjeg ne planiram povratak u brodare. Moje misljenje je da bi to bio suicidalan potez. Ponavljam MOJE misljenje. I da, neki dan sam potrosio zadnju lovu od prodaje brodara. Dugo se kiselila na transakcijskom racunu mog brokera.
@ Zeljezaros
Kolega cemu nervoza. Naj prije se dogovorite sami sa sobom da li smo na Vi ili Ti. Iz gornjeg posta mi to nije bas cisto. Ali vasi postovi nisu samo komentari mojih postova vec vi pisete i o dionici. Ponavljam pitanje. Koji su Vasi motivi da pisete na ovom topicu o dionici Atlanske plovidbe? Dopire li moje pitanje do Vas?
Moje misljenje je da bi to bio suicidalan potez. Ponavljam MOJE misljenje. I da, neki dan sam potrosio zadnju lovu od prodaje brodara. Dugo se kiselila na transakcijskom racunu mog brokera.
Šjor Techmane vidi se da imaš kompleks od brodara, očito te nitko od njih niti zove niti išta pita i sad si našao forum za otrovne strelice prema sektoru (a mislima na njih), tj želiš pojačanje svj.krize da Gospari i Zadrani padnu na koljena i dođu kod tebe po savjet kako sidriti brodove dali na hladno ili na toplo. Nastavi pejstati za nas siromahe sa skupog Loyda (100x1dion. Atl) tako da znamo kud plovi ovaj brod. Ova kriza će proći sa tobom i bez tebe, i ostat ćeš upamćen kao traženi kadar za sidrenje u vrijeme krize i tu si funkciju odbio. Kupovanje Tiska u vrijeme širenja el. medija po meni je vrlo neozbiljan čin da ne kažem nešto gore. A i da si neki ozbiljni faktor u struci di bi gubio vrijeme sa ovom balavurdijom na forumu, bavio bi se ozbiljnijim stvarima, a ovdje nešto nagađaš što nitko živ ne može pogoditi. Nemoj se ljutiti, ovo je samo da te malo ojača.
neka piše čovjek, ali osobno mi je zamoran njegov egoističan i narcisoidan stav. što se tiče c/p s LLoyda, to treba pohvaliti, bolje ti je da to ovdje čitaš nego lalićeve gluposti. i kakve veze ima tisak sa širenjem el.medija, pa to je retail posao, nemoj komentirati što ne znaš, uz svo dužno poštovanje
@ Kormilar
Kormilar moj CV imas na http://www.maritimus-consultant.hr Bogati daj objavi svoj pa da usporedimo ko je ko tj kompetencije. Lako je pljuvati i s..ti skriven iza anonimnosti nicka. Misljenja sam da na taj nacin mali frustrirani anonimusi (koje ne poistovjecujem sa ostalim forumasima) lijece svoju inferiornost. Za takve kao ti te slicne naj bolji ljek je poziv da se predstave i objave svoje dosege. I to bi bilo to.
P.S. nadam se da moderator nece obrisati post zbog besplatne reklame moje firme.
BDI odapeo gore bogami pošteno, po svem sudeći, imat ćemo još jedan mini rogove za kraj čini se [wink]
BDI odapeo gore bogami pošteno, po svem sudeći, imat ćemo još jedan mini rogove za kraj čini se [wink]
BDI je malo u minusu a panamaxi malo u plusu!