ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kakvo je?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

za atpl će značajniji bit kraj godine neg ovo. ja neznam kaj ste opće očekivali

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Kumulativno 100 % veća dobit…..odlično!

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Kakvo je?

Nije spektakularno… Kamate i tecajne razlike ih malo hebu, a i amortizacija im je porasla (to je logicno).

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Prihodi sa druge strane, znacajno porasli (>30%)

Zadovoljavajuće [smiley2]

Počelo šamaranje aska,evo slika:

Ljudi su, općenito, nalik na pse koji počnu lajati čim izdaleka začuju

Odlično kakvo smo i očekivali

SAM PROTIV SVIH

Usudio bih se reći da je odlično.. u 3q dobit 65 mil HRK, isto kao i lani… samo što su lani u 3Q imali i 82 mil izvanrednih prihoda (prodaja broda?).. Cca P/E = 20?

Izvješće je očekivano dobro, ali efekti ovako visokih vozarina će biti vidljivi tek u slijedećim izvješćima, tako da je ovo dionica koju treba držati!

valentine: ” Kakvo je? ” Nije spektakularno… Kamate i tecajne razlike ih malo hebu, a i amortizacija im je porasla (to je logicno).

Kolega Deimos, ako su prošle godine u 3Q imali 82,5 milijuna izvanrednih prihoda, a u ovom ništa, a gotovo ista dobit. Možete to malo pojasniti. Gdje se to onda sakrije. Onda je relativno ovo puno bolje izvješće ili?
Nije moje područje. Tek sam kupio knjigu “Analiza financijskih izvještaja” [smiley11]
Hvala.

Pessimism Is Your Friend

Fundamenti anualizirano (@3.300 kn):

BVpS = 587
EpS = 168,30
SpS = 958,72

P/B = 5.62
P/E = 20.85
P/S = 3.44
ROE = 26.97%
NPM = 16.51%

Ne izgleda lose, pogtovo ako vozarine nastave rast.

New Report

Close