ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A što ne puste ovog od 405 komada na 660 da ga malo gricnu…

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

Jel ovaj s 370 komada stvarno želi da ga neko počisti ili ….

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

a tko ce ga pokupit nakon ovakvih crnih slutnji za brodare…ocigledno da je doslo do lagane panike pa ASk jaca znatno

No pain no Game

a tko ce ga pokupit nakon ovakvih crnih slutnji za brodare…ocigledno da je doslo do lagane panike pa ASk jaca znatno

da vidimo da se panicno rasprodaje….. [cool] crne slutnje su debelo uracunate…..i vise od toga….nista do objave dividende…..tu smo di jesmo….

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

znam inverter al ukupni k/p je blize 13 tis sto dugo nije bio…
imam atpl

No pain no Game

znam inverter al ukupni k/p je blize 13 tis sto dugo nije bio…
imam atpl

a tko nema [rolleyes] u tome i je problem….cekaj da trejderi odrade na dlkv pa se vracaju nazad ovdje…..i eto nam volatilnosti….

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

da vidimo da se panicno rasprodaje….. [cool] crne slutnje su debelo uracunate…..i vise od toga….nista do objave dividende…..tu smo di jesmo….

A kada bi objava točno trebala biti?
Hvala unaprijed

semper fidelis

Hebi ga stari imas kratku memoriju.Ja sam ipak nesto duze u ovome i sjecam se kad je drzava davala pomoc svim brodarima ukljucujuci i ATPL koji tada nije bio privatiziran. Neznam kako je zavrsilo sa drugima ali mislim da SPPL dan danas nije vratila drzavi (HFP) pozajmicu.

Nema to veze sa memorijom… Prinosi iz proslosti nisu garant prinosa u buducnosti. [tongue]
Drzava ce spasiti brodogradilista, gradjevinare, turizam, brodare, izvoznike, trgovce, uvoznike, poljoprivrednike, siromasne, bogate, nezaposlene, penzionere, drzavne sluzbenike i ostale. A tko ce spasiti drzavu!?

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Baltic Exchange Dry Index TM 2058 (DOWN 64)
Baltic Exchange Capesize Index TM 2365 (DOWN 89)
Baltic Exchange Panamax Index TM 2045 (DOWN 113)
Baltic Exchange Supramax Index TM 1694 (DOWN 16)
Baltic Exchange Handysize Index TM 799 (UP 3)

http://aqua-art.org/news.php

ne sviđa mi se ovaj neprekidni pad BDI u nizu… za sad se još držimo oko 650 jer je vani zeleno, ali čim se indexi zacrvene, moglo bi ovo padanje BDI-a odmah doći na naplatu [undecid]

moje pisanje je moje osobno mišljenje, nije savjet ili poziv za kupnju ili prodaju dionica!

http://finance.yahoo.com/q/cq?d=v1&s=DSX+DRYS+EGLE+EXM+FREE+GNK+nM+OCNF+SEA+QMAR+BHO+TRMD+ESEA+TBSI+TOPT+PRGN+GDOCF.pk+dnord.co+torm.co+gogl.ol+ceco.ol+bel.ol+jin.ol samo vi prodajte dezurnim katastroficarima [cool]

šmrc..šmrc…

samo što nije...

New Report

Close