ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 06:53
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
47,37
2.985
63
47,20
48,20
1,06%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Znate li samo koliko gosta lozinkla za pristup Lloyd’s listu koji je biblija svjetskog brodarstva a cije clanke cesto koristim kao informaciju. Kosta oko 100 dionica ATPL po danasnjoj cijeni.

Košta oko 10.
[/quote]

Kosta cini mi se oko tusucu eura. Ostavio sam podatke (ukljucujuci i broj telefona) na njihovoj internet stranici prilikom trial registracije prije nekoliko mjeseci. Interesantno je da me cak frajer iz firme (valjda iz odnosa s javnosti) nazvao iz Engleske na kucni telefon i pitao da li sam zainteresiran za pretplatu! Doslovno me zacudio poziv. Naravno, kulturno sam se ispricao da trenutno nisam zainteresiran. [smiley]

Inace list sadrzi mnostvo podataka i zanimljivih tekstova koji se ne mogu tako lako naci na internetu, ali zahvaljujuci cijeni pretplate interesantan je jedino onima dubljeg dzepa ili onima s ozbiljnim ambicijama/poslovima u brodarstvu. Toliko o mom iskustvu s Lloyd’s-om.
[/quote]

Ne mogu oni bez nas, molit će nas da uđemo u EU

Bilo bi OK da onaj ko posta tekst na engleskom, u dvije rečenice prepriča to što piše. Ne znaju svi engleski tako dobro. Mislim da bi to bilo pozdravljeno od svih kolega s foruma.

Ma preskoci ono na stranom jeziku i bog. Nece te ni obogatit ni osiromasit.
[/quote]
ma kolega vi ste onaj najlosiji druker -copy -paste [bye] nimalo truda ulozeno…..
[/quote]
i jos bahat….sto je jos gore…bas vam hvala sto nam postate placene clanke koje vi platite cjenom 100 dionica ili 10 sto je vjerojatnije….sto bi mi bez vas…… [rolleyes] samo naprijed za one koji neznaju engl. ima- http://translate.google.com/translate_t?hl=hr#

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Swire Shipping
http://www.vecernji.hr/newsroom/news/international/3257032/index.do

Što mislite, nakon ovog incidenta koliko starih brodova bi moglo laganini otiči u rezalište?
I koliko bi firme u dogovoru sa vlastima mogle postrožiti uvjete za prijevoz.
Ovo pitam sa ciljem jer su se počele iznositi teze da uskoro na tržište izlazi puno novih brodova i da bi moglo biti problema sa pronalaženjem posla.
Pozdravljam prijatelja koji se vratio.

mozda je brod bio star 10 dana,tko zna nema veze s atpl i svakome se moze dogodit,za nove brodove LNG brodovi novi od 300 mil usd stoje sedmicama na sidru bez tereta sto opet nema veze s atpl,ali da ce biti skakljivo biti ce.

Znate li samo koliko gosta lozinkla za pristup Lloyd’s listu koji je biblija svjetskog brodarstva a cije clanke cesto koristim kao informaciju. Kosta oko 100 dionica ATPL po danasnjoj cijeni.

Košta oko 10.
[/quote]

Kosta cini mi se oko tusucu eura. Ostavio sam podatke (ukljucujuci i broj telefona) na njihovoj internet stranici prilikom trial registracije prije nekoliko mjeseci. Interesantno je da me cak frajer iz firme (valjda iz odnosa s javnosti) nazvao iz Engleske na kucni telefon i pitao da li sam zainteresiran za pretplatu! Doslovno me zacudio poziv. Naravno, kulturno sam se ispricao da trenutno nisam zainteresiran. [smiley]

Inace list sadrzi mnostvo podataka i zanimljivih tekstova koji se ne mogu tako lako naci na internetu, ali zahvaljujuci cijeni pretplate interesantan je jedino onima dubljeg dzepa ili onima s ozbiljnim ambicijama/poslovima u brodarstvu. Toliko o mom iskustvu s Lloyd’s-om.
[/quote]
@ hanger

Kolega zahvaljujem na suportu. Mislio sam copy/paste cjenik ali valjda vama vjeruju

@ Governer

Kolega bit ce te vjerodostojniji ako ne komentirate stvari koje neznate. 10 dionica nije ni 100 Eura.

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Bilo bi OK da onaj ko posta tekst na engleskom, u dvije rečenice prepriča to što piše. Ne znaju svi engleski tako dobro. Mislim da bi to bilo pozdravljeno od svih kolega s foruma.

[/quote]
ma kolega vi ste onaj najlosiji druker -copy -paste [bye] nimalo truda ulozeno…..
[/quote]
i jos bahat….sto je jos gore…bas vam hvala sto nam postate placene clanke koje vi platite cjenom 100 dionica ili 10 sto je vjerojatnije….sto bi mi bez vas…… [rolleyes] samo naprijed za one koji neznaju engl. ima- http://translate.google.com/translate_t?hl=hr#
[/quote]
Bahat sa mandatom na ovom topicu. Ma samnom i bez mene budalama pomoci nema. Parafraziram: "Blago siromasnima duhom, njihovo je carstvo nebesko"

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Košta oko 10.
[/quote]

[/quote]
@ hanger

Kolega zahvaljujem na suportu. Mislio sam copy/paste cjenik ali valjda vama vjeruju

@ Governer

Kolega bit ce te vjerodostojniji ako ne komentirate stvari koje neznate. 10 dionica nije ni 100 Eura.

[/quote]
Poštovani kolega,
fali Vam jedna nula 10x 650=6500:7.35=884 eur…
Pozdrav

Košta oko 10.
[/quote]

[/quote]
@ hanger

@ Governer

[/quote]
Kolega 10 dionica nije ni tisuću eura, ispravak krivog navoda, sorry. 10 x 650 = 6500 kumica. Ne vjerujem da je to 100×650=65 000 kumica. Tko bi lud to plaćao. Zakaj kad nam Matej sve to daje za badav i još boljše. Pa da se pohvalim meni je ulaz na 580 kumica, kupila 12 komada, i čvrsto ih držim, ne buju mene špekulanti šišali. [kiss]

Bogatstvo je kad ne znaš koliko imaš.

@ Governer

Daj se skoncentriraj.

I'LL BE BACK

[/quote]
[/quote]
[/quote]
Bahat sa mandatom na ovom topicu. Ma samnom i bez mene budalama pomoci nema. Parafraziram: "Blago siromasnima duhom, njihovo je carstvo nebesko"
[/quote]
blago nama s tobom i tvojim altruizmom….i potrebom za dokazivanjem….podsjecas me na vlada na drugoj temi…. [bye]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

dragi i poštovani kolege,ne razumijem zašto se toliko iscrpljujete sa nekom beskorisnom temom još od petka 13.Pa subota je,vikend,provod i opuštanje jer brzo će ponedeljak,a onda nove muke i problemi
ljepi pozdrav svima

Poštovani Filon!
Složio bih se sa vama i još samo dodao da mi nije jasno zašto su Techmana uzeli na zub! U žurbi je pogriješio sa brojkama, pa što?
Umijesto da cijenite njegov altruizam i pomoć vama ulagačima vi drvljem i kamenjem po poštovanim kolegi?!
I sam vam je rekao da mu brodari nisu u fokusu i da ih ne želi kupovati. DObro da mu još niste počeli tražiti gramatičke greške?!
Lijepo kažu pomozi sirotom na svoju sramotu!

Lloyd’s List Online
Daily maritime business news and information
Editor: Mark Warner
Annual subscription: UK: £900 + VAT; EU: €1125; ROW: US$1800

Evo ako koga uopće stvarno zanima, pa da završimo s trakavicom. Tekstovi su vrlo kvalitetni, a članovima se nudi, među ostalim temama, detaljan prikaz sklopljenih ugovora za sve brodove. I još poneke slične sitnice.

Ma uostalom mislim da nikoga ova pretplata ni ne zanima, a forumaši više nemaju o čemu pametnom debatirati, pa su se pretvorili u čangrizave babe koje se više bave matematikom nego tematikom.
[sealed]

New Report

Close