Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 47,37 | 2.985 | 63 | 47,20 | 48,20 | 1,06% |
Košta oko 10.
[/quote]
Kosta cini mi se oko tusucu eura. Ostavio sam podatke (ukljucujuci i broj telefona) na njihovoj internet stranici prilikom trial registracije prije nekoliko mjeseci. Interesantno je da me cak frajer iz firme (valjda iz odnosa s javnosti) nazvao iz Engleske na kucni telefon i pitao da li sam zainteresiran za pretplatu! Doslovno me zacudio poziv. Naravno, kulturno sam se ispricao da trenutno nisam zainteresiran. [smiley]
Inace list sadrzi mnostvo podataka i zanimljivih tekstova koji se ne mogu tako lako naci na internetu, ali zahvaljujuci cijeni pretplate interesantan je jedino onima dubljeg dzepa ili onima s ozbiljnim ambicijama/poslovima u brodarstvu. Toliko o mom iskustvu s Lloyd’s-om.
[/quote]
Ne mogu oni bez nas, molit će nas da uđemo u EU
Ma preskoci ono na stranom jeziku i bog. Nece te ni obogatit ni osiromasit.
[/quote]
ma kolega vi ste onaj najlosiji druker -copy -paste [bye] nimalo truda ulozeno…..
[/quote]
i jos bahat….sto je jos gore…bas vam hvala sto nam postate placene clanke koje vi platite cjenom 100 dionica ili 10 sto je vjerojatnije….sto bi mi bez vas…… [rolleyes] samo naprijed za one koji neznaju engl. ima- http://translate.google.com/translate_t?hl=hr#
Swire Shipping
http://www.vecernji.hr/newsroom/news/international/3257032/index.do
Što mislite, nakon ovog incidenta koliko starih brodova bi moglo laganini otiči u rezalište?
I koliko bi firme u dogovoru sa vlastima mogle postrožiti uvjete za prijevoz.
Ovo pitam sa ciljem jer su se počele iznositi teze da uskoro na tržište izlazi puno novih brodova i da bi moglo biti problema sa pronalaženjem posla.
Pozdravljam prijatelja koji se vratio.
mozda je brod bio star 10 dana,tko zna nema veze s atpl i svakome se moze dogodit,za nove brodove LNG brodovi novi od 300 mil usd stoje sedmicama na sidru bez tereta sto opet nema veze s atpl,ali da ce biti skakljivo biti ce.
Košta oko 10.
[/quote]
Kosta cini mi se oko tusucu eura. Ostavio sam podatke (ukljucujuci i broj telefona) na njihovoj internet stranici prilikom trial registracije prije nekoliko mjeseci. Interesantno je da me cak frajer iz firme (valjda iz odnosa s javnosti) nazvao iz Engleske na kucni telefon i pitao da li sam zainteresiran za pretplatu! Doslovno me zacudio poziv. Naravno, kulturno sam se ispricao da trenutno nisam zainteresiran. [smiley]
Inace list sadrzi mnostvo podataka i zanimljivih tekstova koji se ne mogu tako lako naci na internetu, ali zahvaljujuci cijeni pretplate interesantan je jedino onima dubljeg dzepa ili onima s ozbiljnim ambicijama/poslovima u brodarstvu. Toliko o mom iskustvu s Lloyd’s-om.
[/quote]
@ hanger
Kolega zahvaljujem na suportu. Mislio sam copy/paste cjenik ali valjda vama vjeruju
@ Governer
Kolega bit ce te vjerodostojniji ako ne komentirate stvari koje neznate. 10 dionica nije ni 100 Eura.
[/quote]
ma kolega vi ste onaj najlosiji druker -copy -paste [bye] nimalo truda ulozeno…..
[/quote]
i jos bahat….sto je jos gore…bas vam hvala sto nam postate placene clanke koje vi platite cjenom 100 dionica ili 10 sto je vjerojatnije….sto bi mi bez vas…… [rolleyes] samo naprijed za one koji neznaju engl. ima- http://translate.google.com/translate_t?hl=hr#
[/quote]
Bahat sa mandatom na ovom topicu. Ma samnom i bez mene budalama pomoci nema. Parafraziram: "Blago siromasnima duhom, njihovo je carstvo nebesko"
Košta oko 10.
[/quote]
[/quote]
@ hanger
Kolega zahvaljujem na suportu. Mislio sam copy/paste cjenik ali valjda vama vjeruju
@ Governer
Kolega bit ce te vjerodostojniji ako ne komentirate stvari koje neznate. 10 dionica nije ni 100 Eura.
[/quote]
Poštovani kolega,
fali Vam jedna nula 10x 650=6500:7.35=884 eur…
Pozdrav
Košta oko 10.
[/quote]
[/quote]
@ hanger
@ Governer
[/quote]
Kolega 10 dionica nije ni tisuću eura, ispravak krivog navoda, sorry. 10 x 650 = 6500 kumica. Ne vjerujem da je to 100×650=65 000 kumica. Tko bi lud to plaćao. Zakaj kad nam Matej sve to daje za badav i još boljše. Pa da se pohvalim meni je ulaz na 580 kumica, kupila 12 komada, i čvrsto ih držim, ne buju mene špekulanti šišali. [kiss]
@ Governer
Daj se skoncentriraj.
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Bahat sa mandatom na ovom topicu. Ma samnom i bez mene budalama pomoci nema. Parafraziram: "Blago siromasnima duhom, njihovo je carstvo nebesko"
[/quote]
blago nama s tobom i tvojim altruizmom….i potrebom za dokazivanjem….podsjecas me na vlada na drugoj temi…. [bye]
dragi i poštovani kolege,ne razumijem zašto se toliko iscrpljujete sa nekom beskorisnom temom još od petka 13.Pa subota je,vikend,provod i opuštanje jer brzo će ponedeljak,a onda nove muke i problemi
ljepi pozdrav svima
Poštovani Filon!
Složio bih se sa vama i još samo dodao da mi nije jasno zašto su Techmana uzeli na zub! U žurbi je pogriješio sa brojkama, pa što?
Umijesto da cijenite njegov altruizam i pomoć vama ulagačima vi drvljem i kamenjem po poštovanim kolegi?!
I sam vam je rekao da mu brodari nisu u fokusu i da ih ne želi kupovati. DObro da mu još niste počeli tražiti gramatičke greške?!
Lijepo kažu pomozi sirotom na svoju sramotu!
Lloyd’s List Online
Daily maritime business news and information
Editor: Mark Warner
Annual subscription: UK: £900 + VAT; EU: €1125; ROW: US$1800
Evo ako koga uopće stvarno zanima, pa da završimo s trakavicom. Tekstovi su vrlo kvalitetni, a članovima se nudi, među ostalim temama, detaljan prikaz sklopljenih ugovora za sve brodove. I još poneke slične sitnice.
Ma uostalom mislim da nikoga ova pretplata ni ne zanima, a forumaši više nemaju o čemu pametnom debatirati, pa su se pretvorili u čangrizave babe koje se više bave matematikom nego tematikom.
[sealed]