ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

već sam duže vrijeme s vama,uz povremene prekide

onda ti je dobro k’o i nama. [lol]

sutra je novi dan.

Odma nam je zbog toga svima lakše. da je bar više ljudi poput tebe.

nekakav je "pritisak" sa prodaje, jedino ako ima na kupnji koji prikriveni nalog pa ga ne vidimo.

sutra je novi dan.

For the coming three years CICC expects the Baltic Dry Index to average 1,000 to 2,000 points.

osobno ne vjerujem da će kriza toliko trajati i ne vjerujem da će BDI biti u tako malom rasponu.
naravno, vrijeme će pokazati …

Puno je banaka prošle godine davalo prognoze.Hrvoje Stojić još uvijek daje prognoze.Nikad čuo za CICC

dulcolax - vidi mi ruku

Pitanje:

da li je došlo do prekrcaja love iz Ht-a u Atpl i slične "dobre" dionice?

Pitanje se odnosi na lekonta i slične.

Može vaša procjena kretanja atpl, sad kad se vidi, da ne bude kak ste mislili?

Pitanje:

da li je došlo do prekrcaja love iz Ht-a u Atpl i slične "dobre" dionice?

Pitanje se odnosi na lekonta i slične.

Može vaša procjena kretanja atpl, sad kad se vidi, da ne bude kak ste mislili?

Šta se tu ima prognozirati, nitko nema pojma kako će sve ovo završiti. Ima ona stara narodna: "tko pod drugim jamu kopa, sam u nju upada". To bi se moglo dogoditi i HR bankama i s njima povezanim fondovima. Na ovako plitkom tržištu rade što hoće. Gledao sam u petak, stotice na bidu, a sad ništa. Nisu mali stjerali CROBEX i ATPL tu gdje je sad nego upravo veliki.

kada sjeda dividenda?

For the coming three years CICC expects the Baltic Dry Index to average 1,000 to 2,000 points.

osobno ne vjerujem da će kriza toliko trajati i ne vjerujem da će BDI biti u tako malom rasponu.
naravno, vrijeme će pokazati …

Puno je banaka prošle godine davalo prognoze.Hrvoje Stojić još uvijek daje prognoze.Nikad čuo za CICC
[/quote]
Stručnjaci lupaju na sve strane, k’o otvoreni prozori. Nije burza meteorološka postaja, da se daju takve prognoze i unosi nemir među male i neiskusne dioničare.
Ne mogu se samo sjetiti onog "experta" , ili ti ekonomskog analitičara-stručnjaka, koji je kod cijene nafte ok 138 dolara tvrdio da će nafta uskoro na 200 dolara i da je to nemonovno, a baš sam ga htio pitati da mi da sliku i autogram, da stavim u dnevni boravak. [lol]

sutra je novi dan.

Baltic Dry indeks (BDI) cijena brodarskog prijevoza rasutih tereta u petak, 6. ožujka, iznosi 2.225 bodova, što je i dalje samo 18,87 posto njegove rekordne razine od 11.793 boda dotaknute 20. svibnja prošle godine. BDI je prošli tjedan porastao za 12,03 posto, dok je porastao za 187,47 posto od početka godine (iznad 774 boda sa koliko je zaključio prošlu godinu). Indeks se nalazi za 235,60 posto iznad dna od 663 boda kojeg je dotaknuo 5. prosinca.

Ovo je dio teksta gospodina Petrova. 05.12. ATPL je bio 505 kuna.20.05.2008 ATPL je bila 3042 kune.
Ako uzmemo u obzir da je smjernica 05.12. i 505 kuna onda ATPL treba biti oko 1400 kuna, a ako uzmemo 20 svibanj 2008 onda trebamo ići ispod 600 kuna na nekih 580 u ovom trenutku. Pošto BDI očigledno ima tendenciju rasta na ovoj cijeni je u svakom slučaju zrela za kupnju.
Napomena: Ipak je ovo ZSE [cry]

Evo još jednom, gruba projekcija,na svu sreću ne ovisimo o državnim ulaganjima, sitno casha mi je pripremljeno za slučaj da ju skucaju ispod 600, a tada je vrijeme za ulaz i po najcrnjoj projekciji.

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

sjela je već ujutro, erste…..

sretno svima!

Čudno se ova dionica ponaša. Sve pada po planu,a tu se lupa po asku.

who dares, wins

New Report

Close