Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 74.725 | 1,525 | 47,60 | 49,50 | 0,00% |
Ajmo, mičite se svi vi ispod 630 da vidimo što će dragi nam kupci.
bdi +17%,a cijena pada,očito ovi što prodaju nisu dobro informirani…šteta što moram na posao,pa neću vidjeti obrat…
da, da… a di su ini od jučer ujutro i prekjučer kaj su govorili i zagovarali da bi mogli u pozitivnu blokadu, da je 700 na vidiku. Kolko puta moraju to napisati da ljudi vede da su to samo puste želje.
Nemam ja ništa protiv da to pišu, al onda ispod cifre, riječ želja.
[/quote]
je li za tebe 700 prevelika cifra za atpl, i intersira me na kojem nivou ti očekuješ atpl za kupnju ?
txs
Sumnjam da su tu na forumu ljudi na ASK-u ispod 630, tako da je vapaj uzaludan.
Izgleda da bi BDI mogao danas mirovat, pa odošmo ispod 600. Hebi ga, di je kraj ovome?
svi smo mi isti, da je sad na asku 500 kn, mi bi htjeli po 450, i to je normalno. Ko kupuje njemu je uvijek cijena velika, a ko prodaje uvijek mu je malo.
Ova cijena ATPL, po kojoj se danas trguje po meni "drži vodu", ja sam je dokupljivao i po većoj cijeni.
svi smo mi isti, da je sad na asku 500 kn, mi bi htjeli po 450, i to je normalno. Ko kupuje njemu je uvijek cijena velika, a ko prodaje uvijek mu je malo.
Ova cijena ATPL, po kojoj se danas trguje po meni "drži vodu", ja sam je dokupljivao i po većoj cijeni.
Ma samo neka ona izdrži ove pritiske za pad ispod 600, pa će neminovno početi i rasti.
Situacija nije sjajna, ali ono što ulijeva nadu je svakako današnji rast commoditiesa….A to je pak povezano s Riom (već je skoro +6%)….Da li su to naznake oporavka ili špekulacije vrijeme će pokazati…
No u svakom slučaju rast Ria i Bhp-a sasvim sigurno daje nade…
P.S.
Rio već prešo 6…
a koliko će po vašim procijenama trajati nekakav come back, jer kad smo padali, pali smo sa 2500 kn na 800 kn za dva mjeseca. Ne vjerujem baš da ćemo se niti približno u par mjeseci vratiti blizu tih razina.
Prodao na 620, smrzao se kad je krenula gore, molio boga da se vrati, i ako još padne na 550 postajem trejder. Ne mogu vjerovat. Za brokersku naknadu dobijem 20 dionica besplatno. [rolleyes]
Situacija nije sjajna, ali ono što ulijeva nadu je svakako današnji rast commoditiesa….A to je pak povezano s Riom (već je skoro +6%)….Da li su to naznake oporavka ili špekulacije vrijeme će pokazati…
No u svakom slučaju rast Ria i Bhp-a sasvim sigurno daje nade…
P.S.
Rio već prešo 6…
Gdje to gledaš?
Transakcije
Cijena Količina Vrijeme
616,00 163 11:40:37
Ode ovaj od jutros što mi liči na neku branu.
a koliko će po vašim procijenama trajati nekakav come back, jer kad smo padali, pali smo sa 2500 kn na 800 kn za dva mjeseca. Ne vjerujem baš da ćemo se niti približno u par mjeseci vratiti blizu tih razina.
Godina minimum do 2000, a onda još godina do 3750. Jel štima. [yawn] Sa ovih pozicija normalno. Povijest se ponavlja ili povijest nam je učiteljica života. E, a kad će, i da li će krenut, to ti i da znam ne bi rekao. [sealed]