Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 41.993 | 857 | 47,80 | 49,50 | 0,00% |
bdi +17%,a cijena pada,očito ovi što prodaju nisu dobro informirani…šteta što moram na posao,pa neću vidjeti obrat…
da, da… a di su ini od jučer ujutro i prekjučer kaj su govorili i zagovarali da bi mogli u pozitivnu blokadu, da je 700 na vidiku. Kolko puta moraju to napisati da ljudi vede da su to samo puste želje.
Nemam ja ništa protiv da to pišu, al onda ispod cifre, riječ želja.
evo prvih pet kupaca u 10:19
4 x 623,19
32 x 623
30 x 622,5
35 x 622
15 x 621,01
55 x 621
vecina ceka ispod 600 na kupnji….zato i nece tamo cjena [thumbsup] isto tako 700 vecina bi van….e nemoze…… [lol] [lol] [lol]
Svi nešto želimo, zato i jesmo na TK i forumu. Ali što ti želiš? Mogu shvatiti da ima optimista, realista pa i pesimista. Ali ako si ovaj zadnji idi u cash i opusti se neko vrijeme bez da cijeli dan sjediš za monitorom i nastojiš ljudima ubiti svaku nadu.
izgleda da je naređeno s vrha vrhova da se ide ispod 600,00. Drugog objašnjenja ja nemam nakon svega ovog. Kad propadnu svi OIF u Hrvata tek tada ćemo imati oporavak. Samo mi je žao ljudi koji ulagali životne ušteđevine u njih nadajući se boljem prinosu od banaka.
Meni ne miriše na dobro. Ne znam zašto ali prevelika je gužva na HT-u.
na HT-u se ide u dokup za drugi dio dividende, koji je usput i veći nego predujam, laganih 17 kunića, a D – day je 21.04. I ja sam malo dokupio prekjučer.
Mislim da će do 21.04. i HT imati još pokoji manji pad. Dugo je do tada….
pa po svemu sudeći 30-ak manjih fondova je pred raspadom,pa zato nismo na 700,00 kn,s obzirom na bdi tamo smo trebali biti davno,a šta ćeš,kad se ovima žuri da prodaju,gonja ih muka,nisu oni jadni krivi,a većina malo jačih investitora čeka ih ispod 600,00 al su bahati ti što imaju cash,možda ih ipak netko pretekne u svemu tome,pa im se želje ne ispune….
izgleda da je naređeno s vrha vrhova da se ide ispod 600,00. Drugog objašnjenja ja nemam nakon svega ovog. Kad propadnu svi OIF u Hrvata tek tada ćemo imati oporavak. Samo mi je žao ljudi koji ulagali životne ušteđevine u njih nadajući se boljem prinosu od banaka.
doci ce opet to vrijeme….sad banke krcaju dionice sa nasim stednjama….a fondovi-pregrupacija….pa u novi krug al ne preko noci….