ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kupnje:
Cijena Količina
676,00 9
661,00 100
652,02 10
652,01 7
652,00 5
651,99 10
649,00 10
646,11 7
646,00 127
645,02 20

who dares, wins

i ja mislim da će BDI dobro potegnuti jer bi sve tri komponente mogle u plus…definitivno nije vrijeme za prodaju…doći će do veće potražnje kad-tad i to što će biti žešća kriza kod nas više će se cijeniti firma koja radi vani kao AP

i ja mislim da će BDI dobro potegnuti jer bi sve tri komponente mogle u plus…definitivno nije vrijeme za prodaju…doći će do veće potražnje kad-tad i to što će biti žešća kriza kod nas više će se cijeniti firma koja radi vani kao AP

Slažem se, a i danas bi mogli krenuti dijametralno suprotno od CROBEX-a.

Da, ovaj put se slažem. Danas sam i ja mišljenja da će BDI potegnut.

Naslagali se na bidu i čekaju ribice da se uhvate….
Bore se za svaku lipu, umjesto da lupi po asku koji je 3 kune dalje. Koje cicije….

6/9 MONTHS – ‘Chang Ho’ 2000 80416 dwt dely Germany in d/c ely Apr 6/9 months trading redel worldwide $17000 daily – Cobelfret
5/7 MONTHS – ‘Beijing 2008’ 2007 82191 dwt dely El Ferrol early Apr redel worldwide $19000 daily – Cosbulk
4/6 MONTHS – ‘Red Lily’ 2004 76606 dwt dely Gangavaram spot redel worldwide $17000 daily – Bunge
4/6 MONTHS – ‘Boreal’ 2002 74181 dwt dely Barcelona 10/20 Mar 4/6 months trading redel worldwide $18500 daily – CTP
3/5 MONTHS – ‘Fortune Island’ 2008 81900 dwt dely Ijmuiden 11/14 Mar redel worldwide $25000 daily – Agroship
3/5 MONTHS – ‘Fortune Princess’ 2007 76635 dwt dely Skaw-Cape Passero 20 Mar/10 Apr redel worldwide $19500 daily – CTP

prošlo je vrijeme kada su panamaxi dobivali po 3-5000 $/daily……

jedno pitanje….kada je skupštin ATPL i kada bi se mogao očekivati drugi dio dividende…..
hvala…

Molio bih Techmana ako nam može izbaciti najnoviji komentar, je li se situacija sa brodarima barem malo pozitivnije zaokrenula s obzirom na rast bdi-a i najavu kineza .

txs

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Nevjerovatno. Ovi sami vracaju zaradjeno kako bi pomogli firmi u nadolazecim vremenima a Jerkovic & Co. uzimaju dividendu dok dionicari pljescu ???? Na nase sabornikene treba ni gubiti rijeci

Shipyard executives returning salary

The staffs of many South Korean shipbuilders have recently declared following one after another that they will return their pays or part of them amid global economic crisis.
Hyundai Heavy Industries (HHI) president Choi Kil-seon announced Thursday in a company journal that HHI management has decided to give back all of their salary or considerable amount of it until the managerial crisis the shipbuilder is facing is completely resolved.

The decision can be seen as capital’s response to union’s earlier announcement that they put all wage-related decisions under management’s charge for 2009.

HHI executives intend to give back their salaries from this month until the crisis is completely gone.

Earlier on March 3rd, STX Shipbuilding’s directors also decided to return 10%-20% of their wages. The labor union of STX Shipbuilding also concluded to freeze wage this year.

STX Shipbuilding plans to use the funds of KRW 28bn ($18m), which was secured by the executives’ pay restoration and union’s wage-freeze, for expanding employment of university graduates.

Hanjin Heavy Industries & Construction (HHIC) also decided to return part of year-end pay and bonus. Staffs at shipbuilding operation decided to give back 10% of their annual salary of their own accord.

An official at HHIC said, “Company and its members share a common destiny. Staffs and employees are all willing to share economic difficulties to weather the slump together.”

Daewoo Shipbuilding & Marine Engineering said that it is internally discussing pay restoration plan.
However, Samsung Heavy Industries seems to have no concrete plan of returning pays yet.

Published : March 5, 2009

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

dobro bi bilo da Techman stavi svoj komentar, ako ima volje, pošto mu je to branša i bolji je poznavalac brodara od svih nas……

ajde Tech, barem dvi rečenice….svi mi znamo gdje je report, ali ga ne znaju svi skužiti kao vi….

Dosta zbunjenosti zbog jučerašnjeg kretanja brodara vani –> pauza do 13h, malo neizvjesnosti do BDI-a…

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

Ima još do kraja dana…

Tech

Jerkoviću treba love renovira se nova akvizicija "kuća u uvali Lapad"od temelja do krova.

IMT?

New Report

Close