Ova korelacija fixturesa i BDIndexa me ubija. Opet sam fulao…
Techmane, pokrivam se ušima i odustajem…
Ova korelacija fixturesa i BDIndexa me ubija. Opet sam fulao…
Techmane, pokrivam se ušima i odustajem…
Ostavi se toga, prati CK, SK i KP Kine i sve što šušnu oko commoditiesa! [lol]
Cijena Prodaja
653,89 15
653,90 100
Ova dvojica stalno navlače prema dolje za lipu. Čekaju nevjerne da se naslažu ispod nih i onda ih opletu u sekundi. Skuplja se marljivo. Malo prije su navlačili sa 50 i 10 kom.
Ako ste primjetili.
Ono sa malima koji bulje i imaju šupe pune mesa je djelomično točno, u mom slučaju nemam šupu, a sve meso nosim sa sobom. [embarass]
E kad bi se nas pitalo,ali prvo treba pitati ove preko bare do kad misle raditi piz…..e.
[/quote]
Pa zar nije tamo onaj brodar EXM neki dan rastao 50%, osim toga ja uopće ne sumnjam da sutra ili prekosutra opetz neće rasti jedno 20%. Dragi moj kolega taj isti dan kad je taj nesretnik rastao 50% ATPL je rasla 0,5!!!Bilo bi prekrasno kada bi ga ATPL pratila, bez obzira na njegovu današnju dubiozu.
[/quote]
Kao što rekoh prije dan,dva…
hocemo li mi ikad dozivjet ovako nesto
http://finance.yahoo.com/q?s=GOGL.OL
Misliš li na isti onaj GOGL koji je do prije nekoliko mjeseci vrijedio 40 $, prije mjesec dana 8 $, a jučer 1.5 $?
Da, lijepo stvarno, mislim da im vjerni dioničari uživaju…
Misliš li na isti onaj GOGL koji je do prije nekoliko mjeseci vrijedio 40 $, prije mjesec dana 8 $, a jučer 1.5 $?
Da, lijepo stvarno, mislim da im vjerni dioničari uživaju…
[/quote]
Mislim da bi ATPL po 200 kuna naišla na lijepu likvidnost od oko 100 000 000 kuna, stoga ne bi to uopće bilo loše.