Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 14.455 | 295 | 47,90 | 49,00 | 0,00% |
Da li oni hoteli što ih Atlantska posjeduje rade po zimi i kako im ide je li netko zna?
mislim da Hilton nije hotelski lanac koji bi radio sezonski…
ATPL….hoće li povući , već jednom ?!
Nije mi jasna jedna stvar, ima ih hvala bogu što su "izgubili" padom i do 140 000 000 kuna i ne vidim da su završili na psihijatriji, a vi ovdje kukate jel dionica 620 ili 630. Strpite se malo i ohladite, paničarite bezveze. Kad ste kupovali trebali ste misliti i na opciju kraha, što ako ovo sve ode kvragu? I na to je trebalo biti spreman.
Što će biti sa lovom koju ulažem? Da bi se vi obogatili netko vam mora platiti po višestrukovišoj cijeni nego ste kupili, a za to će te se načekati, a možda i ne, tko zna. Ako je netko poslušao trejdere i juče prodao sad se peče na laganoj vatri, što sad napraviti? Sve košta, ništa badava.
[/quote]
Kolega ja sam kupovao ovu dionicu i na većim razinama, i na manjim, i ne očekujem da se "preko noći" obogatim, ali sam htio reći da sam očekivao danas bar malo zelenila.
Osobno i ne očekujem da se obogatim na burzi, nego da za svoj novac dobijem koji postotak više nego što se može dobiti na štednju u banci, i uopće me ne smeta da dionica malo i tone, jedino me smeta što nisam ostavio malo keša za dokup i danas. [wink]
Da li oni hoteli što ih Atlantska posjeduje rade po zimi i kako im ide je li netko zna?
rade.
zimi slabo,ljeti vrhunski.
Možda rade a možda i ne rade, ali to ustvai nije niti bitno.
Ako rade rade sa gubitkom, ako ne rade, opet gubitak, i pretpostavljam da je otprilike isto radili ili ne radili, nema previše razlike.
Najvažnija je stvar kako ide booking, i koliko će bit gostiju ove godine, s čim pretpostavljam ne bi trebali imati problema, obzirom da su gosti koji dolaze u ove hotele, veće platežne moći i ne bi ih trebalo biti manje nego inače.
…Pitanje, od jučer ponavljam danas kolegi lekonteu i ostalim štovanim korisnicima
Jesam li ja opet propustio prekrcaj love s ht u atpl i ostale likvidne dionice?
Ako nisam, zašto ga NIJE bilo?…
Verdi zar si baš sad to trebao spominjati? [angry] Ne plove brodovi, ne rade hoteli, ne lete avioni, bogami, cijena i nije tako loša s obzirom na te činjenice.
Kolega ja sam kupovao ovu dionicu i na većim razinama, i na manjim, i ne očekujem da se "preko noći" obogatim, ali sam htio reći da sam očekivao danas bar malo zelenila.
Osobno i ne očekujem da se obogatim na burzi, nego da za svoj novac dobijem koji postotak više nego što se može dobiti na štednju u banci, i uopće me ne smeta da dionica malo i tone, jedino me smeta što nisam ostavio malo keša za dokup i danas. [wink]
Evo iskreno ja danas zaradio 150 kuna i to je moja filozofija, 20×150=3000kuna/mjx12 mj=36000kuna. Nema sekiracije i nervoze, jednostavno i neprimjetno, nekad se zaradi i 200 kuna.
[rolleyes]
Verdi zar si baš sad to trebao spominjati? [angry] Ne plove brodovi, ne rade hoteli, ne lete avioni, bogami, cijena i nije tako loša s obzirom na te činjenice.
[/quote]
A izvješće za 1Q će biti pozitivno, ajde budi pametan. Što će tek bit u kolovozu kad se sve zakuha na over 30 u hladu.
Bitno je da panamaxi uhvate 20000-25000 za t/c na 1 godinu, pa je lako za hotele i avione.
[/quote]
Kolega sve je to prolazno. Ja više u opće ne očajavam nad situacim. Draže mi je da pada brutalno ne go da je onakva neizvjesnost kao prije.
Jak pad mora stati kad tad.