ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 10.11.2024. u 03:12
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
334.572
6,828
47,70
49,00
3,38%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Danas je promjena ATPL-RA prelazi u U-BOOT – RA [lol] [proud]

Svim dobitnicima pune sreće …trebat će [bye] [lol]

Kupnje:
Cijena Količina
614,01 17
614,00 11
610,00 10
605,00 20
602,00 500
601,80 16
601,00 48
600,78 25
600,00 173
598,09 10

who dares, wins

i ode 635 komada u jednoj sekundi, na 612kn

ovaj post nije ni u kojem smislu poziv na kupnju ili prodaju dionica.

skida se sa aska [rolleyes]

http://aqua-art.org/news.php

Ja jučer kupio, i nadam se da smo danas bar na 630 do kraja dana, bar živim u nadi.

sutra je novi dan.

BDI bi trebao danas opet biti pozitivan.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

BDI bi trebao danas opet biti pozitivan.

Lako za BDI, ali mene zabrinjava ovo depresivno raspoloženje na većini burzi, kad bi se to malo popravilo to bi poguralo i sve ostalo. Nadam se da će s dolaskom proljeća se sve to pomalo zazelenit.

sutra je novi dan.

Aha, proljeće se preliti na burzu, još da počnemo gatati…

Ja jučer kupio, i nadam se da smo danas bar na 630 do kraja dana, bar živim u nadi.

Nije mi jasna jedna stvar, ima ih hvala bogu što su "izgubili" padom i do 140 000 000 kuna i ne vidim da su završili na psihijatriji, a vi ovdje kukate jel dionica 620 ili 630. Strpite se malo i ohladite, paničarite bezveze. Kad ste kupovali trebali ste misliti i na opciju kraha, što ako ovo sve ode kvragu? I na to je trebalo biti spreman.
Što će biti sa lovom koju ulažem? Da bi se vi obogatili netko vam mora platiti po višestrukovišoj cijeni nego ste kupili, a za to će te se načekati, a možda i ne, tko zna. Ako je netko poslušao trejdere i juče prodao sad se peče na laganoj vatri, što sad napraviti? Sve košta, ništa badava.

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

Pa s proljećem će se nadamo se početi događaati nekakvi poslovi, ipak je zima vrijeme kad se manje radi, gradi, i slično.
S proljećem se sve pomalo budi iz zimskog sna, a i drugi dio dividende, kolko toliko, će nas nadamo se obasjati u proljeće. [wink]
Ajmo malo više optimizma, poslije kiše uvijek dolazi sunce. [smiley]

sutra je novi dan.

Da li oni hoteli što ih Atlantska posjeduje rade po zimi i kako im ide je li netko zna?

who dares, wins

zar niste gledali tv…grad koji je zimi prazan što se tiče turista..kao i duž obale mislim od makarske do cavtata..za istru ne znam…tuga pokojne žalosti….

New Report

Close