Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 74.725 | 1,525 | 47,60 | 49,50 | 0,00% |
666,66 đavolja brojka!Sreća pa nismo praznovjerni. [pray]
Gospodo Vrag je dosao po svoje!!! Nitko ne moze reci da niste bili upozoreni na ekipu koja je pumpala na razinama preko 800!!! Puno srece u daljnjem trgovanju!!!!
….dan
-Samo malo opreza …. , varijacija na temu ….
-Ako izađete iz ATPL (ili neke druge) , a sa namjerom kupnje HT-a , postoji sljedeća
mogućnost ….. :
….Da u Ponedjeljak cijena bude npr. 220 kn , jer će u Utorak na 210 (205) … [smiley]
-Malo je nerealno očekivati zadržavanje HT-a na ovim razinama , jer ga je od pada
čuvala (dosad ) jedino dividenda …..
….., nakon isplate drugog djela , za očekivati je cijenu koja će biti u korelaciji sa
CROBEX-om , a to bi sada bilo cca. 180-190 kn ….
…..imam nešto love ali mi ove (tmurne) misli koče tipkovnicu ….. [smiley]
-Možda netko ima neku drugu projekciju …… , samo neka požuri …..
….da još danas stignemo uletiti ……. [smiley]
.Dr M Wagner
…onaj koji ne izađe danas iz atpl…i uđe u ht…ima veliku šansu…da idućih tjedana atpl padne na 500 kuna ili manje…što je puno više od ht-ih 10%…kako ja znam ovo…istao kao i vi svoju procjenu…jedino što atpl drži na ovim razinama…je dividenda…poznato doktore…
[/quote]
….pozdrav ML
-Očito je kako ste vi mene krivo procijenili ……. [smiley]
Dr M Wagner
P.S.
-Pogledati post u 13:20 , danas …. , kolega je vješt sa riječima i dobro je objasnio …
Baltic Indices 27/02/2009 BDI 1986 (+36) BCI 2963 (0) BPI 1542 (+49) BSI 1529 (+55) BHSI 628 (+17) Copyright Baltic Exchange Information Services Ltd. (2009) BCITCavg $30079(+30) BPITCavg $12329(+405) BSITCavg $15985(+570) BHSITCavg $9103(+231) Copyright Baltic Exchange Information Services Ltd. (2009)
Baltic Indices 27/02/2009 BDI 1986 (+36) BCI 2963 (0) BPI 1542 (+49) BSI 1529 (+55) BHSI 628 (+17) Copyright Baltic Exchange Information Services Ltd. (2009) BCITCavg $30079(+30) BPITCavg $12329(+405) BSITCavg $15985(+570) BHSITCavg $9103(+231) Copyright Baltic Exchange Information Services Ltd. (2009)
lijepo, lijepo.
iako je bilo dosta naznaka da bi bdi trebao danas pasti.pan i supre i dalje prema gore .
Gospodo Vrag je dosao po svoje!!! Nitko ne moze reci da niste bili upozoreni na ekipu koja je pumpala na razinama preko 800!!! Puno srece u daljnjem trgovanju!!!!
[/quote]
…hehe…si to gubija i leconta i slične nacrtao…sad oni koji su najviše pisali da to ide gore, i samo tamo…najmanje pišu…a kad se pisalo da se samo trejdanjem može zaraditi…onda su bile pljuvačnice…a trjedat ne moraju svi…samo oni koji misle da mogu i da im se to splati…ostali…molim gledati u tišini…meč je počeo…a ne derat se kupi, kupi i prodavat…hehe…neka…al bar se zna ko je kakv…fućkaš sve ostalo…vjerodostojnost…ne postoji više u rh…samo u tragovima…sramotno…al zato smo najbolji busači u prsa na svijetu…ja, moje, domovina…a kad ono figa u vžepu…adio momci i macice
….dan
-Ako izađete iz ATPL (ili neke druge) , a sa namjerom kupnje HT-a , postoji sljedeća
mogućnost ….. :
….Da u Ponedjeljak cijena bude npr. 220 kn , jer će u Utorak na 210 (205) … [smiley]
-Malo je nerealno očekivati zadržavanje HT-a na ovim razinama , jer ga je od pada
….., nakon isplate drugog djela , za očekivati je cijenu koja će biti u korelaciji sa
.Dr M Wagner
…onaj koji ne izađe danas iz atpl…i uđe u ht…ima veliku šansu…da idućih tjedana atpl padne na 500 kuna ili manje…što je puno više od ht-ih 10%…kako ja znam ovo…istao kao i vi svoju procjenu…jedino što atpl drži na ovim razinama…je dividenda…[/b][/b][/b]poznato doktore…
[/quote]
kolega,malo sam neupucen,mozeteli mi pojasniti o kojoj i kolikoj se dividendi radi?
hvala
najgore od svega je da su ljudi u poziciji da moraju skakati iz jedne dobre dionice u drugu dobru dionicu u nadi da će nešto uštipnuti a na kraju priče samo rade štetu sebi a promet brokerima…
osobno sam i u HT i ATPL ali ne mrdam vamo-tamo jer nedam par tisuća kuna brokerima a zarada je upitna…bitno je da naše vozarine za panamaxe i supramaxe i dalje lagano rastu, doći se sve polako na svoje mjesto…neće ni vani indexi cijelu godinu padati…
kolega,malo sam neupucen,mozeteli mi pojasniti o kojoj i kolikoj se dividendi radi?
hvala
…poštovanje kolega jozo…da ne tražim činjenice…trebali bi se sami potruditi…al ugrubo…
…atpl…isplatila predujam dividende od 50 kuna…isto kao što će ht isplatiti predujam dividende od 13 kuna…za ht se zna da bu još 17 kuna…za atpl se ne zna kolika će biti…a ostatk dividende, da ne koristim grublje riječi trebao bi biti, kad ono…kad i prošle godine…al to sami potražite…ili još bolje…pošaljite dopis atpl…kao i mi ostali…i dobit će te odgovor…hvala na pažnji….
najgore od svega je da su ljudi u poziciji da moraju skakati iz jedne dobre dionice u drugu dobru dionicu u nadi da će nešto uštipnuti a na kraju priče samo rade štetu sebi a promet brokerima…
osobno sam i u HT i ATPL ali ne mrdam vamo-tamo jer nedam par tisuća kuna brokerima a zarada je upitna…bitno je da naše vozarine za panamaxe i supramaxe i dalje lagano rastu, doći se sve polako na svoje mjesto…neće ni vani indexi cijelu godinu padati…
…ali kolega…pa to smo već 1000 puta prošli…mi nemamo veze s ovima vani…
…mi smo zaseban oblik života…a i da indexi vani skoče 500%…tko bi dignuo naše 20%…vi…ja…fondovi…s kojim kešom…s onim na koji je kamata 30%…taman bi nam ostalo za burek i 2 jogurta nakon manipulativnih troškova…polako, još nije vrijeme za kupovinu…to već trubim 2 mjeseca…čekajte da se stanje smiri…neće vlakić nikuda pobjeći…karta mi je v žepu…
….dan
mogućnost ….. :
.Dr M Wagner
…onaj koji ne izađe danas iz atpl…i uđe u ht…ima veliku šansu…da idućih tjedana atpl padne na 500 kuna ili manje…što je puno više od ht-ih 10%…kako ja znam ovo…istao kao i vi svoju procjenu…jedino što atpl drži na ovim razinama…je dividenda…poznato doktore…
[/quote]
….pozdrav ML
-Očito je kako ste vi mene krivo procijenili ……. [smiley]
Dr M Wagner
P.S.
-Pogledati post u 13:20 , danas …. , kolega je vješt sa riječima i dobro je objasnio …
[/quote]
…da, vi mislite da je dobro objasnio…ja ne…kao što sam objasnio…