Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 47,31 | 4.590 | 97 | 47,10 | 48,20 | -0,42% |
Ma i ja bi dokupio, al se malo mislim da li je mudrije kupit sad ili čekat da vidimo kakav će bit BDI?
Kako to smiju? Sad su male banke ko crnci u Americi!! [wink]
[/quote]
Ode nam i ovaj balon od sapunice za par dana na realnu cijenu……………400 kuna ?
[/quote]
– realnu cijenu 400 kn ?
– na osnovu čega to govoriš. [lol]
Eee da hoće na 400 prodajem odmah sav Ht i ulazim ponovno gasim monitor i javim se za godinu dana.
Realna cijena neke dionice je upravo onolika koliko je netko za nju spreman platiti. Realna cijena nije uvijek ista nego je promjenjljiva. [wink]
Ma i ja bi dokupio, al se malo mislim da li je mudrije kupit sad ili čekat da vidimo kakav će bit BDI?
U deflaciji je uvijek bolje čekat i ne radit ništa.. u inflaciji je strka.. a zlatnu sredinu nikako pogodit [undecid]
Hm.. a šta tek Crnogorci u deflaciji rade.. posade se na mjesto po izboru pa vegetiraju?
Prvih deset kupaca u 3,99 kn razlike, a na prodaji je 10,50 kn razlike među prvih deset. Postaje tijesno.[smiley]
Umjesto da bježe svi, mali prkose i još kupuju, ovo bi mogli nazvati Atlanskim paradoksom. Za ubit se od smijeha. [lol] [lol] [pray]
Umjesto da bježe svi, mali prkose i još kupuju, ovo bi mogli nazvati Atlanskim paradoksom. Za ubit se od smijeha. [lol] [lol] [pray]
A kamo pobjeći kad smo na sred Oceana,a more nemirno ?