ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 19:28
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
47,31
4.590
97
47,10
48,20
-0,42%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ma i ja bi dokupio, al se malo mislim da li je mudrije kupit sad ili čekat da vidimo kakav će bit BDI?

sutra je novi dan.

Ima. Male banke su na kraju liste. Najprije isplačuju velikima. TAk su bar rekli, a sad ne znam u kojoj si ti.

Kako to smiju? Sad su male banke ko crnci u Americi!! [wink]
[/quote]
Ode nam i ovaj balon od sapunice za par dana na realnu cijenu……………400 kuna ?
[/quote]
– realnu cijenu 400 kn ?
– na osnovu čega to govoriš. [lol]

Eee da hoće na 400 prodajem odmah sav Ht i ulazim ponovno gasim monitor i javim se za godinu dana.

who dares, wins

Realna cijena neke dionice je upravo onolika koliko je netko za nju spreman platiti. Realna cijena nije uvijek ista nego je promjenjljiva. [wink]

sutra je novi dan.

Ma i ja bi dokupio, al se malo mislim da li je mudrije kupit sad ili čekat da vidimo kakav će bit BDI?

U deflaciji je uvijek bolje čekat i ne radit ništa.. u inflaciji je strka.. a zlatnu sredinu nikako pogodit [undecid]

Hm.. a šta tek Crnogorci u deflaciji rade.. posade se na mjesto po izboru pa vegetiraju?

Prvih deset kupaca u 3,99 kn razlike, a na prodaji je 10,50 kn razlike među prvih deset. Postaje tijesno.[smiley]

sutra je novi dan.

Kol’ko je pao BDI?

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

šta je danas neki embargo na bdi???

valjda zbog onih capeova po 60k?

Umjesto da bježe svi, mali prkose i još kupuju, ovo bi mogli nazvati Atlanskim paradoksom. Za ubit se od smijeha. [lol] [lol] [pray]

Sveti Vlaho učini nešto, il je sruši na 500 il je digni na 5000.

Umjesto da bježe svi, mali prkose i još kupuju, ovo bi mogli nazvati Atlanskim paradoksom. Za ubit se od smijeha. [lol] [lol] [pray]

A kamo pobjeći kad smo na sred Oceana,a more nemirno ?

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

Izgleda da je puno pao da ga ne mogu izračunati….. [shocked]

na 4300 sve prodajem...

Neugoda im je ,pa odugovlače sa objavom.A možda su i ubacili novu varijablu u jednadžbu ,delta ZSE,pa im to hebe izračun [bye] pošto ju je nemoguće logično definirati?

New Report

Close