Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 47,31 | 4.590 | 97 | 47,10 | 48,20 | -0,42% |
Ima. Male banke su na kraju liste. Najprije isplačuju velikima. TAk su bar rekli, a sad ne znam u kojoj si ti.
Kako to smiju? Sad su male banke ko crnci u Americi!! [wink]
[/quote]
Da tak izgleda. Prvo profinjenima onda nama običnim smrtnicima. A vjerovatno Privredna, ZAgrebačka i slično imaju i više kandidata za isplatu
nije baš dobro.
15 milja za sat i pol, pad od 4,26%.
velik promet.
jel treba crtati?
kome? nama? dovoljne su i one slike od prije par tjedana, a ovim ‘masnim kravatasima’ iz vlade, vjerojatno ni njima, jer ko yebe ‘obican puk’…. >>donjet cemo mjere u četvrtak<< – kakve mjere – za mrtvacki sanduk??!!
BTW sad je -4,61
LJudi jel primjećuje netko kako ATPL i Ht padaju najmanje???
Ok kužim HT-čeka se dividenda, ali ATPL??
Jel ima netko saznanja kakvo će bit izvješće?
Sigurno ne tako loše?
Ne znam kako to ATPL i HT padaaju najmanje? Imam ATPL, a imam i HT. Prije par dana ATPL je bila 800, a HT 222. Danas je malo drugačija situacija. Otprilike ove dvije dionice padaju najmanje, samo ne znam kako to kolega računa.
centar banka
kumulativni godišnji promet
do 1.000.000,00 0,50 min 30 kn
od 1.000.000,01 0,50 min 0 kn
tko zna gdje je najniža provizija?
na investoru je 0,6%
da li ima negdje niže?
Mislim da je sve to slično. Tamo gdje ti uzimaju veću proviziju, ne traže ti promet. A gdje je niža provizija traže promet, pa onda moraš trgovati i kad ne želiš, ako hoćeš imat manju proviziju.
na investoru je 0,6%
da li ima negdje niže?
Trenutno su Agram-brokeri zakon. Provizija 0,3%, bez minimalne naknade.
Trenutno su Agram-brokeri zakon. Provizija 0,3%, bez minimalne naknade.
[/quote]
a koliko moraš platit da bi mogao pratiti burzovni monitor u realnom vremenu, ili sa 1-2 minut zakašnjenja, ili je i to u cijeni?
na investoru je 0,6%
da li ima negdje niže?
Blago ti se.. eh da je meni danas tek 18-i …. [undecid]
Čestitam braniteljima ove utvrde.. BTW, upozoravao sam početkom veljače da se malo stane na loptu još 10-ak dana dok se makro situacija ne razjasni.. E pa to je to na šta sam upozoravao.. Moram priznati da se ATPL začuđujuće dobro drži, toliko da mi je kupovni nalog van limita.. Vjerovatno zahvaljujući i kešu od dividende?? Bit će zanimljivo pogledati listu dioničara u ožujku.
E, poruka urotnicima.. vidite napokon su u ATPL uvidjeli svoju sebičnost u manipulacijama isplatom dividende pa su odlučili i ostalima pružiti priliku da si kupe ATPL povoljnije čak i od njih.. Kolko čujem g. XY iz ATPL je nazvo Clintona (znaju se preko male Mo).. da lobira kod Obame i predloži Senatu nacionalizaciju banaka, vijest oduševila šortere po Wall street-u.. i eto, pa sad možete i vi kupovati ATPL po povlaštenim cijenama.. a ja se nadam da će mi i staž uzeti u obzir. [lol]