Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 47,31 | 4.590 | 97 | 47,10 | 48,20 | -0,42% |
ma po komentarima vidim da i nije,nema nikoga.Svi zauzeti prodajom ocito. Strasna situacija.
Da, strašna za sve one koji sada prodaju, umjesto da kupuju. Definitivno! [smiley2]
zna li netko kad možemo očekivati izješće za 3q
Ne znam zašto se po svim temama i po svim forumima stalno i stalno mogu pročitati pitanja “kad će izvješće”.
Ovako otprilike stoje stvari:
1. Da netko od forumaša zna kada će biti objavljeno financijsko izvješće – dotični bi takvu informaciju vrlo vjerojatno već odavno napisao na forumu, zar ne mislite tako?
2. Ako pak netko zna (jer je blizak kompaniji o kojoj je riječ), a ne smije ili ne želi zbog nekih poslovnih ili privatnih razloga to napisati, onda je teško da će ga pitanje “kad će izvješće” ponukati da promijeni mišljenje i objavi (povjerljivi) datum.
3. Više od 90% tako postavljenih pitanja ostaje ili neodgovoreno, ili u domeni nagađanja i približnih procjena.
No, svejedno, uvjeren sam da ćemo i dalje svakih nekoliko stranica na svim temama (bez iznimke) imati prigodu pročitati “Kad će izvješće?”.
Eh da, usput, kad smo već kod teme, zna li netko kad će biti objavljeno financijsko izvješće? [smiley2]
Boli me duša ovo gledati danas ali me tješi činjenica da nema niti jednog racionalnog razloga za ovo osim općeg trenda tržišta uvjetovanog nesigurnom političkom situacijom na razini BiH – Srbija – Kosovo i da ćemo promjenom trenda rasti brže od svih ostalih dionica. Samo treba za to imati debele živce i hrpu casha!