ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 15:32
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
47,31
4.590
97
47,10
48,20
-0,42%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

ma po komentarima vidim da i nije,nema nikoga.Svi zauzeti prodajom ocito. Strasna situacija.

Da, strašna za sve one koji sada prodaju, umjesto da kupuju. Definitivno! [smiley2]

zna li netko kad možemo očekivati izješće za 3q

Ovo je jedinstveni dokaz da su bitniji naslovu u Slobodnoj Dalmaciji nego u Lloyd’s Listu.

svaki pad je ponovna prilika za zaradu,tko to ne možebolje da se ne bavi tim poslom.

Na kraju će ipak biti bitniji naslovi u Lloys listu

SAM PROTIV SVIH

zna li netko kad možemo očekivati izješće za 3q

Ne znam zašto se po svim temama i po svim forumima stalno i stalno mogu pročitati pitanja “kad će izvješće”.

Ovako otprilike stoje stvari:

1. Da netko od forumaša zna kada će biti objavljeno financijsko izvješće – dotični bi takvu informaciju vrlo vjerojatno već odavno napisao na forumu, zar ne mislite tako?
2. Ako pak netko zna (jer je blizak kompaniji o kojoj je riječ), a ne smije ili ne želi zbog nekih poslovnih ili privatnih razloga to napisati, onda je teško da će ga pitanje “kad će izvješće” ponukati da promijeni mišljenje i objavi (povjerljivi) datum.
3. Više od 90% tako postavljenih pitanja ostaje ili neodgovoreno, ili u domeni nagađanja i približnih procjena.

No, svejedno, uvjeren sam da ćemo i dalje svakih nekoliko stranica na svim temama (bez iznimke) imati prigodu pročitati “Kad će izvješće?”.

Eh da, usput, kad smo već kod teme, zna li netko kad će biti objavljeno financijsko izvješće? [smiley2]

Hoće li u blokadu ?

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Boli me duša ovo gledati danas ali me tješi činjenica da nema niti jednog racionalnog razloga za ovo osim općeg trenda tržišta uvjetovanog nesigurnom političkom situacijom na razini BiH – Srbija – Kosovo i da ćemo promjenom trenda rasti brže od svih ostalih dionica. Samo treba za to imati debele živce i hrpu casha!

Hogar vozi Volvo

Ovo stvarno nema veze sa mozgom! Ljudi kupujte jer kad izadje izvjesce bit ce kasno.

Neka što brže padamo bržećemo i rasti bolje ovako

SAM PROTIV SVIH

A ko nema živce za ovo neka se neigra sa burzom

SAM PROTIV SVIH

A možda je netko ipak naučio što znači prodaj pa kupi.?
Meni je trebalo da to naučim pune tri godine.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

New Report

Close