još ništa od dividende.. pbz
Ja dobio dividendu u ponedjeljak od PBZ-a
[sealed]
BDI ti je danas u plusu pa ti ovo džaba [bye]
niti ja,preko Hypo…ima li itko da mu je sjela dividenda a da posluje preko Hypo banke ?
[/quote]
ja isto preko Hypo i ništa do sad … sad sam zvao atlansku i javio mi se zbunjeni portir valjda i jadan viče ”snjeg je kod nas, snjeg … nije službenica još došla na posao” [lol]
Neces ni dobit. Ja sam 28. prodao i to su priznali.
[/quote]
28.01.2009. Prodaja ATPL-R-A (namira 02.02.2009) xxx
28.01.2009. Prodaja ATPL-R-A (namira 02.02.2009) xxx
računa se stanje na dan 31.01. , ako sam prodao 28.01. onda bi trebali dobit ili????
[/quote]
Da trebao bi dobit ali ja ništa jer je subota neradni dan pa se računa namira 02.02. za mene ništa [bye] [lol]
Evo ja još uvijek mislm da je to bio obični zajeb vulgaris domesticus.
Ne vjerujem u tu teoriju zavjere. I ne razumijem vezu greške sa bankama. Pa valjda su fulali ljudi u Atlantskoj plovidbi. I opet kakve koristi bi oni imali ako ni oni nisu dobili dividendu na vrijeme za rasprodaju.
Ja sam preko OTP dobio ispravni iznos jučer, uplatio (nažalost) tek izjutra i zakasnio na rasprodaju.
Gdje su ona dobra vremena (prije HT-a) kada se uplata mogla dokazati fax-om ili e-mail-om!
Je kolega, ma da sam primila 50 000 predujma na vreme mogla sem na razlici cijena dignuti 2000 kuna u jedan dan. Meni je to puno penezi kolega. [kiss]
niti ja,preko Hypo…ima li itko da mu je sjela dividenda a da posluje preko Hypo banke ?
ja isto preko Hypo i ništa do sad … sad sam zvao atlansku i javio mi se zbunjeni portir valjda i jadan viče ”snjeg je kod nas, snjeg … nije službenica još došla na posao” [lol]
Kolega nemojte se sprdat sa Atlanskom, dobijate pristojnu dividendu, a snijeg je opasan u krajevima gdje pada jednom u dvadeset godina. I portir sigurno nije jadan niti itko od ljudi sa Juga.
[sealed]
još ništa od dividende.. pbz
na pbz investoru….uplaćeno
Kolega nemojte se sprdat sa Atlanskom, dobijate pristojnu dividendu, a snijeg je opasan u krajevima gdje pada jednom u dvadeset godina. I portir sigurno nije jadan niti itko od ljudi sa Juga.
[sealed]
[/quote]
ne sprdam se ja iz ničega kolega, samo konstatiram da mi je čovijek zvučao kao da mi je htio reći ”pada atomska bomba na Dubrovnik a tebe brine pišljiva dividenda” … previše je mojih para u Atlanskoj da bi se sprdao …
meni na zabi, sjelo u utorak "malo više" u srijedu ujutro je bio ispravak, a popodne na računu investitora.
poštovani malo stručniji kolege molim za mali osvrt-komentar:
malko sam prekopao po tehničkoj dokumentaciji&bulettin-ima no nigdje baš nisam pronašao sljedeće:
da li je ijedna od novogradnji opremljena automatskom istovarnom rampom/trakom u kombinaciji s "pužnicom" u utrobi broda?!
naime radi se o "šlicu/kanalu" koji prolazi uzdužnom osi broda, a ispod box-ova za rasuti materijal, u kojem je smještena pužnica, koja "gura" materijal do mehanizma s pokretnom trakom (vertikalnom-zbog dizanja) te ga zatim "isipava" na horizontalni istovarni kran opremljen također pokretnom trakom. horizontalni radius okreta ovakvog "krana je +/- 100 stupnjeva…
Ovakvo rješenje je "vrijeme=novac", jer ovakva tehnologija iskrcava ~60 t/min., dok iskrcaj kranom traje……
zahvaljujem & pozdrav… [thumbsup]
…. a valjda nije onda, ako nema u specifikacijama…