ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

još ništa od dividende.. pbz

Ja dobio dividendu u ponedjeljak od PBZ-a

[sealed]

BDI ti je danas u plusu pa ti ovo džaba [bye]

http://www.poslovni.hr/108891.aspx

ja još nisam ništa dobio…..

niti ja,preko Hypo…ima li itko da mu je sjela dividenda a da posluje preko Hypo banke ?
[/quote]
ja isto preko Hypo i ništa do sad … sad sam zvao atlansku i javio mi se zbunjeni portir valjda i jadan viče ”snjeg je kod nas, snjeg … nije službenica još došla na posao” [lol]

A i ti si isto našao gdje češ vrijeme gubiti. Bolje da si otišao na seminar o razmnožavanju jednojajčanih algi, nego na BRA

Neces ni dobit. Ja sam 28. prodao i to su priznali.
[/quote]

28.01.2009. Prodaja ATPL-R-A (namira 02.02.2009) xxx
28.01.2009. Prodaja ATPL-R-A (namira 02.02.2009) xxx

računa se stanje na dan 31.01. , ako sam prodao 28.01. onda bi trebali dobit ili????
[/quote]
Da trebao bi dobit ali ja ništa jer je subota neradni dan pa se računa namira 02.02. za mene ništa [bye] [lol]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Evo ja još uvijek mislm da je to bio obični zajeb vulgaris domesticus.
Ne vjerujem u tu teoriju zavjere. I ne razumijem vezu greške sa bankama. Pa valjda su fulali ljudi u Atlantskoj plovidbi. I opet kakve koristi bi oni imali ako ni oni nisu dobili dividendu na vrijeme za rasprodaju.

Ja sam preko OTP dobio ispravni iznos jučer, uplatio (nažalost) tek izjutra i zakasnio na rasprodaju.
Gdje su ona dobra vremena (prije HT-a) kada se uplata mogla dokazati fax-om ili e-mail-om!

Je kolega, ma da sam primila 50 000 predujma na vreme mogla sem na razlici cijena dignuti 2000 kuna u jedan dan. Meni je to puno penezi kolega. [kiss]

Bogatstvo je kad ne znaš koliko imaš.

niti ja,preko Hypo…ima li itko da mu je sjela dividenda a da posluje preko Hypo banke ?
ja isto preko Hypo i ništa do sad … sad sam zvao atlansku i javio mi se zbunjeni portir valjda i jadan viče ”snjeg je kod nas, snjeg … nije službenica još došla na posao” [lol]

Kolega nemojte se sprdat sa Atlanskom, dobijate pristojnu dividendu, a snijeg je opasan u krajevima gdje pada jednom u dvadeset godina. I portir sigurno nije jadan niti itko od ljudi sa Juga.
[sealed]

Sveti Vlaho učini nešto, il je sruši na 500 il je digni na 5000.

još ništa od dividende.. pbz

na pbz investoru….uplaćeno

Kolega nemojte se sprdat sa Atlanskom, dobijate pristojnu dividendu, a snijeg je opasan u krajevima gdje pada jednom u dvadeset godina. I portir sigurno nije jadan niti itko od ljudi sa Juga.
[sealed]
[/quote]

ne sprdam se ja iz ničega kolega, samo konstatiram da mi je čovijek zvučao kao da mi je htio reći ”pada atomska bomba na Dubrovnik a tebe brine pišljiva dividenda” … previše je mojih para u Atlanskoj da bi se sprdao …

A i ti si isto našao gdje češ vrijeme gubiti. Bolje da si otišao na seminar o razmnožavanju jednojajčanih algi, nego na BRA

meni na zabi, sjelo u utorak "malo više" u srijedu ujutro je bio ispravak, a popodne na računu investitora.

sutra je novi dan.

poštovani malo stručniji kolege molim za mali osvrt-komentar:

malko sam prekopao po tehničkoj dokumentaciji&bulettin-ima no nigdje baš nisam pronašao sljedeće:
da li je ijedna od novogradnji opremljena automatskom istovarnom rampom/trakom u kombinaciji s "pužnicom" u utrobi broda?!
naime radi se o "šlicu/kanalu" koji prolazi uzdužnom osi broda, a ispod box-ova za rasuti materijal, u kojem je smještena pužnica, koja "gura" materijal do mehanizma s pokretnom trakom (vertikalnom-zbog dizanja) te ga zatim "isipava" na horizontalni istovarni kran opremljen također pokretnom trakom. horizontalni radius okreta ovakvog "krana je +/- 100 stupnjeva…
Ovakvo rješenje je "vrijeme=novac", jer ovakva tehnologija iskrcava ~60 t/min., dok iskrcaj kranom traje……

zahvaljujem & pozdrav… [thumbsup]

hvali more, drž se altantske plovidbe.....

…. a valjda nije onda, ako nema u specifikacijama…

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Da budemo do kraja sigurni u krajnji datum isplate dividende , rečeno je 30 dana od potvrde Nadzornog odbora?
Kad je to odbor potvrdio , koji datum ?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

New Report

Close