ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

mislim da nas je ovo danas poguralo a sutra bi mogli na otvaranju još prema gore.

ma nije to presudno,pozadina rasta,i povratka na možebitnih 800,00 kn krije se u nečemu drugome,a glavni generator tog rasta je rohatinski,koji je pustio veću likvidnost na tržište..banke igraju prljavu igru,i sa tečajem i sa dionicama…ali mislim da na cik-cak lagano ali polako skupljaju atpl,a ne dižući joj cijenu preko 1000,00 jer im odgovara da je što niže i što duže vremena da se nakupe pošteno,a kad napune svoje trezore,onda ide bum prema gore..a kad je bum prema gore izražajan,oni se neprimjetno istovaraju,i sve tako,gule naivne ljude,pa zaključujem da je bolje kupiti dionicu i sada ne trejdati,nego je jednostavno zaboraviti na par godina…
[/quote]

zašto brijete na neke teorije zavjere. kao veliki kupuju i gule nas jadne male. Ja baš mislim da mi gulimo njih. al dobro, kako hoćete…

[/quote]
pa,kako tko..to je isto kao kad netko namjesti utakmicu–taj što je namjestio pogodi 100%,a ti pogodiš,ako imaš sreće..iako je kostolany rekao da je sreća jedan od 4 faktora koji su ključni za uspjeh na burzi,ali nije odlučujuća,ja mislim da je sreća itekako numero uno faktor uspjeha..meni prosjek ulaza na 762,00,a velike ćemo oguliti na 9xx…..

mislim da nas je ovo danas poguralo a sutra bi mogli na otvaranju još prema gore.

ma nije to presudno,pozadina rasta,i povratka na možebitnih 800,00 kn krije se u nečemu drugome,a glavni generator tog rasta je rohatinski,koji je pustio veću likvidnost na tržište..banke igraju prljavu igru,i sa tečajem i sa dionicama…ali mislim da na cik-cak lagano ali polako skupljaju atpl,a ne dižući joj cijenu preko 1000,00 jer im odgovara da je što niže i što duže vremena da se nakupe pošteno,a kad napune svoje trezore,onda ide bum prema gore..a kad je bum prema gore izražajan,oni se neprimjetno istovaraju,i sve tako,gule naivne ljude,pa zaključujem da je bolje kupiti dionicu i sada ne trejdati,nego je jednostavno zaboraviti na par godina…
[/quote]

zašto brijete na neke teorije zavjere. kao veliki kupuju i gule nas jadne male. Ja baš mislim da mi gulimo njih. al dobro, kako hoćete…

[/quote]
guljenje je obostrano kad ‘ko koga stigne jer ”u banani smo” zar ne ? [rolleyes]

Zar jos uvijek netko misli da je 60 miliona kn isplate dividenda ATPL, slucajna greska kojom su banke zadrzale kn na svojim racunima kroz dan kad je ZSE srusena najvise???
Ne zelim ovdje pisati moj naziv za te ljude …… sto nam rade …….

([b]moje[/b]) želje meni -želim i tebi

banke zadržavaju novac,ne samo taj nego i svaki drugi po par dana kod sebe,a to je nelegalno,pa šta ćemo kad nemamo mehanizme kontrole,hanfa je farsa,a i sve smo prodali,pa se nemamo šta žaliti,..na kraju kad mali ogule bananu-ostane im k….

Neces ni dobit. Ja sam 28. prodao i to su priznali.

U bilo kojem momentu na svoj portfelj možete gledati kao da vam ga je tog časa netko poklonio i nije vam rekao kupovne cijene

Zar jos uvijek netko misli da je 60 miliona kn isplate dividenda ATPL, slucajna greska kojom su banke zadrzale kn na svojim racunima kroz dan kad je ZSE srusena najvise???
Ne zelim ovdje pisati moj naziv za te ljude …… sto nam rade …….

Evo ja još uvijek mislm da je to bio obični zajeb vulgaris domesticus.
Ne vjerujem u tu teoriju zavjere. I ne razumijem vezu greške sa bankama. Pa valjda su fulali ljudi u Atlantskoj plovidbi. I opet kakve koristi bi oni imali ako ni oni nisu dobili dividendu na vrijeme za rasprodaju.

Ja sam preko OTP dobio ispravni iznos jučer, uplatio (nažalost) tek izjutra i zakasnio na rasprodaju.
Gdje su ona dobra vremena (prije HT-a) kada se uplata mogla dokazati fax-om ili e-mail-om!

Zrno do zrna pogača, burek do bureka pekara, pekara do pekare Mlinar.

[sealed]

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Ja sam preko OTP dobio ispravni iznos jučer, uplatio (nažalost) tek izjutra i zakasnio na rasprodaju.
Gdje su ona dobra vremena (prije HT-a) kada se uplata mogla dokazati fax-om ili e-mail-om!

Ja po uplati e-bankingom pošaljem e-mail, ne prođe niti 5 minuta i novac je raspoloživ za trgovanje.
Pretpostavljam da je bitno uplatiti na račun koji je u istoj banci kao i Vaš račun, većina brokerskih kuća ima u svakoj većoj banci po jedan račun, tako da to ide bez zastoja u oba smjera.
U biti, uplata se ne dokazuje faksom ili e-mailom, nego služi kao uputa za provjeru.

Pravi dioničar drži dionice barem 100 godina u svom portfelju.

[sealed]

Tnx Tech

evo da podijelim sa vama svoj jad,tugu i čemer……
al klasa optimist je moj izbor……prva kupljena 05.11.2007. a zadnja(ne i posljednja) 19.02.2009.
kupio-kupujem-kupovati,al vjerujem da ce se isplatiti
netko je prije nekog vremena napisao ovdje da napišemo koliko tko ima di"j"onica……da se vidi "kolko nas ima"….ne vidim zašto bi to bio problem…..vjerujem da ovdje ima ljudi koji nisu,niti ce ikad imati dionicu ATPL
[thumbsup]

još ništa od dividende.. pbz

ovaj post nije ni u kojem smislu poziv na kupnju ili prodaju dionica.

Neces ni dobit. Ja sam 28. prodao i to su priznali.
[/quote]

28.01.2009. Prodaja ATPL-R-A (namira 02.02.2009) xxx
28.01.2009. Prodaja ATPL-R-A (namira 02.02.2009) xxx

računa se stanje na dan 31.01. , ako sam prodao 28.01. onda bi trebali dobit ili????

ma kakav cash-r-a, 100% in

New Report

Close