ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 14:04
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
47,37
900
19
47,30
48,20
-0,42%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

isplatit će nam dividendu kad napumpaju cijenu …lopovska posla …što drugo očekivati od bankara…

Svi nešto griješe. Mirovinci, dividenda…..još par griješki i odosmo u p.m.
Kupnja Cijena
4 685,20
124 685,00
Vidim ekipa se polako šulja na bidu. Samo da to nije igra poklape. [bye]
I ja neki dan pogriješio, kupio po 754 i mogao prodati po 778 a ja neču. Malo mi. Izgleda ovdje ako zaradiš za kavu dobar si, uzmi lovu i bježi.

Ja mislim da smo već odavno u pm
kako li sam samo bio pohlepan kad sam uzeo po 710 i za tjedan dana ona na 820, ali ne ide to još gore treba biti strpljiv, evo popušio opet po ko zna koji put
[/quote]

Je li vi to osnivate stranku pušioničara? Ima nas još zainteresiranih za članstvo.
[/quote]
bolje ne jer ćemo postati državni neprijatelji zbog prevelikog broja članova

semper fidelis

ja sam svoju dividendu upravo potrosio….na ATPL naravno! [thumbsup]

PBZ D.D. 2,93% 40.842,00 2,94% 41.068,00
Opet se ovaj skrbnički utovara. Njegov utjecaj na cijenu je veći od svega drugog zajedno.

Čini mi se da taj PBZ i kontrolira cijenu, iznad 800 kn prodaje, ispod kupuje
[/quote]

Točno, sve bitno ste napisali, jedino nedostaje tko se krije iza skrbničkog. Ako niste sigurni, sjetite se sindroma ULPL, držim da se sad slično događa u ATPL. Nažalost, to je meritum, sve ostalo je marginalno.

@gardist
Kolege tvrde da je to fond PBZ invest

ja sam svoju dividendu upravo potrosio….na ATPL naravno! [thumbsup]

ma evo 100-tka od srca! bravo majstore! da mogu proguro bi ti čevape on-line….

hvali more, drž se altantske plovidbe.....

koristim investor i ništa mi nije leglo na nj, ni lipetinice od dividende.
netko dijeli slično iskustvo?

HPB…0 poena..

———-

hypo banka ni kune do sad … s tim da nije ni pogrešno uplaćeno čak [angry]

A i ti si isto našao gdje češ vrijeme gubiti. Bolje da si otišao na seminar o razmnožavanju jednojajčanih algi, nego na BRA

Futursi Up

http://www.exchange.imarex.com/bdi-futures-closing-prices/category1048.html

When wealth is lost, nothing is lost; when health is lost, something is lost; when character is lost, all is lost. ~Billy Graham

PBZ D.D. 2,93% 40.842,00 2,94% 41.068,00
Opet se ovaj skrbnički utovara. Njegov utjecaj na cijenu je veći od svega drugog zajedno.

Čini mi se da taj PBZ i kontrolira cijenu, iznad 800 kn prodaje, ispod kupuje
[/quote]

Točno, sve bitno ste napisali, jedino nedostaje tko se krije iza skrbničkog. Ako niste sigurni, sjetite se sindroma ULPL, držim da se sad slično događa u ATPL. Nažalost, to je meritum, sve ostalo je marginalno.
[/quote]
To je zbirni račun sa investora tj to mali kupuju a i prodaju Zato se često mjenja stanje

ako pbz kontrolira cijenu onda jao NAMA…….hah,pa to su sve male lampadine u ovon olujnom nevrimenu …sitne krijesnice koje imaju kratak rok trajanja…..,al lip je snig u splitu!!!

@miroic
To sam i ja mislio pa su me neki demantirali/popljuvali
Doduše vjerujem da mali trguju sa Investorom svaki dan pa je malo čudno da nema promjene svaki dan

@Miroic,
Da li ste skroz sigurni za ovu svoju tvrdnju? Ni su svi mali na investoru. Šta je onda sa ostalima malima?

who dares, wins

New Report

Close