Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 47,37 | 900 | 19 | 47,30 | 48,20 | -0,42% |
Sve u redu Alt 333, to je samo lova, ništa strašno dok je živa glava na ramenu…Više te neću davit..
Ja bih reko da se Atlantska pravo dobro drži. A bogami i trži [thumbsup]
…hhheeeejjjj….senjor gubi…lako tebi ti kupovao po 550…a mislim…da bumo skoro i mi ostali…znači kad dojde do 600-550…kupuj…svatko po svom nahođenju…gubi je objasnio zašto je na tim razinama…dobra kupovina…a na nama je da pratimo…ovi "targeti" 400 pa 200…oni baš nisu izgledni…bar ne u 2. mjesecu…a poslije…ak bankrotiramo…koga briga…bu sve svega po 12 kuna…ko u 90-tima…eh…ta vremena…kad su šoferi postajali…miljunaši…dabog da došla opet…onak bu nas iz dugova zvlekla poštena i radišna raja…a ne mi hoštapleri i dokoličari s burze…ko nekad…
…hhheeeejjjj….senjor gubi…lako tebi ti kupovao po 550…a mislim…da bumo skoro i mi ostali…znači kad dojde do 600-550…kupuj…svatko po svom nahođenju…gubi je objasnio zašto je na tim razinama…dobra kupovina…a na nama je da pratimo…ovi "targeti" 400 pa 200…oni baš nisu izgledni…bar ne u 2. mjesecu…a poslije…ak bankrotiramo…koga briga…bu sve svega po 12 kuna…ko u 90-tima…eh…ta vremena…kad su šoferi postajali…miljunaši…dabog da došla opet…onak bu nas iz dugova zvlekla poštena i radišna raja…a ne mi hoštapleri i dokoličari s burze…ko nekad…
[/quote]
kada počnu ovakvi komentari, obično poslije toga slijedi oporavak.
[/quote]
kada počnu ovakvi komentari, obično poslije toga slijedi oporavak.
[/quote]
…bumo čuli danas oko 11 kaj nam slijedi…do sad nismo puno čuli…ali idemo dalje…
Mene opet zanima samo dividenda. Na moje pitanje o tome kad će isplata dividende, gospođa u ATPL- je odgovorila sredinom trećeg mjeseca…?! Dakle, kako to da su neki već dobili dividendu, ili se radi o isplati manjih iznosa ili ….?
Koje banke su prije dobile ..i zašto ? Hvala na odgovoru djelatnicima ATPL na forumu.
kompletna dividenda sjela….. [thumbsup]
Riješen misterij T+3 SDA. Prodao 28.1.09, a priznali mi te dionice za dividendu.
korisnik od: 15.05.2008.
ocjena poruke
–
zajednica
–
moderatori
kompletna dividenda sjela….. /quote]Ovdje upišite svoj komentar…
a gdje?
koristim investor i ništa mi nije leglo na nj, ni lipetinice od dividende.
netko dijeli slično iskustvo?
jos uvijek ni traga dividendi [sad]
korisnik od: 15.05.2008.
ocjena poruke
–
zajednica
–
moderatori
kompletna dividenda sjela….. /quote]Ovdje upišite svoj komentar…
a gdje?
16.02.2009 uplaceno sa manjkom 17.02.2009 storno i nova uplata na tek. racunu i uplacen kompletan iznos