ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 14:01
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
47,37
900
19
47,30
48,20
-0,42%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

izašli smo van bolingera…
hoćemo li se sutra vratiti natrag ?

Sve u redu Alt 333, to je samo lova, ništa strašno dok je živa glava na ramenu…Više te neću davit..

I will ask you one question "Do you feel lucky?"

Ja bih reko da se Atlantska pravo dobro drži. A bogami i trži [thumbsup]

…hhheeeejjjj….senjor gubi…lako tebi ti kupovao po 550…a mislim…da bumo skoro i mi ostali…znači kad dojde do 600-550…kupuj…svatko po svom nahođenju…gubi je objasnio zašto je na tim razinama…dobra kupovina…a na nama je da pratimo…ovi "targeti" 400 pa 200…oni baš nisu izgledni…bar ne u 2. mjesecu…a poslije…ak bankrotiramo…koga briga…bu sve svega po 12 kuna…ko u 90-tima…eh…ta vremena…kad su šoferi postajali…miljunaši…dabog da došla opet…onak bu nas iz dugova zvlekla poštena i radišna raja…a ne mi hoštapleri i dokoličari s burze…ko nekad…

…hhheeeejjjj….senjor gubi…lako tebi ti kupovao po 550…a mislim…da bumo skoro i mi ostali…znači kad dojde do 600-550…kupuj…svatko po svom nahođenju…gubi je objasnio zašto je na tim razinama…dobra kupovina…a na nama je da pratimo…ovi "targeti" 400 pa 200…oni baš nisu izgledni…bar ne u 2. mjesecu…a poslije…ak bankrotiramo…koga briga…bu sve svega po 12 kuna…ko u 90-tima…eh…ta vremena…kad su šoferi postajali…miljunaši…dabog da došla opet…onak bu nas iz dugova zvlekla poštena i radišna raja…a ne mi hoštapleri i dokoličari s burze…ko nekad…
[/quote]
kada počnu ovakvi komentari, obično poslije toga slijedi oporavak.

[/quote]
kada počnu ovakvi komentari, obično poslije toga slijedi oporavak.
[/quote]

…bumo čuli danas oko 11 kaj nam slijedi…do sad nismo puno čuli…ali idemo dalje…

Mene opet zanima samo dividenda. Na moje pitanje o tome kad će isplata dividende, gospođa u ATPL- je odgovorila sredinom trećeg mjeseca…?! Dakle, kako to da su neki već dobili dividendu, ili se radi o isplati manjih iznosa ili ….?
Koje banke su prije dobile ..i zašto ? Hvala na odgovoru djelatnicima ATPL na forumu.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

kompletna dividenda sjela….. [thumbsup]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Riješen misterij T+3 SDA. Prodao 28.1.09, a priznali mi te dionice za dividendu.

U bilo kojem momentu na svoj portfelj možete gledati kao da vam ga je tog časa netko poklonio i nije vam rekao kupovne cijene

skoch, 18.02.2009. u 08:29
inverter | privatna poruka | Korisnik je na vašoj listi prijatelja | profil
korisnik od: 15.05.2008.

ocjena poruke

zajednica

moderatori
kompletna dividenda sjela….. /quote]Ovdje upišite svoj komentar…

a gdje?

ma kakav cash-r-a, 100% in

koristim investor i ništa mi nije leglo na nj, ni lipetinice od dividende.
netko dijeli slično iskustvo?

jos uvijek ni traga dividendi [sad]

ovaj post nije ni u kojem smislu poziv na kupnju ili prodaju dionica.

Anonimno, 18.02.2009. u 09:06
inverter | privatna poruka | Korisnik je na vašoj listi prijatelja | profil
korisnik od: 15.05.2008.

ocjena poruke

zajednica

moderatori
kompletna dividenda sjela….. /quote]Ovdje upišite svoj komentar…

a gdje?

16.02.2009 uplaceno sa manjkom 17.02.2009 storno i nova uplata na tek. racunu i uplacen kompletan iznos

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

New Report

Close