Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 47,15 | 1.839 | 39 | 47,10 | 48,30 | -6,00% |
Šta će biti sa onima kojima je sjela div., a trebali bi ju vratiti. Inaće u takvim krivim slučajevima uplata jedino možeš se nadati da će onaj kojem si krivo uplatio biti dobar i vrnuti lovu, ako neželi mislim da ga je teško naterati (sud, odvjetnic???).
Joj, velikog problema, kako su stavili na račun tako će i skinut, misliš da moraju tražit nečije odobrenje [lol]
[/quote]
Ma možda i nije problem skinut, ali je brate bruka od loše odigranog….
Šta će biti sa onima kojima je sjela div., a trebali bi ju vratiti. Inaće u takvim krivim slučajevima uplata jedino možeš se nadati da će onaj kojem si krivo uplatio biti dobar i vrnuti lovu, ako neželi mislim da ga je teško naterati (sud, odvjetnic???).
…oni će dobiti poziv da je vrate…ak je ne vrate potpišu da ne žele vratiti…predmet ide na sud…tamo će se probati nagoditi s njima odvjetnici…pa će onda vratiti kad im ovi kažu (troškovi, zatezna kamata, itd.)…ili zadnje…inaćenje…u roku 3 godine…pa računaj kolko je kamata…kolko sudski troškovi…meni super…atpl bu imala još veću dobit…al neki ostaju genijalci…hehehe…ps. radim s takvim stvarima pa znam…90% ljudi vrati lovu…10% ne želi…i onda dolaze plačići i govore kak će se ubiti i da im nismo rekli…pa sad vam kažem….
[/quote]
Svašta! Kako su je uplatili greškom, tako će je banka i vratiti, nije prvi put da to banke rade nakon pogrešne uplate. Zvao sam financijsku službu ATPL i pitao na koji račun da im vratim greškom uplaćen novac pa su mi rekli da nema potrebe i da će banka to riješit u toku dana!
Svi nešto griješe. Mirovinci, dividenda…..još par griješki i odosmo u p.m.
Kupnja Cijena
4 685,20
124 685,00
Vidim ekipa se polako šulja na bidu. Samo da to nije igra poklape. [bye]
I ja neki dan pogriješio, kupio po 754 i mogao prodati po 778 a ja neču. Malo mi. Izgleda ovdje ako zaradiš za kavu dobar si, uzmi lovu i bježi.
znam, govoris o petku, sve isto i kod mene!
Joj, velikog problema, kako su stavili na račun tako će i skinut, misliš da moraju tražit nečije odobrenje [lol]
[/quote]
Da, inicirati povratnu transakciju može jednino vlasnik računa (banka jednostavno nema zakonske osnove tebi prčkati po računu), meni jednom došla krivo lova, pa me zvali iz banke i ja poštenjačina odmah vrnuo ni za troškove transakcije si nisam ostavio.
…oni će dobiti poziv da je vrate…ak je ne vrate potpišu da ne žele vratiti…predmet ide na sud…tamo će se probati nagoditi s njima odvjetnici…pa će onda vratiti kad im ovi kažu (troškovi, zatezna kamata, itd.)…ili zadnje…inaćenje…u roku 3 godine…pa računaj kolko je kamata…kolko sudski troškovi…meni super…atpl bu imala još veću dobit…al neki ostaju genijalci…hehehe…ps. radim s takvim stvarima pa znam…90% ljudi vrati lovu…10% ne želi…i onda dolaze plačići i govore kak će se ubiti i da im nismo rekli…pa sad vam kažem….
ideš li u 2c? Šala.
Normalno da moraš vratiti novce jer će te zapamtiti, i, također, tražit će odobrenje banka za svaki račun s potpisom vlasnika da smiju skinuti s računa, ne mogu samo tako.
Na kraju, pošteno je vratiti i što bi rekao moj drugar iz 2c, DOBRO SE DOBRIM VRAĆA!!!
Ima netko iz PBZ koji još nije dobio dividendu?
ja.. al ja i ne dobijam cekove na naplatu ,tako dodje skoro na isti…oni meni ja njima…..
ima
JA. Mene su izgleda stavili u folder sa golim tetama. [embarass]
[/quote]
Svašta! Kako su je uplatili greškom, tako će je banka i vratiti, nije prvi put da to banke rade nakon pogrešne uplate. Zvao sam financijsku službu ATPL i pitao na koji račun da im vratim greškom uplaćen novac pa su mi rekli da nema potrebe i da će banka to riješit u toku dana!
[/quote]
…ja samo želim pomoći…da naučite proceduru…a ostali komentari…nemam se namjeru osvrtati na njih…ovo je čisto tehničke prirode…