Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 74.725 | 1,525 | 47,60 | 49,50 | 0,00% |
Doboro KAJ je greška, isplata dividende samo za one koji su imali do 31.12.2008.? ili ide i isplata za one koji su imali dionice do 31.01.2009.? HVALA!!!
Atlantska plovidba d.d. – greška u isplati dividende
Zagrebačka burza uputila je Atlantskoj plovidbi zahtjev za očitovanjem povodom napisa o grešci u isplati dividende.
Atlantska plovidba d.d. dostavila je odgovor slijedećeg sadržaja:
“U Atlantskoj plovidbi d.d. je primijećeno da je, prilikom pripreme dokumentacije za isplatu predujma dividende za 2008.g., došlo do slučajne administrativne pogreške odnosno upotrebe pogrešne datoteke dioničara.
Upravo se u ovim trenucima vrši korekcija prema ispravnoj datoteci kako bi se izvršila pravilna isplata predujma dividende.
Ovim putem se zahvaljujemo poslovnim bankama na iskazanom razumijevanju za nastalu pogrešku.”
hihihi..sad treba platiti nekoga za izgubljeno vrijeme da to prikupi natrag i uredi datoteke, bez veze
rasipaju kapital dioničara, treba upravi naplatiti sada malus a razliku isplatiti svim dioničarima
ja sam ovaj puta stao jako nisko…ko se opeče taj i na jogurt puše
Ja radim u banci..i vjerujte da možete probat ne vratiti novce..ali ako igdje naš jadni pravosudni sustav radi onda je to kada diraš u financijske insititucije..ak mislite da vas se isplati zezat za sitne pare sa sudovima i ovrhama samo dajte..Ako uspijete osobno vas častim ručkom i večerom! [cool]
Šta će biti sa onima kojima je sjela div., a trebali bi ju vratiti. Inaće u takvim krivim slučajevima uplata jedino možeš se nadati da će onaj kojem si krivo uplatio biti dobar i vrnuti lovu, ako neželi mislim da ga je teško naterati (sud, odvjetnic???).
meni ništa do sada nije sjelo od dividende a sve sam kupovao do 31.12. …. kak to [rolleyes]
Šta će biti sa onima kojima je sjela div., a trebali bi ju vratiti. Inaće u takvim krivim slučajevima uplata jedino možeš se nadati da će onaj kojem si krivo uplatio biti dobar i vrnuti lovu, ako neželi mislim da ga je teško naterati (sud, odvjetnic???).
…oni će dobiti poziv da je vrate…ak je ne vrate potpišu da ne žele vratiti…predmet ide na sud…tamo će se probati nagoditi s njima odvjetnici…pa će onda vratiti kad im ovi kažu (troškovi, zatezna kamata, itd.)…ili zadnje…inaćenje…u roku 3 godine…pa računaj kolko je kamata…kolko sudski troškovi…meni super…atpl bu imala još veću dobit…al neki ostaju genijalci…hehehe…ps. radim s takvim stvarima pa znam…90% ljudi vrati lovu…10% ne želi…i onda dolaze plačići i govore kak će se ubiti i da im nismo rekli…pa sad vam kažem….
nije mi jasno dividendu nisam dobio iako sam od ljeta dionicar atpl-r-a,al dobro valja se nadat da ce biti ispravljeno..koju su to datoketu koristili iz 2007 godine??never mind…al mislim da ovo ide jos dolje,,jako jako ,tek sad ce poceti pad….po misljenju jednog laika….
Joj, velikog problema, kako su stavili na račun tako će i skinut, misliš da moraju tražit nečije odobrenje [lol]
Svi nešto griješe. Mirovinci, dividenda…..još par griješki i odosmo u p.m.
Kupnja Cijena
4 685,20
124 685,00
Vidim ekipa se polako šulja na bidu. Samo da to nije igra poklape. [bye]
I ja neki dan pogriješio, kupio po 754 i mogao prodati po 778 a ja neču. Malo mi. Izgleda ovdje ako zaradiš za kavu dobar si, uzmi lovu i bježi.