Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 74.725 | 1,525 | 47,60 | 49,50 | 0,00% |
Pozdrav svima,
često vas čitam, nedavno sam i sam kupio atpl pa vas redovno pratim, nadam se dobrim savjetima i velikom znanju,
poz [thumbsup]
Dobrodošao! Iako ja nekada pomislim da je bolje čitati Alan Ford ali ipak nije tako. Dosta sam naučio od kolega sa foruma. Budi brz na okidaču i hladan u glavi. pozdrav!
Svi ste se dali u tekuće račune, a nitko ne komentira kuda ovo ide 700. 600, …
bolje 50 kuna u djepu nego 3000 na burzi…. [shocked]
…frende…tu ti sam prolaze…komentari…od 2-3 korisnika…imenovani nekoliko puta…mi ostali…kak se veli…nismo baš kompetentni…tj.samo smo da izvodimo loptu iz auta…al kad oni fulavaju…tj. mi gubimo…onda smo mi krivi…hehe…ko nam je kriv…al evo imamo novi beton…700 hrk…samo…kaj nije bio prošli tjedan 800…a to ti se mjenja brzo…nije važno…ko da se netko pamti kaj je bilo prije tjedan, dva… [cool] [undecid]
ak je sjela dividenda sutra šopingiram…sve ću ulupati u AP jer vjerujem da je jedan od najboljih izbora na ZSE usprkos svemu….moj optimizam ne splašnjava na temelju tjednog kretanja dionice…
ovo nije normalno meni je danas dividenda sjela na HPB i kad sam je htio dignit oni su je skinili sa mog računa o čemu se radi koma
ovo nije normalno meni je danas dividenda sjela na HPB i kad sam je htio dignit oni su je skinili sa mog računa o čemu se radi koma
Meni sjelo na Zaba, ali samo za 270 dionica????
Ne razumijem, a oko 13.-15.01. sam kupio 38X i nisam prodavao do prošlog tjedna???
Pa do 31.01. sam trebao biti upisan 7 puta??
Accnt kod abacus.!
[angry] [undecid]
hmm any idea?
Meni sjelo na Zaba, ali samo za 270 dionica????
Ne razumijem, a oko 13.-15.01. sam kupio 38X i nisam prodavao do prošlog tjedna???
Pa do 31.01. sam trebao biti upisan 7 puta??
Accnt kod abacus.!
[angry] [undecid]
hmm any idea?
[/quote]
kažem ti meni je sjela dividenda ali su oni nešto smuljali pa su povukli natrag sa mog računa ustvari kad sam računo dobio sam više nego što me sljedi dividenda oko 1000kn više
ak je sjela dividenda sutra šopingiram…sve ću ulupati u AP jer vjerujem da je jedan od najboljih izbora na ZSE usprkos svemu….moj optimizam ne splašnjava na temelju tjednog kretanja dionice…
[/quote]
Ma meni je ulaz na 730 pa nije još tako strašno, ali ne razumijem baš ovakav nagli pad. Ako se ravnamo po BDI ješ nema razloga za paniku, ali izgleda da nas malo tako misli. Pa danas gotovo ništa nije išlo po cijenama na prodajnoj strani tezge. Mogao bih shvatiti volatilnost od +- 5%, ali u odnosu na prije tjedan dana izgubili smo podosta, a bili smo na razinama od 800 kao i kad je BDI bio oko 900.
Biti će najbolje da se nas dva dogovorimo i riješimo primopredaju bez ZSE. [cool]
sjela divid. fali dio….vidim nisam jedini…..?????
sjela divid. fali dio….vidim nisam jedini…..?????
Pa moraju i banke uzeti proviziju kad im drIvo ne da povisiti kamate!