Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 21.266 | 434 | 49,00 | 49,50 | 0,00% |
Nije mi nikako jasno što ima loše u tome ako kažem da sam jutros uletio na 754 i da ako BDI poraste i Ameri pozelene je to vrlo dobar ulet. Ameri se crvene jer postoje sumnje u plan spašavanja, a što bi bilo da slučajno nemaju plana ili da imaju plan kao ovi naši hoštapleri.
Evo i lijepe raspravice o brodarima na:
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=2e599cb5-529a-4a57-9320-afabd896d98a&readcomment=1#comment
danas se još trguje 3 sata a blokada je danas ionako previsoko (717,63) tako da to hoće li prema
blokadi ovisi o BDI-ju
[/quote]
…kolega…ništa tu ne ovisi o bdi…pa kolko puta se to raspravilo…jer da ima…pa valjda bi otišli up, up…ili kad smo bili na 550…smo "znali" da bdi ide gore pa napumpali na 800….
…tu sve ima samo veze…s politikom…i njenim akcijama…tj. trkeljanjima…jel akcija nema…
Atlantska plovidba d.d. – obavijest o novim materijalnim činjenicama
Društvo Atlantska plovidba d.d. dostavilo je obavijest o primopredaji m/b AP Držić.
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/206-09-ATPL_AP_Drzic.pdf
danas će nas još i BDI povući…prema dole…12.02.2009. gadan dan…a sutra je petak 13.
ne znam jel može gore od danas
Danas siguran rast, ukrcavat će se mirovinci dok još mogu, jer će DrIvo uskoro tim novcem poćeti
krpati proračun, turizam je u proteklom desetljeću bio jedna od glavnih poluga očuvanja stabilne kune, jer se kroz prihode od turizma u Hrvatsku slijevlo mnogo eura. Ti prihodi prošle su godine iznosili 7,3 milijarde eura, tako da bi pad prihoda od samo 10 posto izazvao manjak od 700 milijuna, eura pa bi
uskoro mogli gledati € na razinama od 8 do 8,5 kn….Viva La Argentina
Kako se samo ukrcavaju ! [rolleyes]
@ skoch
ne pretjeruj. Tek trlja okice. Sad će. Mora, jer bez njega smo izgubljeni i ne znamo kuda će burza. [lol]
. A meni se čini da ću trenutni CASH-R-A ostaviti gdje je dok se ne raspetlja stanje sa 2. stupom… I malo odmoriti živce i oči u međuvremenu… [cool]
sretno svima….
Hvala i Vama puno strpljenja. [rolleyes]
danas će nas još i BDI povući…prema dole…12.02.2009. gadan dan…a sutra je petak 13.
ne znam jel može gore od danas
kaj je sa BDI?
Fondovi vjerojatno neće biti prisiljeni prodavati dionice jer 75% ulaganja mirovisnkih fondova predstavljaju državne obveznice RH sa različitim rokovima dospijeća – nešto i ove godine. Kako RH nema ni za papar, a kamoli za povrat duga mirovinskim fondovima sjetili su se genijalne ideje da prebiju potraživanja s fondovima – SAD I ODMAH , a preuzmu garantiranje mirovine – JENDNOM U BUDUĆNOSTI. To će ionako biti problem neke druge Vlade, koja će nam govoriti da je potez bio promašaj… Zvuči poznato zar ne?
Ili jednostavnije hoće pokupiti lovu s privatnih računa u II stupu u proračun.Zauzvrat će oni tupani koji na to pristanu dobiti jamstvenu karticu HDZ-a.
Malo morgen !!!!!
[/quote]
ja pare ostavljam u OMF, dionice će se kad tad oporaviti, ali I. mirovinski stup kojim dirigira "sposobna" vlada neće nikada. neka pare za svoj proračun traže negdje drugdje!
ajde šuki, biži ća od naših para [angry]
Psst.. bdi je u maloj depri..
Baltic Exchange Dry Index TM 1989 (DOWN 66)
Baltic Exchange Capesize Index TM 3567 (DOWN 255)
Baltic Exchange Panamax Index TM 1484 (DOWN 33)
Baltic Exchange Supramax Index TM 1148 (UP 59)
Baltic Exchange Handysize Index TM 472 (UP 9)
Evo da možemo još roniti
BDI Baltic Exchange Dry Index 1989 DOWN 66
BCI Baltic Exchange Capesize Index 3567 DOWN 255
BPI Baltic Exchange Panamax Index 1484 DOWN 33
BSI Baltic Exchange Supramax Index 1148 UP 59
BHSI Baltic Exchange Handysize Index 472 UP 9