ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Molio bih znalce da prokomentiraju nesraz između panamaxa i kejpova i supramaxa. Meni se čini da uravnoteženje indeksa zahtjeva porast panamaxa. Molim komentare, hvala

@sappy

čuj brzina ima svoju cijenu [lol]

@Techman,

vjerujem tvojoj analizi, ali mi je nelogično da bi ijedan brodar vozi dulje vrijeme vozi ispod OPEX-a. Jednostavno je jeftinije da brod stoji u luci cijelo to vrijeme, zar ne? Stoga će se cijene sigurno izbalansirati malo iznad (stvarno minimalnog) OPEXa, koji će vlasnicima omogućiti barem dijelom vraćaju kredite.

Polako ljudi nemojte ju napucat previsoko [yawn]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

prodan brod u gibraltaru. eh, dajte mi sad recite, jer ne znam te stvari:
prodaja broda je u principu čisti dobitak. da li lova (za koliko je prodan??) ide u fi 1q ili… i može li se takvim stvarima manipulirati?
kao npr prodaja ajfona nakon zaključivanja kvartalnog izvješća i slično.

Pazi ovo, nakon milijun besmislenih postova "ide to dole, gore, nema se para na ZSE, ima se ali se cuvaju; bdi ce gore ili dole" napokon se dosjetili pitati nesto vezano uz poslovanje firme [shocked].

odgovor na jedno od pitanja – da.

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Ode BDi, a dionica ni trc…cccccc…ž
Akumulacija ili hibernacija. [undecid]

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

jos jedno pitanje…kad pocinju izlazit izvjesca ? konkretno za atpl q 4?

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

prodan brod u gibraltaru. eh, dajte mi sad recite, jer ne znam te stvari:
prodaja broda je u principu čisti dobitak. da li lova (za koliko je prodan??) ide u fi 1q ili… i može li se takvim stvarima manipulirati?
kao npr prodaja ajfona nakon zaključivanja kvartalnog izvješća i slično.

Pazi ovo, nakon milijun besmislenih postova "ide to dole, gore, nema se para na ZSE, ima se ali se cuvaju; bdi ce gore ili dole" napokon se dosjetili pitati nesto vezano uz poslovanje firme [shocked].

odgovor na jedno od pitanja – da.

Stvarno Jethro ti si zalutao sa ovim pitanjem na ovoj temi [lol]

Brod je prodan za oko 3M$,i ide u rezalište u bangladeš a tamo je trenutno cijena oko 270 dolara po toni.Po tome 13,943LTD*270=3.764,610$

When wealth is lost, nothing is lost; when health is lost, something is lost; when character is lost, all is lost. ~Billy Graham

Vani su brodari u komi jer je charter Samsung logix otkazao zakup brodova navodno zbog bankrota, pa ne može platiti DRYS-u GOGL-u i još nekim brodarima.

jos jedno pitanje…kad pocinju izlazit izvjesca ? konkretno za atpl q 4?

Krajnji rok za godišnji izvještaj je 15.03.09.

http://www.dubrovniknet.hr/novost.php?id=5273

IMT?

Trebaš znati prepoznati granični nalog. On ti je na većini dionica prisutan. [cool]
Jedino što se po nekad izmakne. Onda spremi padobran. [lol]

Može li neki hint kako?

New Report

Close